Поруке: 4,404
Теме: 55
Придружен: Jul 2013
Углед:
651
"Građanski rat, sve tri strane su međusobno ratovale, ginule i trgovale i ko zna više ko je od čijeg metka završio..."
Буквално су истим речима "објашњавали" и геноцид над Србима у "НДХ" док је трајао. Исто и хрватски политичари у емиграцији.
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Поруке: 4,404
Теме: 55
Углед:
651
Ово је ђачка капа.
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Поруке: 14,458
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
879
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
(Последња измена: 23-08-2023, 10:33 AM од
Шумадинац.)
Поруке: 17,015
Теме: 632
Углед:
1,879
Шта беше с овом сликом, ко је на њој, када?
Поруке: 356
Теме: 10
Придружен: Oct 2021
Углед:
175
Лично не знам.Само сам колоризовао фотографију за коју је Динчић питао да се колоризује...
Остао сам војник убеђен да народ треба да да реч на крају. Убеђен сам да сам био на правом путу. - Генерал Дража Михаиловић
Поруке: 415
Теме: 1
Придружен: Mar 2018
Углед:
13
Тачно тако је било.
Они су амнестирани,и комунисти их руку на срце масовно мобилишу на Срмски фронт.
Они нису ни глупи ни луди,прозрели су им намере,масовно су дезертирали,и једно време су герилски деловали.
То нису слагали,нико није хтео да гине за комунисте,они сами поготову.