Поруке: 9
Теме: 0
Придружен: Oct 2013
Босна и Херцеговина треба да буде нешто попут Швајцарске, требало би одрадити неку кантонализацију комплетне Бих. Неопходно је укинути конститутивност народа и ентитете.
Нереди ће свакако букнути и у РС, јер је она далеко економски неразвијенија и сиромашнија од федерације али због Додикове диктатуре и медијске опструкције и блокаде чекаће се једно одређено време.
Не мислим да је и страна интервенција лоше решење, показало се јако добрим, мада у оно време закаснелим у рату у Босни.
Поруке: 252
Придружен: Aug 2013
Углед:
23
Глупо је да ти причаш о диктатури Додика,а кријеш се иза имена једног човека. Сачувати Српску,па нек се боре за власт.
Поруке: 9,121
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Stariji forumaši znaju da je SNS-ovac alijas avijatičar ili pogled sa drine koji ovde se pojavljuje u vreme izbora sa ovim nikom radi provokacija drugih ljudi.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 496
Теме: 40
Углед:
98
Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Поруке: 9
Придружен: Oct 2013
(12-02-2014, 02:25 PM)Mekenzi Пише: Stariji forumaši znaju da je SNS-ovac alijas avijatičar ili pogled sa drine koji ovde se pojavljuje u vreme izbora sa ovim nikom radi provokacija drugih ljudi.
Дуже време сам на овом форуму. Једини ник који сам раније користио је био ДХСС-овац док сам био у тој странци (а многи који рецимо воле да коментаришу на НСПМ ме добро знају по том и сада новом нику).
Та два ника које спомињеш су клонови Милутина Млађеновића.
(12-02-2014, 02:41 PM)Јеремија Пише: Слушај ти SS-ovcu, твоје идеје шири по Бриселу а Србску остави Србима.
Ако будеш наставио са провокацијама и вређању Србства добићеш бан ко врата!
Не провоцирам, полемишем. Да, моји ставови поводом РС и уређења Бих су познати. Ово горе што сам написао више је мање зло и много повољнија опција за Србе него оно што би заиста требало одрадити!
Поруке: 2,854
Теме: 61
Углед:
221
Авијатичару, ЛДП-овче,
одмори мало, добро је... прешао си цензус.
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
Поруке: 9,121
Теме: 234
Углед:
373
(13-02-2014, 12:10 AM)херцеговац Пише: Авијатичару, ЛДП-овче,
одмори мало, добро је... прешао си цензус.
Ma treba da ga banuju admii neka korsti jedno ime avijaticar ili pogled sa drine. A ne ovde da ovde ima više imena i da pod*ebava ljude..Ako ima admina trebali bi da ga banuju...
Ovaj iz Ljubovije ne zna za koga te je za SPO, pa LDP, pa DHSS sada je stigao do SNS...strašno...
I još smara i traži Milutina koji je forum napustio još pre dve godine...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 964
Теме: 18
Углед:
256
(13-02-2014, 12:03 AM)СНС-овац Пише: (12-02-2014, 02:25 PM)Mekenzi Пише: Stariji forumaši znaju da je SNS-ovac alijas avijatičar ili pogled sa drine koji ovde se pojavljuje u vreme izbora sa ovim nikom radi provokacija drugih ljudi.
Дуже време сам на овом форуму. Једини ник који сам раније користио је био ДХСС-овац док сам био у тој странци (а многи који рецимо воле да коментаришу на НСПМ ме добро знају по том и сада новом нику).
Та два ника које спомињеш су клонови Милутина Млађеновића.
(12-02-2014, 02:41 PM)Јеремија Пише: Слушај ти SS-ovcu, твоје идеје шири по Бриселу а Србску остави Србима.
Ако будеш наставио са провокацијама и вређању Србства добићеш бан ко врата!
Не провоцирам, полемишем. Да, моји ставови поводом РС и уређења Бих су познати. Ово горе што сам написао више је мање зло и много повољнија опција за Србе него оно што би заиста требало одрадити!
Срећо моја,јел си имао све петице на полугодишту па ти мама дозволила да користиш рачунар?
''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)
Поруке: 213
Теме: 8
Придружен: Aug 2013
Углед:
14
Срећом РС је провалила да је један од захтева да се укину ентитети. Плус, тражи се враћање устава из 1992. због којег је и почео рат.
„Тромо се време вуче,
И ничег новог нема,
Данас све као јуче,
Сутра се исто спрема.
Право је рекао Жерајић,
тај српски соко сиви:
Ко хоће да живи нек мре,
ко хоће да мре нек живи!“
(Гаврило Принцип)