Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Бошко Обрадовић на РТС-у

http://arhiva.alo.rs/v-i-p/rijaliti-sou/...ofil/13790

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Лаже матора будала!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Није проблем у томе што лаже, већ чиме се хвали.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(06-08-2015, 01:46 AM)Гроковник Пише:  Није проблем у томе што лаже, већ чиме се хвали.

Гроковниче није проблем што се излапела дртина хвали но је проблем што ти, млад, здрав и глуп, коњу реп да ишчупаш, читаш таке шунд новине и гледаш те разне Фарме и Парове!

Морееее....батина ја из Раја изашла!

табаџијатабаџијатабаџија

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

МИ смо већ ође објаснили једном и више пута, који су наши ставови гледе демонократског "гласања" по приципу 1 билмез = 1 глас, рекавши да откривамо све више истомишљеника и с'ове и с'оне стране океана гледе нашег изврагавања руглу болесне идеје доконих енглеских лордова из 19-ог века која је прихваћена и здушно финансирана од Интернационалне Лихварске Хидре!

Наиме ради се о "светој крави-догми" интернационалних банкстера под именом ЛИБЕРАЛНА ДЕМОКРАТИЈА, која функционише на Гњилежном Западу кроз шему 1 БИЛМЕЗ = 1 ГЛАС!

Признајемо, MEA CULPA, MEA CULPA, да смо и ми били жртва те сумануте идеје кад смо убјежали 'вамо на Гњилежни Запад из ондашње СФР Шугославије пре 40 канадских зима, ну пошто смо човек урођено бистар из Ерског краја миле нам Отаџбине, убрзо смо схватили ту шему, ну шта'ш...из ове се коже не може сем да млађима пренесемо поруку!

Међутим!

Брат Младен Обрадовић, ПОЛИТИЧАР СА КРСТОМ, је то лепо објаснио, ПРВИ УСТАНАК СУ ПОДИГЛИ, И У МАРИЋЕВИЋА ЈАРУЗИ ВОЖДА КАРАЂОРЂА ИЗВИКАЛИ, (а не изгласали) , 50, И СЛОВИМА

П Е Д Е С Е Т,

ВИЂЕНИХ ЉУДИ!

ДА СЕ ГЛАСАЛО ПО ШЕМИ 1 БИЛМЕЗ = 1 ГЛАС, ЈОШ БИ МИ БИЛИ ПОД ТУРЦИМА!!!

Па каже:

ЧОВЕК КОЈИ ВИЧЕ У ПУСТИЊИ ЈЕ ВАНВРЕМЕНСКА, ИРАЦИОНАЛНА КАТЕГОРИЈА НА КОЈУ ТЕХНОЛОГИЈА НЕ УТИЧЕ!

Паметном доста!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Бошко Обрадовић је агент ЦИА и Ђиласова пудлица.
Одговори

(15-11-2018, 07:17 PM)Сиви Вук Пише:  Бошко Обрадовић је агент ЦИА и Ђиласова пудлица.

Којешта и једно и друго, ама грешио јесте јер је слушао Гос'н Самарџића да је излаз у демонократији, љуцкиправа и имитирању Републиканске странке у Чемерици, коју је у међувремену, КАО ШТО СМО МИ ТАДА ПРЕДВИЂАЛИ, Бата Трамп разбуцао начисто до непрепознавања!

Међутим!

Ко ради тај и греши па смо у надежди да ће Бошко да се поврати себи кад уследи дебакл новокомпоноване папазјаније са Поздерцем и Ђиласом!

Наше је предвиђање да ће префригани балави шифтар опет да их надбије јербо је почео да се окреће Русији, довољно да за њега ОПЕТ И ОПЕТ, гласа ПУЧИНА-СТОКА ЈЕДНА ГРДНА!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Није само Ђилас мрља код Бошка Обрадовића већ он сам као целина.
Одговори

ШЕШЕЉ: Бошко Обрадовић је смрдљиви Љотићевац!

БОШКО ОБРАДОВИЋ: Шешељ је Вучићев слуга!

РЕЗУЛТАТ:

ШЕШЕЉ: 3%

БОШКО ОБРАДОВИЋ: 3%

Тагата је србска поголема!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним