Оцена Теме:
  • 18 Гласов(а) - 4.33 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

КО ЈЕ ОСОБА СА СЛИКЕ?

(05-01-2019, 09:25 AM)ЈВуО-КГ Пише:  
(05-01-2019, 03:13 AM)Ултрадесничар Пише:  Ко је четнички војвода Александар Јанковић (92) ??

Пише ти у тексту који си окачио !!!

Само овај што је писао текст не влада материјом најбоље па написа за овога да је једини живи пилот КЈВ. Није. Жив је и Златко Рендулић.

Хало, НАТО. Знао сам ја да не влада том материјом јер се зове Марко Лопушина и новинарској каријери се више бавио ( организованим) криминалом него четницима и пилотима КЈВ.
Да се нормално понашаш питао бих те о том Златку Рендулићу.
Одговори

Прослава Божића у Енглеској 1950, снимак Би-Би-Сија, да ли можете препознати неког четника:
https://www.facebook.com/BBCArchive/vide...528781908/
Одговори

(14-01-2019, 08:53 PM)Милослав Самарџић Пише:  Прослава Божића у Енглеској 1950, снимак Би-Би-Сија, да ли можете препознати неког четника:
https://www.facebook.com/BBCArchive/vide...528781908/

Је ли Кораћ са брадом и лулом? Један је личио на ген. Дамјановића али не знам да ли је он био тамо у то време. Коларевића, Ушендића и Ружу нисам снимио, ајде опет да погледам.

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

Шта кажете?

Извор: Милитарија Кнежевине/Краљевине С/КЈ

[Слика: 49898020-2232409090103670-3021578787738353664-n.jpg]

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

Личи на Дражу,не види се добро,имаш ли већу?
Одговори

Немам, ово је са нета.

Одговори

Чича 100%

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Чича.
Одговори

Човек што стоји лево од калуђера, са шајкачом и плавом брадом, да није Никола Бојовић?

[Слика: image-1.jpg]

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

(03-02-2019, 01:36 PM)Николај Пише:  Човек што стоји лево од калуђера, са шајкачом и плавом брадом, да није Никола Бојовић?

[Слика: image-1.jpg]

Требало би да јесте. Виђао сам слику раније. Иначе, први до дјетета с десна на лијево би требало да је лажни Дража.
Одговори

Јесте Бојовић, а други с десна је мајор Вучко Игњатовић.
Одговори

(03-02-2019, 04:43 PM)Милослав Самарџић Пише:  Јесте Бојовић, а други с десна је мајор Вучко Игњатовић.

Са брадом у средини Момчило Матић?

Одговори

(03-02-2019, 04:47 PM)Перун Пише:  
(03-02-2019, 04:43 PM)Милослав Самарџић Пише:  Јесте Бојовић, а други с десна је мајор Вучко Игњатовић.

Не знам.
Одговори

(03-02-2019, 04:49 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(03-02-2019, 04:47 PM)Перун Пише:  

Не знам.

Мајор Глишић или Недићев ппук. Момчило Матић, командант Дринске групе?

[Слика: F6-EB784-B-CAAA-4048-93-F7-8-B1-CE33-D67-DD.jpg]

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 3 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним