Оцена Теме:
  • 21 Гласов(а) - 4.24 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Партизани Квислинзи ! Фотографије

Што би они рекли, братство и јединство свих народа и народоности Кидање

[Слика: image.jpg]
Одговори

https://www.nedeljnikafera.net/postovaoc...E_Actually

Циркус од организације,наравно службени ауто,хотел,казанџије класичне.
Угасити,односно скинути са буџета,па о свом трошку нек се брукају.
Бедно!
Одговори

"Građanski rat, sve tri strane su međusobno ratovale, ginule i trgovale i ko zna više ko je od čijeg metka završio..."

Буквално су истим речима "објашњавали" и геноцид над Србима у "НДХ" док је трајао. Исто и хрватски политичари у емиграцији.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Партизани из Устанка 1941. године Хармоника
Мали Фолксдојчер стоји други слева у кратким панталонама.Сликано у Јужном Банату 100%.
[Слика: Screenshot-2.png]
[Слика: Screenshot-3.png]
Одговори

Ово је ђачка капа.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

[Слика: 347606235-933460751210551-4590357932649630681-n.jpg]
Одговори

(19-08-2023, 08:50 AM)Бесеровић Пише:  Партизани из Устанка 1941. године Хармоника
Мали Фолксдојчер стоји други слева у кратким панталонама.Сликано у Јужном Банату 100%.
[Слика: Screenshot-2.png]
[Слика: Screenshot-3.png]

Нису то партизани већ ђеца. И сигурно није сликано '41 него '44 или '45. па је накнадно уписан датум.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Наравно да су Ђеца ,а што Фалсификују на такав начин,пропаганда или шала мање битно!Него непише 1941. него 194i. Година. ! Слово i латиницом јe на крају а не  1. Ето успут смо открили још један њихов Фалсификат. Баја
[Слика: Screenshot-1.png]
Одговори

(29-03-2023, 09:22 PM)Александар Динчић Пише:  
(06-03-2023, 04:38 PM)Шумадинац Пише:  
(06-03-2023, 02:26 PM)Београђанин Пише:  [Слика: FB-IMG-1677656830210.jpg]

То су ти четници који су се преобукли у партизане са усташама. Саће ти Ватхра објасни...
Да ли неко од мајстора може да обоји ову фотографију.
Хвала!

[Слика: FB-IMG-1677656830210.jpg]

Остао сам војник убеђен да народ треба да да реч на крају. Убеђен сам да сам био на правом путу. - Генерал Дража Михаиловић
Одговори

Шта беше с овом сликом, ко је на њој, када?
Одговори

Лично не знам.Само сам колоризовао фотографију за коју је Динчић питао да се колоризује...

Остао сам војник убеђен да народ треба да да реч на крају. Убеђен сам да сам био на правом путу. - Генерал Дража Михаиловић
Одговори

Не знам шта да мислим о деда Живојиновим ставовима о Титу.Дубоко му се клањам за учешће у рату али о у чешћу у пропаганди Броза . . . Не верујем да су му претили убиством сина,можда су споменули да би беодлазак у цвећару нашкодио његовој каријери.Видимо да су били на државним јаслама.Имам један случај у широј породици врло сличан.Чак им нико није претио нити ишта слично али су сви "ђутуре" гризли за Слобу и СПС плашећи се да једини син не добије "педалу" из царине.Аутоцензура,аутосугестија или шта већ. Учествовао је деда Живојин мали више у комунопропаганди,није само тај одлазак у цвећару. https://www.youtube.com/watch?v=JXE_NajH0xk&t=20s
Одговори

Синоћ у Документарној серији "Друг Марко", било је приче о томе како су Балисти са Косова под командом Шабана Полуже Амнестирани у јесен 1944.  и по наређењу партизанског Врховног штаба  требали су да се пребаце у Банат-њих 10. 000 да служе као резерва за Сремски фрон!По овом извору они су то ипак одбили и у Дреници подигли устанак Албанаца на Косову!Да није жалосно било би смешно! Ваистину!
Извор:РТС-Емисија "Друг Марко".
[Слика: 54422bf5221dfec7352ab940447f81ab.jpg]
Одговори

Тачно тако је било.
Они су амнестирани,и комунисти их руку на срце масовно мобилишу на Срмски фронт.
Они нису ни глупи ни луди,прозрели су им намере,масовно су дезертирали,и једно време су герилски деловали.

То нису слагали,нико није хтео да гине за комунисте,они сами поготову.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним