Поруке: 3,914
Теме: 103
Придружен: May 2017
(07-10-2016, 11:40 AM)Ђуро Пише: (29-02-2016, 11:30 AM)Брада Пише: хрвати:
Цитат: Poznati Hrvati koji su iz uže Srbije su: glumci Aljoša Vučković, Boro Stjepanović, Žarko Radić [3], Bogdan Diklić, Slavko Štimac...
Боро Стјепановић и Богдан Диклић су Срби. За Штимца нисам сигуран.
Боо Стјепановић је Србин али пробај то да му у лице кажеш
http://www.b92.net/kultura/vesti.php?nav...id=1225540
Поруке: 1,367
Теме: 10
Придружен: Apr 2015
(27-05-2017, 05:10 PM)ЈВуО-КГ Пише: Србин као и Аљоша Вучковић.
https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&...OHInLOYucg
https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&...2xXc4OekvA
То Ј у имену изгледа да ти њих претвара у нас. Аљоша је рват. Још ће испасти да је и Шешељ наш, тј. Србин.
(Последња измена: 06-06-2017, 10:10 PM од
Брада.)
И да не заборавимо, можеш да будеш прва жена, први хомосексуалац (или хомосексуалкиња) и прва хрватица (али не и хрват (И.Дачић)) на челу владе Србије: Ана Брнабић.
(10-06-2017, 09:03 AM)Брада Пише: И да не заборавимо, можеш да будеш прва жена, први хомосексуалац (или хомосексуалкиња) и прва хрватица (али не и хрват (И.Дачић)) на челу владе Србије: Ана Брнабић.
Није ми јасно зашто скоро сви мислите да је сада 1943. Да постоје само живе Срби на овој планети и да постоје четници и комунисти. И нико више.
Па зар Вучић стварно жели ем Хрватицу ем "лезбачу" за председника владе Србије ? Нажалост, не пише нам се лепо по том питању.
Поруке: 7,143
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
(06-06-2017, 10:12 PM)ЈВуО-КГ Пише: (06-06-2017, 10:08 PM)Брада Пише: Још ће испасти да је и Шешељ наш, тј. Србин.
Арнаут пореклом, сви његови рвати а он има потврду да је Србин.
Хммм....Змаго племенити износи ође чињенице да
ПЕДЕРИ одређују ко је ко на овијем просторима, па исти наравно одобравају и пушћају у јавност преко својих ботова
РУСОФОБНИХ, и аброве о Великом Војводу!
Неђе при крају Змаго износи необориве доказе гледе Војводе, па чланови форума нека погледају до краја
да се зна ко је ође ПЕДЕР!
Себи убраду:
Са'ће Шумадинац јопе да се увреди и да нас тужи за овај реч!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
(10-06-2017, 11:52 AM)ПРОСВЕТАР Пише: Хммм....Змаго племенити износи ође чињенице да ПЕДЕРИ одређују ко је ко на овијем просторима, па исти наравно одобравају и пушћају у јавност преко својих ботова РУСОФОБНИХ, и аброве о Великом Војводу!
Неђе при крају Змаго износи необориве доказе гледе Војводе, па чланови форума нека погледају до краја да се зна ко је ође ПЕДЕР!
Хм, да. Ти цитираш Словенца а други су педери, а? Е ђеде, ђеде, па баш си зарибо.
(10-06-2017, 11:34 AM)Ултрадесничар Пише: Није ми јасно зашто скоро сви мислите да је сада 1943. Да постоје само живе Срби на овој планети и да постоје четници и комунисти. И нико више.
Госн. ултра, јел то ексклузивно ваш став или је то став "[i]централне отаџбинске управе[/i]"? То, тај плурализам и широка схваћања, да код нас не живе само Срби и да Побогу нисмо у 1943. Дакле може хрвоје или крањица за првог министра, само док су синови у општинама и тајо у скупштини, на општу ползу централе на Марковом Тргу.
(Последња измена: 10-06-2017, 02:51 PM од
Брада.)
(10-06-2017, 02:42 PM)Брада Пише: (10-06-2017, 11:52 AM)ПРОСВЕТАР Пише: Хммм....Змаго племенити износи ође чињенице да ПЕДЕРИ одређују ко је ко на овијем просторима, па исти наравно одобравају и пушћају у јавност преко својих ботова РУСОФОБНИХ, и аброве о Великом Војводу!
Неђе при крају Змаго износи необориве доказе гледе Војводе, па чланови форума нека погледају до краја да се зна ко је ође ПЕДЕР!
Хм, да. Ти цитираш Словенца а други су педери, а? Е ђеде, ђеде, па баш си зарибо.
(10-06-2017, 11:34 AM)Ултрадесничар Пише: Није ми јасно зашто скоро сви мислите да је сада 1943. Да постоје само живе Срби на овој планети и да постоје четници и комунисти. И нико више.
Госн. ултра, јел то ексклузивно ваш став или је то став "[i]централне отаџбинске управе[/i]"? То, тај плурализам и широка схваћања, да код нас не живе само Срби и да Побогу нисмо у 1943. Дакле може хрвоје или крањица за првог министра, само док су синови у општинама и тајо у скупштини, на општу ползу централе на Марковом Тргу.
Ништа ја тебе не разумем. Вероватно си још увек у СПО.
Углед:
167
(10-06-2017, 11:52 AM)ПРОСВЕТАР Пише: Са'ће Шумадинац јопе да се увреди и да нас тужи за овај реч!
Шта смо рекли, чова се одма'препозн'о у излагању Змага племенитог!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
(10-06-2017, 02:42 PM)Брада Пише: Госн. ултра, јел то ексклузивно ваш став или је то став "централне отаџбинске управе"? То, тај плурализам и широка схваћања, да код нас не живе само Срби и да Побогу нисмо у 1943. Дакле може хрвоје или крањица за првог министра, само док су синови у општинама и тајо у скупштини, на општу ползу централе на Марковом Тргу.
(10-06-2017, 11:34 AM)Ултрадесничар Пише: Ништа ја тебе не разумем. Вероватно си још увек у СПО.
Госн.ултра то си ти, централна отаџбинска управа је руководећи орган СРС, хрвоје и крањица значи да је неко хрват, синови су потомци Вјеке Шешеља који су посланици по земуну и Н.Београду а тајо је он који је посланик у скупштини Србије, на Марковом тргу у Загребу је сједиште хрватске владе. Укратко и једноставније: јели вам то нова страначка инструкција да су вам и хрвати прихватљиви да воде владу Србије? Ја нисам још увијек у СПО јер никад нисам ни био. Али с обзиром колико се вама тупавим радикалима свуда привиђа СПО и колико га не волите и зазирете од њих, искрено ми је жао што немам њиову чланску књижицу.
(Последња измена: 11-06-2017, 04:09 PM од
Брада.)
Углед:
167
(11-06-2017, 04:05 PM)Брада Пише: Ја нисам још увијек у СПО, искрено ми је жао што немам њиову чланску књижицу.
Еве ти једна
у дугиним бојама, вели Змаго племенити да ће то бити она права, јевропска!
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Углед:
167
Дон Змаго племенити је такорећи
НАУЧНО обрадио лезбо-педерске темеље на којима почивају "еуропске вредности" и НАТО, а на крају је дао и свој суд о Шешељу!
А присталице балавог Вучића су само "маљи деца" у односу на Европу!
Препоручујемо послушање и одслушање казивања племенитог Змага од стране млађанијех НАТО четника-почетника, још није касно!
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,