Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 2 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

И ДСС У ВЛАСТИ!?

Како јављају медији од јутрос, ДСС ће бити владајућа странка уз СНС, бар у Београду!

Како ли ће то објаснити својим гласачима друг-господин-брат ,,Необавештени Дамјановић,,???

Све могуће и немогуће комбинације су могуће у овој јадној земљи, без Домаћина...
Одговори

Па логично. Прешли су цензус у Београду (скупштину града БГ - ако се тако зове некако). Ти избори немају везе са овим републичким на којим нису прешли цензус.
Одговори

И је ли и даље мислите да је СРС крива за неформирање националне опозиције?

Smile
Одговори

Ма вечито сви сте истих.....зашто буквално ништа се није изменило у Србија

Ја још морам да гледам тог убица Срба на националну ТВ.....

И је ли и даље мислите да је СРС крива за неформирање националне опозиције?

Ја само чекам кад сте АРХИВЕ УДБЕ СТИЖУ У ЈАВНОСТИ....тако сви грађаних могу да виде ко од својих рођаке су радилих за УДБУ....и ко је радио против своје родбине....и подржавао диктатура!

Док гол то не стиже у јавности.....сви сте под сумљом
Одговори

Gledam ovu skupštinu i ove proevropske radikale. Ne mogu očima da verujem. Do juče su se kleli u crkvi Srbiji za SRS i Šešelja, Veliku Srbiju a danas, su najjveći evropejci od Maje Gojkovića, Martinovića, Arsića, Mirovića da ne pričam o Vučiću i Tomi.

Što se tiče DSS-a i BG onaj Mladenović jedva je čekao da se ugura negde. On je daleko od politike DSS-a više mi liči na ove proevropske radikale.

Novi gradonačelnik je katastrofa Mali će sa krim ekipom Vesić, Čović etc uništiti Beograd, garantujem da Beograd na vodi nema šanse da zaživi kome bre trebaju toliki silni tržni centri na ovako malom prostoru. Gde je natalitet, ekonomska situacija u kolapsu. Lako je to napraviti u Beču, Berlinu, Minhenu napraviti kada tamo ljudi stižu sa sve četiri strane sveta.i tako

U principu ja sam realno oduševljen proevrsopskim radikalima koji će nas naredne četiri godine voditi, zajedno sa velikim vođom kao 90-ih godina. Već se vide prvi opipljivi rezultati, ubistva telohranitelja poznatih mafijaša, mafijaši slobodno gostuju na tv iako ih čeka robija, sin poznate estradne ličnosti i pokjnog kriminalca prebio ispred kuće nekog dečka, deca se poubijala ispred škole u Kaluđerici, a tek kad krene borba protiv kriminala tj. političkih protivnika, Kurir, Informer, Alo ima da dostignu rekordan tiraž...

Srbija rijaliti šou.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

ДСС ни власти ни у опозицији. Смарање бре
Одговори

(27-11-2018, 02:17 AM)Ултрадесничар Пише:  ДСС ни власти ни у опозицији. Смарање бре

ДСС се нада да профитира на монументалној грешци ДВЕРИ и Стамата што су се спанђали са Поздерцем, Ђиласом, Борком и изгледа Тадићем!

Међутим!

Стратегија СВАКА ВАШКА ОБАШКА само даје

Л Е Г И Т И М И Т Е Т

балавом шкипетару који ће јопет да се измигољи, пај'шта смо рекли данас, да ковертирамо ову нашу изјаву!

Миц по миц до'ће још жива Србадија на нашу позицију, тј. да само и једино

ЂЕНЕРАЛ СИМОВИЋ

може да промени ствари!

Надати се да не буде касно по оној "СВЕ ЋЕ БИТИ САМО НАС НЕЋЕ БИТИ"!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним