Оцена Теме:
  • 8 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Дражина рехабилитација - утисци

(11-05-2015, 01:48 PM)ултра-националиста Пише:  @Ратко хвала
До сад су судије на крају сваког рочишта одређивале сатницу и термин следећег. Тако да ће се за термин почетка у четвртак знати сутра.

Замолио бих те да поставиш овде обавештење ако сутра сазнаш на рочишту. Хвала унапред.

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

Ако вас занима шта пише режисер филма ''Коча Поповић'', Горан Марковић:
http://www.6yka.com/novost/81089/goran-m...svoju-lulu
Одговори

Нисам знао да је Горан Марковић оволико ђубре.
Самарџићу, можеш ли да објасниш шта се дешава сутра на суду, а шта у четвртак. Ишао бих у четвртак, а не знам има ли смисла.

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

Сутра завршне речи, прекосутра читање решења.
Мислим да 51% има смисла, тј. да ће 51% решење бити позитивно.
Одговори

[Слика: delije07.jpg]

Са јучерашње утакмице на Бановом брду.
Одговори

Да придодам, са дербија Smile

[Слика: crvena-zvezda-partizan-1.jpg]
Одговори

(11-05-2015, 02:14 PM)Vlad Alekš Пише:  
(11-05-2015, 01:48 PM)ултра-националиста Пише:  @Ратко хвала
До сад су судије на крају сваког рочишта одређивале сатницу и термин следећег. Тако да ће се за термин почетка у четвртак знати сутра.

Замолио бих те да поставиш овде обавештење ако сутра сазнаш на рочишту. Хвала унапред.
Сигурно.

(11-05-2015, 05:14 PM)Милослав Самарџић Пише:  Сутра завршне речи, прекосутра читање решења.
Није прекосутра...

Mreža koju su oslobodioci tamo razapeli bila je puna velikih rupa, pa su se velike ribe i provukle, a sitne ribe stradale. Provukli su se: Ante Pavelić, Dinko Šakić i supruga, onaj Rojnica, Maks Luburić i poprilična ekipa njegovih zlikovaca; Mita Ljotić, vladika Nikolaj (danas svetac) i deo pratećeg tima; pop Đujić i dobar deo njegovih četnika, kao i gomila saradnika okupatora i drugih domaćih izdajnika. Ukratko: aljkavo obavljeno, drugovi.
http://www.autonomija.info/milos-vasic-d...obede.html

Aу... Smile

Posle skoro 70 godina od izricanja presude i egzekucije, Viši sud u Beogradu odlučiće 14. maja o rehabilitaciji komandanta Ravnogorskog pokreta. Sud se punih devet godina muči kako da rehabilituje potpuno nevinog čoveka. Suđenje generalu bilo je najkraće moguće, a postupak za rehabilitaciju je najduži do sada vođen.
http://www.danas.rs/danasrs/dijalog/nesp..._id=301475
Одговори

Написао сам коментар на ове Васићеве бљувотине, не објављују, па да овде напишем:

Шта је ово, г. Васићу, за име Бога?
Дража, први побуњеник против Хитлера у Европи, није ''отказао послушност свом суверену'', већ је суверен привремено поклекао под огромним Черчиловим притиском. И сав Краљ ускоро је порекао то што је ПРЕКО РАДИЈА (а не у неком писаном акту) саопштио 12. септембра 1944.
Зашто оспоравате континуирану антиокупаторску борбу равногораца, када о истој борби, и њеним значајним дометима, недвосмислено сведоче и окупаторска и четничка, и савезничка ратна документа? Разумем, Ви се не оптерећујете документима....
Зашто оспоравате огромно страдање Дражиних бораца, чланова њихових породица, сарадника и симпатизера у нацистичким логорима у Србији и широм Европе? Зар да пљунете на десетине хиљада људи који завршише своје животе на Јајинцима, Бубњу, Метином брду, Слободишту, крематоријумима Маутхаузена, Аушвица, Дахауа, Бухенвалда...? Зашто газите и пљујете по тим лешевима?
Разумем. Зато што су то чинили и Ваши идеолошки узори. Они су нпр. преживелим логорашима нацистичих логора судили за колаборацију! Они су нпр. једног Луку Шпартаља, инжењера и Дражиног организатора свирепо убијеног од Гестапоа прогласили народним непријатељем, одузели му имовину, а његову породицу избацили на улицу!
Ви сте, дакле, господине Васићу, следбеници оних који учинише таква (не)дела.
Из истог разлога оправдавате масовна убиства људи без суђења. Да ли и сада постоје појединци и групе којима би сте радо на сличан начин пресудили, јер написасте да су другови 1945. били ''аљкави''?
Павелић, Лубурић и владика Николај у исти кош?
Ту сте превазишли и Ваше комунистичке узоре. Smile
Одговори

Ал' се појављују мишеви из рупа (Марковић, Васић, Паковић и остали), потези очајника...
Одговори

Који Васић?
Одговори

(11-05-2015, 10:49 PM)Милослав Самарџић Пише:  Који Васић?

Милош Васић
Знам да је био новинар "Времена" (не знам да ли је још увек) и написао је неку књигу о Ђинђићевом убиству.
Одговори

(11-05-2015, 10:49 PM)Милослав Самарџић Пише:  Који Васић?

http://www.autonomija.info/milos-vasic-d...obede.html
Одговори

Ау... Smile
Одговори

Био ми је гадан и раније а сад не могу то ни да опишем.
Човек живи за март јер зна да ће неко да га зове да баљезга нешто о Ђинђићу. Велики познавалац материје. Кад ми каже "Дућа" желудац ми се преврне.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним