Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Шта све можеш у Србији када ниси Србин!

(07-10-2016, 11:40 AM)Ђуро Пише:  
(29-02-2016, 11:30 AM)Брада Пише:  хрвати:
Цитат: Poznati Hrvati koji su iz uže Srbije su: glumci Aljoša Vučković, Boro Stjepanović, Žarko Radić [3], Bogdan Diklić, Slavko Štimac...

Боро Стјепановић и Богдан Диклић су Срби. За Штимца нисам сигуран.

Боо Стјепановић је Србин али пробај то да му у лице кажеш Кез

http://www.b92.net/kultura/vesti.php?nav...id=1225540
Одговори

(27-05-2017, 05:10 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Србин као и Аљоша Вучковић.

https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&...OHInLOYucg

https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&...2xXc4OekvA

То Ј у имену изгледа да ти њих претвара у нас. Аљоша је рват. Још ће испасти да је и Шешељ наш, тј. Србин. Сирома'
Одговори

(06-06-2017, 10:08 PM)Брада Пише:  
(27-05-2017, 05:10 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Србин као и Аљоша Вучковић.

https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&...OHInLOYucg

То Ј у имену изгледа да ти њих претвара у нас. Аљоша је рват. Још ће испасти да је и Шешељ наш, тј. Србин. Сирома'

Брате, Аљоша је Србин пореклом, а друга је ствар то што ради. Мада искрено, нисам знао да се декларише као рватина.

А за овог другог неће никако испасти да је наш. Арнаут пореклом, сви његови рвати а он има потврду да је Србин. Кез

Углавном Брада, нека их, нека иде у рвате ко год хоће . Срећан пут им желимо. Не може ни Србин да буде свако. Велика је то одговорност. Лакше је бити тупави рват.
Одговори

И да не заборавимо, можеш да будеш прва жена, први хомосексуалац (или хомосексуалкиња) и прва хрватица (али не и хрват (И.Дачић)) на челу владе Србије: Ана Брнабић.
Одговори

(10-06-2017, 09:03 AM)Брада Пише:  И да не заборавимо, можеш да будеш прва жена, први хомосексуалац (или хомосексуалкиња) и прва хрватица (али не и хрват (И.Дачић)) на челу владе Србије: Ана Брнабић.

Није ми јасно зашто скоро сви мислите да је сада 1943. Да постоје само живе Срби на овој планети и да постоје четници и комунисти. И нико више.

Па зар Вучић стварно жели ем Хрватицу ем "лезбачу" за председника владе Србије ? Нажалост, не пише нам се лепо по том питању.
Одговори

(06-06-2017, 10:12 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(06-06-2017, 10:08 PM)Брада Пише:  Још ће испасти да је и Шешељ наш, тј. Србин. Сирома'

Арнаут пореклом, сви његови рвати а он има потврду да је Србин. Кез

Хммм....Змаго племенити износи ође чињенице да ПЕДЕРИ одређују ко је ко на овијем просторима, па исти наравно одобравају и пушћају у јавност преко својих ботова РУСОФОБНИХ, и аброве о Великом Војводу!

Неђе при крају Змаго износи необориве доказе гледе Војводе, па чланови форума нека погледају до краја да се зна ко је ође ПЕДЕР!

Себи убраду:

Са'ће Шумадинац јопе да се увреди и да нас тужи за овај реч!

Сирома'

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(10-06-2017, 11:52 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Хммм....Змаго племенити износи ође чињенице да ПЕДЕРИ одређују ко је ко на овијем просторима, па исти наравно одобравају и пушћају у јавност преко својих ботова РУСОФОБНИХ, и аброве о Великом Војводу!

Неђе при крају Змаго износи необориве доказе гледе Војводе, па чланови форума нека погледају до краја да се зна ко је ође ПЕДЕР!

Хм, да. Ти цитираш Словенца а други су педери, а? Е ђеде, ђеде, па баш си зарибо.

(10-06-2017, 11:34 AM)Ултрадесничар Пише:  Није ми јасно зашто скоро сви мислите да је сада 1943. Да постоје само живе Срби на овој планети и да постоје четници и комунисти. И нико више.

Госн. ултра, јел то ексклузивно ваш став или је то став "[i]централне отаџбинске управе[/i]"? То, тај плурализам и широка схваћања, да код нас не живе само Срби и да Побогу нисмо у 1943. Дакле може хрвоје или крањица за првог министра, само док су синови у општинама и тајо у скупштини, на општу ползу централе на Марковом Тргу.
Одговори

(10-06-2017, 02:42 PM)Брада Пише:  
(10-06-2017, 11:52 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Хммм....Змаго племенити износи ође чињенице да ПЕДЕРИ одређују ко је ко на овијем просторима, па исти наравно одобравају и пушћају у јавност преко својих ботова РУСОФОБНИХ, и аброве о Великом Војводу!

Хм, да. Ти цитираш Словенца а други су педери, а? Е ђеде, ђеде, па баш си зарибо.

(10-06-2017, 11:34 AM)Ултрадесничар Пише:  Није ми јасно зашто скоро сви мислите да је сада 1943. Да постоје само живе Срби на овој планети и да постоје четници и комунисти. И нико више.

Госн. ултра, јел то ексклузивно ваш став или је то став "[i]централне отаџбинске управе[/i]"? То, тај плурализам и широка схваћања, да код нас не живе само Срби и да Побогу нисмо у 1943. Дакле може хрвоје или крањица за првог министра, само док су синови у општинама и тајо у скупштини, на општу ползу централе на Марковом Тргу.

Ништа ја тебе не разумем. Вероватно си још увек у СПО.
Одговори

(10-06-2017, 11:52 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  да се зна ко је ође ПЕДЕР!

Знам ја да си ти пропала педерчина одавно још, али нисам хтео да те офирам. Зато се ти и Влада Ротшилд са више пословне слажете одлично. Зато се наведени и распомамио на форуму јер си му обећао да ћеш да га жениш и папире за Канаду, наравно.
Одговори

(10-06-2017, 11:52 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Са'ће Шумадинац јопе да се увреди и да нас тужи за овај реч!

Сирома'

Шта смо рекли, чова се одма'препозн'о у излагању Змага племенитог!

Кидање

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(10-06-2017, 02:42 PM)Брада Пише:  Госн. ултра, јел то ексклузивно ваш став или је то став "централне отаџбинске управе"? То, тај плурализам и широка схваћања, да код нас не живе само Срби и да Побогу нисмо у 1943. Дакле може хрвоје или крањица за првог министра, само док су синови у општинама и тајо у скупштини, на општу ползу централе на Марковом Тргу.

(10-06-2017, 11:34 AM)Ултрадесничар Пише:  Ништа ја тебе не разумем. Вероватно си још увек у СПО.

Госн.ултра то си ти, централна отаџбинска управа је руководећи орган СРС, хрвоје и крањица значи да је неко хрват, синови су потомци Вјеке Шешеља који су посланици по земуну и Н.Београду а тајо је он који је посланик у скупштини Србије, на Марковом тргу у Загребу је сједиште хрватске владе. Укратко и једноставније: јели вам то нова страначка инструкција да су вам и хрвати прихватљиви да воде владу Србије? Ја нисам још увијек у СПО јер никад нисам ни био. Али с обзиром колико се вама тупавим радикалима свуда привиђа СПО и колико га не волите и зазирете од њих, искрено ми је жао што немам њиову чланску књижицу.
Одговори

(11-06-2017, 04:05 PM)Брада Пише:  Ја нисам још увијек у СПО, искрено ми је жао што немам њиову чланску књижицу.

Еве ти једна у дугиним бојама, вели Змаго племенити да ће то бити она права, јевропска!

[Слика: Q4jnlbVMdHc.jpg]

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(11-06-2017, 04:48 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(11-06-2017, 04:05 PM)Брада Пише:  Ја нисам још увијек у СПО, искрено ми је жао што немам њиову чланску књижицу.

Еве ти једна у дугиним бојама, вели Змаго племенити да ће то бити она права, јевропска!

[Слика: Q4jnlbVMdHc.jpg]

хахахахаххаха а цео радикалски збег тзв. напредњаци комплет педерска структура. И то им није било довољно него још преводили и педераше из других партија. Кидање Ено сам си качио оног дерпеа што се сексао са високим фурунџ... функционерима СНС.
Одговори

Дон Змаго племенити је такорећи НАУЧНО обрадио лезбо-педерске темеље на којима почивају "еуропске вредности" и НАТО, а на крају је дао и свој суд о Шешељу!

А присталице балавог Вучића су само "маљи деца" у односу на Европу!

Кидање

Препоручујемо послушање и одслушање казивања племенитог Змага од стране млађанијех НАТО четника-почетника, још није касно!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним