Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ИЗБОРИ - ПРОГНОЗЕ

(23-03-2014, 02:17 PM)Мањача Пише:  Човјек се једноставно школовао у комунизму, тако да мислим да је ту више у питању незнање...

Поприлично лош изговор.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(23-03-2014, 03:51 PM)Громовник Пише:  
(23-03-2014, 02:17 PM)Мањача Пише:  Човјек се једноставно школовао у комунизму, тако да мислим да је ту више у питању незнање...

Поприлично лош изговор.

Није то истина на начин на који ви мислите. Младић није дао да се иједан Србин дијели на четнике и евентуално партизане (Јна) него је морала да буде Српска војска.Јединствена. И био је управу. Четници треба да постоје када је земља окупирана од јачег. Није било ни разлога за постојање четника.
А ово за Додика је вјероватно лаж, чим нема извора.
Одговори

Цитат:Није то истина на начин на који ви мислите. Младић није дао да се иједан Србин дијели на четнике и евентуално партизане (Јна) него је морала да буде Српска војска.Јединствена. И био је управу. Четници треба да постоје када је земља окупирана од јачег. Није било ни разлога за постојање четника.
А ово за Додика је вјероватно лаж, чим нема извора.

Дечко дајем ти бртски савет, учи мало, немој лупати као максим по дивизији, ево ти прави примери: Гишки је Младић поручио да скине кокарду и стави петокраку ако неће то онда да стави обичну југословенску заставу, Славку Алксићу је Младић отео четничку заставу и ставио је у свој хеликоптер па су Алексићеви људи везали хеликоптер за камион и када није могао да полети после дужих преговора им вратио заставу, Младић је био убеђени комуниста све до краја 1993. године, али да се зна не замерам му ништа због потраге целог света за њим, али истина је истина, и Романија молим те мало се едукуј о догађајима у рату од 1991-1995, прво си тврдио да Алексић није био радикал а сада ово, мени је свеједно кажем ти братски да не испадаш смешан

а ево и извора за Додика рекао је: "после победе на фашистима и усташко-четничким трабантима" http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/196786/...d-fasizmom

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

(23-03-2014, 02:46 AM)Србин Пише:  
Цитат:Oн је данашњи председник РС није био никакав вођа. Вођа је Ратко Младић.
Па ко је онда ратовао, да нису Аркан, Гишка, Кнеле, Вук Драшковић, Орлови, Тигрови, Делије, ко? Што се тиче 92-95, можете само да ћутите.
А Крашијницима који су протјерани у Србију, тачније БГ, "Србијанци" су рекли Ко вам је крив..Што сте ратовали?
А те дезертере које наводиш, то је маргинална група људи..Али они нису никакво мјерило.

Дечко, твоје незнање је нереално, Гишка је отишао да се бори против усташа и дао свој живот, а на питање ко је ратовао има само један одговор: НАРОД СРПСКИ. Што се тиче Ратка Младића у садашњем тренутку, нека живи још сто година и желим му да се врати кући, али тај исти Ратко Младић је кидао кокарде са капа српских војника, тај исти Ратко Младић није подносио четнике и имао о њима најгоре могуће мишљење све до 1994. године, тај исти Ратко Младић за цео рат није имао ни једну успешну акцију осим Сребренице (ако се то може назвати успешном акцијом), пробојем коридора је командовао генерал Момир Талић, Ратко Младић је извикан јер је био миљеник С.Милошевића. Имао је Ратко Младић значајну улогу и он је увек у мом срцу јер је био најтраженији Србин, али ово што сам написао су неоспорне чињенице. Братски ти кажем распитај се мало, испадаш смешан. Што се Нимбуса тиче он је по развијености човека аустралопитекус, Тито није босанац, Слоба није босанац, Коштуница није босанац, Ђинђић није босанац, Тадић није босанац, од 1945 на овамо нико сем Вучића који је владао Србијом није био пореклом са територија Босне и Крајине

Колико ме сећање служи он је водио акцију у којој је ослобођено Трново и кад су наши изашли на Бјелашницу и Игман. (Лукавац 93, чини ми се да је то било шифровано име акције).
А да је био комуниста, био је, као и 90% официрског кадра у ВРС.
Одговори

Па свих тих "особе" бих морали до прођу кроз програм ДЕКОНТАМИНАЦИЈЕ.....из чисте хуманске и моралне разлоге.......

Па БРОЗОВЕ КОМУНИСТЕ СУ УБИЛИХ 482 СВЕШТЕНИКА....а та шифра још није коначна.....зашто постојих још 80-90 душа (лица/имена) чија судбина још није расветљена....

А УСТАШЕ у НДХ су убилих 219......

ЈОШ СЕ НИЈЕ НИШТА ПРОМЕНИЛО......НИ У САМОЈ СРПСКОЈ ПРАВОСЛАВНОЈ ЦРКВИ.....ЗАШТО НИКО ЖИВ У СРБИЈИ НИТИ У РС.......СУ ЈУРИЛИХ УБИЦЕ И ЊИХОВЕ САРАДНИКЕ!

А у пркос свема томе народна окупирана ТВ још сервира и славих КУЛТ МАСОВНЕ УБИЦЕ СРБА!

А сви нас сносе одговорност зашто се до овог дана се све то двено толерише!

Хоћели нешто се изменити док живите.....веч један форумаш није то дочекао!
Одговори

(23-03-2014, 10:51 PM)Србин Пише:  Дечко дајем ти...

Ако си ти радикал то је твој проблем. Гишка је криминалчина који је био у затвору 11 година. Ћао.
Одговори

Цитат:Ако си ти радикал то је твој проблем. Гишка је криминалчина који је био у затвору 11 година. Ћао.

Ја мислим да имам посла са ретардираном особом, још ћеш рећи и да је Гишка био радикал, за твоју информацију Гишка је био заклети непријатељ радикала, а иначе часније је бити криминалац него официр комунистичког система који је побио Срба скоро колико и усташе, друго да си чита Библију знао би колико се покајање цени код Господа

Одговори

Гишка је на сахрани "Белог" говорио како ће се осветити, и да ће своју браду обријати крвљу његових убица..какво црно покајање. Нисам рекао да је радикал, него га спомињем јер си лупио негдје да је јунак.
Одговори

Цитат:Гишка је на сахрани "Белог" говорио како ће се осветити, и да ће своју браду обријати крвљу његових убица..какво црно покајање. Нисам рекао да је радикал, него га спомињем јер си лупио негдје да је јунак.

А по чему Гишка није јунак, јер није јуначки погинуо, да ће Бог па ће уместо Гишке неки млади нараштају бријати браде крвљу Белових убица, ти који су убили Белог убијају и Србију већ 69 година, а покојни Гишка је био најчаснији Србин из ове уже Србије којег смо имали 90-тих година

Одговори

Србин јели су у стању да објасњаваш шта је Гиска радио пре ти 90тих година?
Одговори

Цитат:Србин јели су у стању да објасњаваш шта је Гиска радио пре ти 90тих година?

Наравно да сам у стању, само ти ниси у стању да научиш свој матерњи језик, Гишка је пре 90-тих година пљачкао банке по иностранству, што је за мене далеко часније него служити комунистичким идејама или него красти из своје земље и носити у туђе као што је радила тадашња врхушка и као што ради и сада

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним