Оцена Теме:
  • 8 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Dveri- Najjveća prevara na političkoj sceni Srbije

Зашто народ неће Двери?

Сећате се априла, Прославе, прскање шампањецем, трубачи опште народно весеље у просторијама Двери кадa су сазнали да су освојили 3.01% и прешли цензус или са 160 хиљаде гласова. Што је смешна цифра.

Сећате ли се Бошкове изјаве, како је ово почетак пада СНС власти, како Двери долазе, бла,бла, трућ...

ГДЕ СУ ДВЕРИ ДАНАС?

10 месеци после избора, по истраживањима двери су испод цензуса ту негде око мршавих 1-2.5%. Што значи да лошије стоје. Узмемо ли да је Двери до цензуса погурао др. Несторовић и његови змајеви,Бошко би био на стандардних 2.5℅.

ПИТАЊЕ које се намеће:

ЗАШТО СРПСКИ НАРОД НЕ ПОДРЖАВА ДВЕРИ?

Бошко је у политици од 2001 године када је био један од оснивача студентског покрета ДВЕРИ. Касније је тај покрет отео и присвојио за себе.

За 20 година бављења високом политиком Двери на челу са Бошком Обрадовићем су на 2.5%. Бошко је најбољи резултат остварио ономад када је са Ногом ушао у Парламент преко 5%.

Како озбиљан опозициони политичар у Србији не може да добаци до 3% а сад је мисаона именица и оних 5%.

Народ који воло митолошке приче о Косову, традиционализму, анти еу, анти нато,анти геј лоби који воли да чује Србија до Токија...

Како такав народ неда Бошку подршку већу од 2.5%.

Зашто српски народ већински не подржи Бошка?

Занимљиво, иста патриотска прича Радикала

Шешељ је са Патриотском причом од 1991 до 1995 радикале за мање од 4 године  подигао са 5% на 35℅.

Радикали 2005 су имали 49% подршку народа.

Бошко не може да добаци до 3%

Зашто?

Па зато што му народ неверује. Види се да некако што прича није у дослуху са његовим телом. Види се да је човек муљатор. Да жели да живи богато на грбачи народа.

Бошко је у мору истих политичара. Између њега,Ђиласа, Јеремића нема велике разлике.

Бошко не иде у народ.

Народ не зна ни ко је ни шта је Бошко Обрадовић.

Кад је од априла месеца до данашњег Бошко сишао у народ, међ Србе. Никад. За 10 месеци није ни обишао ни Чачак ни Лучане а камоли доле југ Сурдулицу, Владичин Хан, Трговиште итд...

Радикали, Демократе су 90-их и почетком две хиљадитих водили кампању од града до града. Од трга до трга. Од врата до врата.

Сви су оно време знали ко су Ђинђић и Шешељ.  Сваки грађанин je знао ко су они.

Данас грађани појма немају ко су Двери?

Ко је опозиција?

Кој је нови ДСС...

Ко су Заветници.

Једино коме је скочио рејтинг од априла јесте лево зелени и то сад на лепих 8%..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(09-12-2022, 02:11 PM)Mekenzi Пише:  Зашто народ неће Двери?

Дао си одговор у наслову. Ето зато. Као што неће никога ко глуми опозицију у скупштини јер су сви они Вучићеве циркуске луткице. Поједини му сипају и хвалоспеве веће него његови из усташке партије. Већа су му опозиција ови који су у коалицији са њим него ова лажна опозиција. Милица бугарашица предњачи.
Одговори

(21-12-2022, 10:34 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(09-12-2022, 02:11 PM)Mekenzi Пише:  Зашто народ неће Двери?

Дао си одговор у наслову. Ето зато. Као што неће никога ко глуми опозицију у скупштини јер су сви они Вучићеве циркуске луткице. Поједини му сипају и хвалоспеве веће него његови из усташке партије. Већа су му опозиција ови који су у коалицији са њим него ова лажна опозиција. Милица бугарашица предњачи.
Управу си, брате мој!

Нажалост, изузев Вишекруне нема праве опозиције.

Ови у скупштини Двери, Заветници ДСС то све за кеш, топлу салу, салонске ципеле и србовањеиз ресторана Мадере и круга двојке...Бошко ће да поправи наталитет пореским законима..Нсмејали смо се данас...

Они Зелени, Ђилас, Демократе исто...Не дирају режим баве се трицама и кучинама. Изузев мало Народна Странка одскаче.

Ови изван скупштине Зарковић, Дамјановић, Меденица и остали русофили са Јариња и они су повезани са службом. Дамјан Кнежевић из народних патрола поготову.

Онда кружок са Јутјба Нестор, Мила, др. Петровић и остали исто не дирају Вучића али разглабљују о светској политици, фронту у Донбасу, тајним друштвима, владарима из сенке...

Трећи кружок су људи на маргини старлете, криминалци 90-их, разни гуруи, гатаре, врачеви, људи који верују у нло, рептиле итсл који гостују у јутарњем програму Хепи и Тв Пинк...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ја не верујем у љуте опозиционаре чији тата несметано ради у државној служби.То у Србији не може,одмах ми мирише на Озну.
Одговори

(23-12-2022, 06:00 PM)victoria Пише:  Ја не верујем у љуте опозиционаре чији тата несметано ради у државној служби.То у Србији не може,одмах ми мирише на Озну.

То је разумљиво. Међутим,има ту нешто што Србадија никако не види.УДБИ је било девет, шест републичких,једна савезна и две покрајинске. Репови ових републичких остали су свуда,али је савезна удба свуда уништена изузве у Србији. Хрватима су направили државу па су их ови разбуцали док их у Србији нико није пипнуо.Е они кроје судбину овог народа и уништавају га до изнемоглости.Њихови сарадници и чауши постали елита овог друштва и то баш они за које свако мисли да немају никакве везе са удбом.Угледни а неугледни. Убице и духовни бедници. Ту не рачунам фамозног Спасића који им је био радник и кога ни најглупљи међу Сорабима не схватају озбиљно. Нису мењали ни стратегију ни тактику за претходних 30 година, оно што су некада радили Драшковићу сад раде Срђану Ногу .Нравно,увек ће се наћи неко ко ће у поверењу да ти каже како је Ногов отац радио за Удбу.Разлика је у томе што је Вук имао много веће тестисе и петљу а овај би да буде министар правде из своје собе. Ваљда чека да га неко изнесе са све фотељом и унесе у министарство, али овакви режими се не обарају на изборима. Срдачан поздрав.
Одговори

Мени је Ного потпуно постао јасан када је покушао "упад" у Народну скупштину и када се онако кукавички заклонио иза паравана док су демонстранти добијали сузавце којима је истекао рок употребе (тачније, отрове). Толико је тада постало све јасно у вези Срђана Нога да ту више нема никаквог дискурса.
Одговори

(26-12-2022, 02:02 PM)Александар Динчић Пише:  Мени је Ного потпуно постао јасан када је покушао "упад" у Народну скупштину и када се онако кукавички заклонио иза паравана док су демонстранти добијали сузавце којима је истекао рок употребе (тачније, отрове). Толико је тада постало све јасно у вези Срђана Нога да ту више нема никаквог дискурса.

Ја мислим да грешиш. Није он упадао нити се крио, он је једини имао право да буде у скупштини а иза кордона се заглавио са Златановићем. Питање је шта су радили у скупштини они који су у њој хапшени и они који су их хапсили. Мени је то све ок што се њега тиче, ја не капирам ово тренутно што ради. Smile  Знам да је на црној листи медијских кућа,али никада не треба превидети једну ствар. Није он организовао ону побуну 2020. године већ је народ сам дотрчао код њега.
Одговори

Грешка.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Динчићу,кад смо код Нога, види шта се дешава ових дана. Направио циркус. Smile  Цензуришу га јер објављује све што ови Беливукови причају на суђењима. Можда ће и да му бришу канал,али је рекао да ће отворити други.

Линк за канал и емисије.

https://www.youtube.com/@srdjannogosrb
Одговори

Иначе смо сазнали да две Бошкове ћерке раде у Влади Републике Србије под ингеренцијом Ане Брнабић...

Т'гата велика..

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ана направила свој харем у Влади као Палма у Јагодини.
Одговори

(04-01-2023, 01:44 PM)victoria Пише:  Ана направила свој харем у Влади као Палма у Јагодини.

Сву ђецу политичара примила. Ту су и ђеца од Ђинђића...

Добро погледај онај снимак где Ана Брнабић одговара Бошку како му држава плаћа станџугу на Дедињу и онда Ана тихо каже има још нешто и застајее а Бошку поглед у патос.

Сазнали смо да је то још нешто да је примила његове ћерке да раде у Влади Републике Србије......

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ја такође сматрам да је Ного провокатор али у једноме има право.Ово оловка не мења.
Одговори

(05-01-2023, 06:07 PM)victoria Пише:  Ја такође сматрам да је Ного провокатор али у једноме има право.Ово оловка не мења.

Ного је поштен и искрен, има и он мане али далеко је од Бошка.

Бошко није. Бошко је муљатор, зато му инарод не даје подршку. 20 година у политицина 1-2% па онда му удба пошаље Нестора да га погура до 3%.

Човек који 20 година води странку и не може да добаци до 3% треба да се мане политике.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним