Оцена Теме:
  • 18 Гласов(а) - 4.33 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

КО ЈЕ ОСОБА СА СЛИКЕ?

Јесте, помињао је. Тај Немац је био официр за везу код љотићеваца, којима је командовао Звонков класни друг, па је искористио прилику да се огребе за мало муниције, а овај Немац је искористио прилику да се слика.
Одговори

а да да, зове се Вебер:

"Усташки гибаничар са капетаном Вебером,немачким официром за везу код II добровољачког пука,Мај 1944"
Одговори

(02-02-2014, 01:35 AM)Милослав Самарџић Пише:  
(02-02-2014, 01:20 AM)Романија1 Пише:  [Слика: 1111.jpg]
screen capture program
eво боље (ако је боља)
Добра слика, али много је мала резолуција. Јел може боље да се скенира?

Zamolio bih, ako neko ima jos neko sliku Save Derikonje ili četnika iz Sarajeva i Romanije neka izbaci hvala unaprijed ...

Hteo bih da kazem da je ovaj sto čuči skroz u desnom ćošku (Dobro Lizdek) poginuo pored mog djeda ...
Одговори

(15-12-2014, 06:56 PM)Милослав Самарџић Пише:  Да, то је нова слика из оне серије.Види се други позив...
Јел има боља резолуција?

Да ли су ту и Немци заробљени код Крупња?Је ли ово у Ваљеву или Мионици?Покушавам да пронађем слику човека који је учествовао у спровођењу.Види се на једној слици.
Одговори

(15-12-2014, 10:20 PM)Петар Пише:  
(15-12-2014, 06:56 PM)Милослав Самарџић Пише:  Да, то је нова слика из оне серије.Види се други позив...
Јел има боља резолуција?

Да ли су ту и Немци заробљени код Крупња?Је ли ово у Ваљеву или Мионици?Покушавам да пронађем слику човека који је учествовао у спровођењу.Види се на једној слици.

Ужице.
Одговори

(15-12-2014, 09:52 PM)"Savo Derikonja Пише:  
(02-02-2014, 01:35 AM)Милослав Самарџић Пише:  
(02-02-2014, 01:20 AM)Романија1 Пише:  [Слика: 1111.jpg]
screen capture program
eво боље (ако је боља)
Добра слика, али много је мала резолуција. Јел може боље да се скенира?

Zamolio bih, ako neko ima jos neko sliku Save Derikonje ili četnika iz Sarajeva i Romanije neka izbaci hvala unaprijed ...

Hteo bih da kazem da je ovaj sto čuči skroz u desnom ćošku (Dobro Lizdek) poginuo pored mog djeda ...

ЕВО БРАЋЕ ЈОШ СУ ЖИВИ ШТО РАДАВУ ВОДУ ПИЛИ!
Одговори

Официр из Врховне Команде. У почетку је био у четничком одреду Кесеровића. Емигрирао је у САД. Зна ли неко?
[Слика: 20141219203451.jpg]
Одговори

Шурбатовић?
Одговори

(19-12-2014, 10:11 PM)Милослав Самарџић Пише:  Шурбатовић?
Јесте! Види му се и летачки знак на грудима.
Одговори

Не да се променио за две године! Не бих га препознао да ниси навео податке.
Одговори

[Слика: image.jpg]
Да ли су ово четници?Слика се продаје на ебај и потписана је Српски четници.Међутим немају никакве ознаке!Слика је настала лета 1944. године,негде у Србији.
Одговори

Треба да јесу.
Одговори

Sabac,pocetak rata.... moj deda je oficir pored gospodje u belom,tj.moje bake...
Одговори

(21-12-2014, 09:01 PM)aleksandrabg Пише:  Sabac,pocetak rata.... moj deda je oficir pored gospodje u belom,tj.moje bake...

Заборавили сте да поставите слику!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 4 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним