Поруке: 3,187
Теме: 51
Придружен: Jul 2013
Углед:
372
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/438468/Ako...-4500-evra
"Većina stanovnika Norveške poseduje svoju vlastitu kuću. Tako oko 90 odsto bračnih parova imaju sopstvenu kuću ili stan."
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Углед:
372
Нема коментара дежурних пљувача демократског и капиталистичког уређења државе?
Поруке: 71
Теме: 6
Придружен: Aug 2013
Углед:
16
То је вест у Блицу да навуку овдашњу сиротињу да почне да учи норвешки језик.Ишао мој рођак из једног места на југу да учи норвешки у Ниш све као у Норвешкој плата нека цифра невероватна и на крају није испало ништа он само пукао паре.А иначе имао већ искуство неких можда 15-ак година у том послу који се као толико тражи у Норвешкој.А реално и у самој Норвешкој маса нема толике плате јер се просек рачуна као код нас тако што неки банкар има милион евра месечно њих милион две хиљаде евра па испадне просек 4.500 евра.То је иначе свуда као код нас не знам просек је као 50 хиљада што би било ствармо супер да је тако за неко наше мање место које није Београд јер овде треба минимум 100 хиљада или тако нешто а то две трећине запосених не види али неки Бајатовић има 100 хиљада евра месечно и хиљаду директора банака а њих 500 хиљада има 15 до 25 хиљада динара па је просек 50..
(Последња измена: 31-01-2014, 06:07 AM од
ЗолаБГД.)
Поруке: 488
Теме: 8
Придружен: Sep 2013
Углед:
79
Норвешка и Србија никада неће бити исто нити могу, немам ништа против Норвешке чак напротив, видим Громовниче да си ти парољуб и да те боли уво и да усташе владају Србијом сабо када би ти дали плату од 10.000 евра, а ја желим да Србијом влада Српство па макар ми плата била и 10.000 динара или што би Баја просто рекао: "Србуј макар сламу јео". Чуди ме да се није појавио Владим да каже да је то зато што је Норвешка краљевина
ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Углед:
372
Какве везе имају усташе са овом темом?
Углед:
79
Цитат:Какве везе имају усташе са овом темом?
Има везе то што одређен број људи има само у глави паре, значи може Србије без Космета, Војводине, може НАТО, могу имиграције све може и све је у реду, само нам дај плате од 10.000 евра, стан кола, боли нас курац за све остало
Поруке: 213
Углед:
14
Баја Мали Книнџа велики Србин, зарадио певајући шта је требало да се пева у рату и после трошио на алкохол, дрогу, коцку и ку.ве.
„Тромо се време вуче,
И ничег новог нема,
Данас све као јуче,
Сутра се исто спрема.
Право је рекао Жерајић,
тај српски соко сиви:
Ко хоће да живи нек мре,
ко хоће да мре нек живи!“
(Гаврило Принцип)
Углед:
79
Цитат:Баја Мали Книнџа велики Србин, зарадио певајући шта је требало да се пева у рату и после трошио на алкохол, дрогу, коцку и ку.ве.
Јао бре што си напоран, нисам причао о лику и делу БМК већ о једној реченици, а друго да Баја не пева, уз шта ми се ја и моји по РСК веселили и напијали, мора неко и да пева
Поруке: 213
Углед:
14
Па кажем јер он управо није пример некога ко би требало да прича о патриотизму.
„Тромо се време вуче,
И ничег новог нема,
Данас све као јуче,
Сутра се исто спрема.
Право је рекао Жерајић,
тај српски соко сиви:
Ко хоће да живи нек мре,
ко хоће да мре нек живи!“
(Гаврило Принцип)
Углед:
79
Цитат:Па кажем јер он управо није пример некога ко би требало да прича о патриотизму.
А зашто да не прича, за разлику од осталих српских певача ишао је по ратиштима и певао по линијама а могао је као ивећина наших певача да пева у ЗАМ-у у Београду, за разлику од наших гована скоро сви муслимански певачи су певали о својој војсци, а и велики број усташких