Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

НАТО бомбардовање 1999, галерије
#15

Зблиа која улога су имали КОМУНИСТИ у тај наређење?

Па која улога су имали сами твз ”Православни Срби” ко су идентификовали баш где су баш тих положаја Војске Краљевине!

јопет?
Па шта је буквална улога ПРЕКОДРИНСКИ ТВЗ СРПСКИ КОМУНИСТИ у све ту игру тада ПА И САДЕ?
Одговори
#16

(09-12-2017, 04:38 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  Зблиа која улога су имали КОМУНИСТИ у тај наређење?

Зблиа КОМУНО-САТАНИСТИ имати јесу улога наређење за Трули Запад да они Србе бомбардовати!

Међутим!

То јесте бити комуникација међу САВЕЗНИЦИ и непријатељи србски!

Јербо!

Јожа Амброз бити агент Трулог Запада, прво аустро-угарски па немачки и енглески а у исто време и чифут-коминтерна!

(09-12-2017, 04:38 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  Па која улога су имали сами твз ”Православни Срби” ко су идентификовали баш где су баш тих положаја Војске Краљевине!

Ти Срби бити Православни к'о Јожа Амброзије и другови!

(09-12-2017, 04:38 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  јопет?
Па шта је буквална улога ПРЕКОДРИНСКИ ТВЗ СРПСКИ КОМУНИСТИ у све ту игру тада ПА И САДЕ?

КОМУНО-САТАНИСТИ и прекодрински и овамодрински

ИСТИ,
ИСТИ,
ИСТИ!


Паметном момак-човек доста бити!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#17

https://www.army.mil/article/197127/sold..._in_serbia
Из авиона!
Одговори
#18

GENERAL LAZAREVIĆ: NATO NA SRBIJU SRUČIO OSAM „HIROŠIMA“
OBJAVLJENO: 17. DECEMBAR 2017. U 15:24 /

General Vladimir Lazarević, prvi put po izlasku iz Haškog suda, o bombardovanju 1999. godine. Alijansa za 78 dana na našu zemlju bacila više bombi nego Hitler u Drugom ratu
Protiv srpskog naroda i države NATO je 1999. godine vodio nuklearni i hemijski rat niskog intenziteta. Za tih 78 dana NATO je na našu zemlju sa mora, iz vazduha i kosmosa bacio više bombi nego Adolf Hitler 1941-1945. Ekvivalent korišćenih eksploziva je između šest i osam nuklearnih bombi bačenih na Hirošimu. Bio je to najasimetričniji rat vođen u dotadašnjih 50 godina postojanja NATO, a njihov ratni zločin pretvoren je u genocid nad našim narodom.


Ovo govori general Vladimir Lazarević, prvi put po izlasku iz haškog suda. Nekadašnji komandant Prištinskog korpusa, koji se minulog vikenda u Nišu sreo sa starešinama Treće armije Vojske Jugoslavije za vreme NATO bombardovanja naše zemlje, kaže da su francuski eksperti utvrdili da je radioktivnost municije NATO upotrebljene samo na Kosmetu 350 puta veća od dozvoljenih vrednosti.

– Indijski stručnjaci naveli su da se radioktivnost sa Kosova i Metohije proširila 1.000 kilometara u prečniku, a autoriteti u svetskoj medicini, prof. dr Dušan Stanojević i Miodrag Đorđević, tvrde da će pakao kod nas početi tek posle 2020, kada će godišnje od posledica radioaktivnosti iz 1999. od kancera obolevati 70.000 osoba. Od tog broja, umreće, uprkos lečenju njih 40.000 – rekao je general Lazarević.


Kako govori jedan od najpopularnijih generala u našoj zemlji, nuklearni rat protiv naših snaga na KiM počeo je 30. marta u rejonu Prizrena, dok je 25. aprila u Uroševcu i okolini

NATO upotrebio kasetne bombe sa nepoznatim hemijskim agensom. Na udaru su bili pre svih pripadnici 243. mehanizovane brigade.

– U dva navrata je tadašnji predsednik SAD Bil Klinton, preko TV stanica, objavljivao da Prištinski korpus i Treća armija više ne postoje – podsetio je general. – Prvi put, to je bilo 2. maja, na 32. dan agresije, a komanda Treće armije je reagovala tako što je u centru Prištine sazvala sve komandante jedinice sa terena da pred kamerama održe referisanje. Drugi put, Klinton je 28. maja svetskoj javnosti i rekao kako je američka strateška avijacija tog dana na Paštriku ubila 700 boraca Prištinskog korpusa i stvorila sve preduslove da NATO uđe na KiM. „Vašington post“ je 4. juna, međutim, morao da objavi kako se „Vazdušno-kopnena operacija ‘Strela 2’, planirana u Vašingtonu, odbranom srpske vojske pretvorila u kašu“.


Lazarević ukazuje na to da su ciljevi NATO bili da „primenom Hitlerove doktrine blickriga“ za tri-četiri dana uništi efektive VJ i ubije više od 20.000 pripadnika Prištinskog korpusa.

– Kada je juna 1999. godine NATO morao da prizna neuspeh, njihovi generali su izašli sa planom da na Srbiju krenu sa 200.000 do 400.000 vojnika i da je okupiraju u roku od četiri do šest meseci – seća se tih ratnih dana general Lazarević i podseća da je tada, ipak, odlučeno da se „problem vrati“ Ujedinjenim nacijama.

DA SE NE ZABORAVI

– NA Veliki petak, 8. aprila, u Drenici su nam ubili 10 vojnika, a ranili 30 – podsetio je general Lazarević saborce Treće armije okupljene u Nišu na susretu pod nazivom „Da se ne zaboravi“. – Istog dana na Juničkim planinama na odeljenje graničara pod vođstvom desetara Šarca udara od 200 do 300 plaćenika, a ovaj odbija napad. Druga graničarska grupa „Gromovi“ istog dana sukobljava se sa šiptarskim teroristima, koji ulaze takođe iz Albanije i odbijaju napad. I tako… počinje pakao Košara.

(Dragan Vujičić, Novosti)

Ако ме био ко чита.......тражим така могучности од
Руса
Кинеза
Иран
Ако оних за нека срвхе нису жељни да помогне, да тражимо од Северне Кореје!

Тако ако био у будучност мисле на таке авантуре.......ми ћемо моће да комплетно уништано њихове државе!
Одговори
#19

Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним