23-03-2014, 03:51 PM
(23-03-2014, 02:17 PM)Мањача Пише: Човјек се једноставно школовао у комунизму, тако да мислим да је ту више у питању незнање...
Поприлично лош изговор.
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
(23-03-2014, 02:17 PM)Мањача Пише: Човјек се једноставно школовао у комунизму, тако да мислим да је ту више у питању незнање...
(23-03-2014, 03:51 PM)Громовник Пише:(23-03-2014, 02:17 PM)Мањача Пише: Човјек се једноставно школовао у комунизму, тако да мислим да је ту више у питању незнање...
Поприлично лош изговор.
Цитат:Није то истина на начин на који ви мислите. Младић није дао да се иједан Србин дијели на четнике и евентуално партизане (Јна) него је морала да буде Српска војска.Јединствена. И био је управу. Четници треба да постоје када је земља окупирана од јачег. Није било ни разлога за постојање четника.
А ово за Додика је вјероватно лаж, чим нема извора.
(23-03-2014, 02:46 AM)Србин Пише:Цитат:Oн је данашњи председник РС није био никакав вођа. Вођа је Ратко Младић.
Па ко је онда ратовао, да нису Аркан, Гишка, Кнеле, Вук Драшковић, Орлови, Тигрови, Делије, ко? Што се тиче 92-95, можете само да ћутите.
А Крашијницима који су протјерани у Србију, тачније БГ, "Србијанци" су рекли Ко вам је крив..Што сте ратовали?
А те дезертере које наводиш, то је маргинална група људи..Али они нису никакво мјерило.
Дечко, твоје незнање је нереално, Гишка је отишао да се бори против усташа и дао свој живот, а на питање ко је ратовао има само један одговор: НАРОД СРПСКИ. Што се тиче Ратка Младића у садашњем тренутку, нека живи још сто година и желим му да се врати кући, али тај исти Ратко Младић је кидао кокарде са капа српских војника, тај исти Ратко Младић није подносио четнике и имао о њима најгоре могуће мишљење све до 1994. године, тај исти Ратко Младић за цео рат није имао ни једну успешну акцију осим Сребренице (ако се то може назвати успешном акцијом), пробојем коридора је командовао генерал Момир Талић, Ратко Младић је извикан јер је био миљеник С.Милошевића. Имао је Ратко Младић значајну улогу и он је увек у мом срцу јер је био најтраженији Србин, али ово што сам написао су неоспорне чињенице. Братски ти кажем распитај се мало, испадаш смешан. Што се Нимбуса тиче он је по развијености човека аустралопитекус, Тито није босанац, Слоба није босанац, Коштуница није босанац, Ђинђић није босанац, Тадић није босанац, од 1945 на овамо нико сем Вучића који је владао Србијом није био пореклом са територија Босне и Крајине
Цитат:Ако си ти радикал то је твој проблем. Гишка је криминалчина који је био у затвору 11 година. Ћао.
Цитат:Гишка је на сахрани "Белог" говорио како ће се осветити, и да ће своју браду обријати крвљу његових убица..какво црно покајање. Нисам рекао да је радикал, него га спомињем јер си лупио негдје да је јунак.
Цитат:Србин јели су у стању да објасњаваш шта је Гиска радио пре ти 90тих година?