Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Бошко Обрадовић на РТС-у

sve i da naprve dobar rezultat i uđu u Skupštinu i kod Dveri će se pojaviti preletači i foteljaši koji će brzo uništiti ono što tamo valja i za par godina o njima će se pričati samo u negativu
Одговори

(11-03-2014, 11:06 AM)Divanjol Пише:  sve i da naprve dobar rezultat i uđu u Skupštinu i kod Dveri će se pojaviti preletači i foteljaši koji će brzo uništiti ono što tamo valja i za par godina o njima će se pričati samo u negativu
Е па вала ово су часни људи и неће бити прелетача !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]
Одговори

Не можеш бити тако сигуран.

На ту књигу што си поставио линк се позивају новотарци, мада је најчешће погрешно тумаче, интересује ме да ли си склон тој реформаторској линији у СПЦ?

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(12-03-2014, 06:39 PM)херцеговац Пише:  Не можеш бити тако сигуран.

На ту књигу што си поставио линк се позивају новотарци, мада је најчешће погрешно тумаче, интересује ме да ли си склон тој реформаторској линији у СПЦ?

Ја се не придржавам тога по овој књизи али право да ти кажем и немам никакав проблем са тим ! И сада то није тема овде да се расправља !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]
Одговори

Увијек је тема чистота вјере и предањског учења. Посебно сада када је Православље под ударом отпадника и када у нашој цркви постоји неко ко и фактички проповједа јеретичко учење као што је владика Игњатије.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Данас сам био на њиховом митингу у НС, случајно сам налетио..нисам ни знао да ће бити. Кад би они били на власти и кад би стварно радили што сад говоре, нама би било одлично.. Надам се да се неће продати...
Одговори

(09-03-2014, 03:17 PM)Милослав Самарџић Пише:  Ово заслужује посебну тему, не памтим бољи наступ:

Потписујемо громогласно!

Себи убраду:

Сад ни Громовник нема куд но да потпише шта је изријеком рек'о Гос'н Самарџић лично!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Громовник гласа за Двери, тако да нема ти туна шта да се бринеш Баја

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Него ја се бринем за кога Просветар гласа, имал` гласачких кутија тамо далеко?
Одговори

(05-08-2015, 03:53 PM)Милослав Самарџић Пише:  Него ја се бринем за кога Просветар гласа, имал` гласачких кутија тамо далеко?

Паааа...МИ смо већ ође објаснили једном и више пута, који су наши ставови гледе демонократског "гласања" по приципу 1 билмез = 1 глас, рекавши да откривамо све више истомишљеника и с'ове и с'оне стране океана гледе нашег изврагавања руглу болесне идеје доконих енглеских лордова из 19-ог века која је прихваћена и здушно финансирана од Интернационалне Лихварске Хидре!

Наиме ради се о "светој догми" интернационалних банкстера под именом ЛИБЕРАЛНА ДЕМОКРАТИЈА, која функционише на Трулом Западу кроз шему 1 БИЛМЕЗ = 1 ГЛАС!

Признајемо, MEA CULPA, MEA CULPA, да смо и ми били жртва те сумануте идеје кад смо убјежали 'вамо на Трули Запад из ондашње СФР Шугославије пре 40 канадских зима, ну пошто смо човек урођено бистар из Ерског краја миле нам Отаџбине, убрзо смо схватили ту шему, ну шта'ш...из ове се коже не може сем да млађима пренесемо поруку!

Међутим!

Еве како и Лазански, са којим се понекад слажемо, објашњава врло пластично исти феномен, па ка'е:

Брат Младен Обрадовић, ПОЛИТИЧАР СА КРСТОМ, је то лепо објаснио, ПРВИ УСТАНАК СУ ПОДИГЛИ, И У МАРИЋЕВИЋА ЈАРУЗИ ВОЖДА КАРАЂОРЂА ИЗВИКАЛИ, (а не изгласали) , 50, И СЛОВИМА

П Е Д Е С Е Т,

ВИЂЕНИХ ЉУДИ!

ДА СЕ ГЛАСАЛО ПО ШЕМИ 1 БИЛМЕЗ = 1 ГЛАС, ЈОШ БИ МИ БИЛИ ПОД ТУРЦИМА!!!

Па каже:

ЧОВЕК КОЈИ ВИЧЕ У ПУСТИЊИ ЈЕ ВАНВРЕМЕНСКА, ИРАЦИОНАЛНА КАТЕГОРИЈА НА КОЈУ ТЕХНОЛОГИЈА НЕ УТИЧЕ!

Еве још једног Обрадовића који виче у пустињи, па каже:

Паметном доста!

(05-08-2015, 12:26 PM)Громовник Пише:  Громовник гласа за Двери, тако да нема ти туна шта да се бринеш Баја

Знају ли Бошко и Дверјани да ти обожаваш вукодлаке и караконџуле и клањаш се тотемима фалусног облика?

Пилот

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(05-08-2015, 05:20 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Знају ли Бошко и Дверјани да ти обожаваш вукодлаке и караконџуле и клањаш се тотемима фалусног облика?

Пилот

Довољно је што ти знаш Кидање

Одговори

Обожавање караконџула у 21-ом веку није за смејање но за плач и ридање!

[Слика: smiley-sad011.gif]

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Исто као и обожавање Ере Ојданића Јок

Одговори

(05-08-2015, 08:33 PM)Громовник Пише:  Исто као и обожавање Ере Ојданића Јок

Шта фали Еру, нарочито кад смо и МИ били у публици, па каже:

ХармоникаХармоникаХармоника

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним