Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Русија

(02-03-2015, 11:18 AM)Бенито Пише:  Смедерево, читао сам сећања Феликса Јусупова,где је он себе означио као убицу.
Ако можете, само ми наведите извор који је објавио ове документе MI6,који сте навели, а који тврди ово што сте написали.

Узео је цео текст са секташког сајта ''Борба За Веру'', иначе он одатле учи о вери,
о историји,итд. Аутор текста је неки Петар Акопов. Уздравље!

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Одатле си нашао да се образујеш? Брука! Сирома'

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Невероватне лагарије уз помоћ фотошопова и осталих трикова!

Организатори демонстрација су плаћали 10 свеже одштампаних долареса по глави за стајање на том скупу а било је замишљено да се нарочито млађа популација привуче овом понудом да би се намакнуле бројке.

Међутим!

С обзиром да је била недеља, нерадни дан, у оној Москви која броји 17 мелеона становника, чак и одзив младих на ову „easy money” понуду је биио више него - мршав.

Остатак су чинили „опозиционари” што из Москве и остатка земље, што гости из Украјине и околних, суседних држава. Све у свему, КАТАСТРОФ, - неуспео перформанс.

Смакнуће тог јадника Њемцова само показује да је „опозицији” био потребан додатни мотив да би се по сваку цену окупио што већи број присутних на скупу.

Овај радикални потез са смакнућем и давањем „мотива” само драстично осликава колики су грозничави и очајнички напори Трулог Запада да анимира и удахне „живот” немоћној и малобројној петоколонашкој багри у Москви, јер ту практично једино и постоје.

Све остало, па и те фотка које Трули Запад онако "кољективное" објављује, јесте уобичајена и очекивана пропаганда као и бунцање нашег Кизе ову тему, а у страху од надолазећих Козака правцем Молдавија-Вршац.

Међутим!

Данас није ни мало тешко утврдити врло прецизан број присутних на било којем скупу па ни на том у Москви.

Ако се узме да сваки од присутних има по један мобилни, онда је пребројавање завршено у 5 минута уз уважавање одступања у процени уколико неки учесници поседују и по два мобилна.

Дакле, полиција то са лакоћом утврђује и даје процену од око 16.000 присутних.

Ту „фото-шопови”,углови снимања и сликања, остала видео-фото пропаганда и трикови постају само кевтање хијена са Трулог Запада и по којег следбеника олињалог, поседделог и крезубог Вука и његових НАТО-четника!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(02-03-2015, 11:18 AM)Бенито Пише:  Смедерево, читао сам сећања Феликса Јусупова,где је он себе означио као убицу.
Ако можете, само ми наведите извор који је објавио ове документе MI6,који сте навели, а који тврди ово што сте написали.

Много је контраверзија и смутње око убиства Распућина.Феликс Јусупов јесте дефинитвно учесник у убиству,али како тврди Петар Акопов(руски новинар) директни убица је енглески обавештајац Освалд Рејнард који му је испалио метак у главу.На каналу Хистори био је и документарац о убиству Распућина где се такође тврди да је убица Рејнард.На википедији у биографији Рејнарда пише да је учествовао у убиству Распућина.
У Москви ми је један Рус причао да је читао и мемоаре Јусупова и Пуришкевича и да обојица тврде да су они убице....
Миранда Твинс има неку своју причу где га представља у врло лошем издању...
Ово што сам ја изнео овде прочитао сам код Петра Акопова,он чак износи и документа МИ6 где Освалд Рејнард шаље депешу у Лондон:"Циљ је остварен,сви се радују смрти Зле Силе",а Распућин се наводно у досијеима МИ6 водио као "Зла сила".
Бог Свети зна шта је ту истина!
п.с не узимај за озбиљно,писање овог болесника шумадинца,има озбиљних психичких проблема.Сирома'

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

(02-03-2015, 07:23 PM)смедерево Пише:  

Много је контраверзија и смутње око убиства Распућина.Феликс Јусупов јесте дефинитвно учесник у убиству,али како тврди Петар Акопов(руски новинар) директни убица је енглески обавештајац Освалд Рејнард који му је испалио метак у главу.На каналу Хистори био је и документарац о убиству Распућина где се такође тврди да је убица Рејнард.На википедији у биографији Рејнарда пише да је учествовао у убиству Распућина.
У Москви ми је један Рус причао да је читао и мемоаре Јусупова и Пуришкевича и да обојица тврде да су они убице....
Миранда Твинс има неку своју причу где га представља у врло лошем издању...
Ово што сам ја изнео овде прочитао сам код Петра Акопова,он чак износи и документа МИ6 где Освалд Рејнард шаље депешу у Лондон:"Циљ је остварен,сви се радују смрти Зле Силе",а Распућин се наводно у досијеима МИ6 водио као "Зла сила".
Бог Свети зна шта је ту истина!
п.с не узимај за озбиљно,писање овог болесника шумадинца,има озбиљних психичких проблема.Сирома'
Ниси ти ништа изнео, већ преузео са сајта ''Борба За Веру'', у коме нема ништа
паметно да видиш! Сирома'

Д М
Одговори

За твоју информацију текст о убиству Немцова у Москви који је написао Петар Акопов,а у коме упоређује његово убиство са убиством Распућина пренело је преко сто новинских портала у свету,веб страница и новинарских агенција!
п.с Опет си заборавио да узмеш лекиће!Сирома'

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

(02-03-2015, 08:17 PM)смедерево Пише:  За твоју информацију текст о убиству Немцова у Москви који је написао Петар Акопов,а у коме упоређује његово убиство са убиством Распућина пренело је преко сто новинских портала у свету,веб страница и новинарских агенција!
п.с Опет си заборавио да узмеш лекиће!Сирома'

Нема потребе да се правдаш, то је са твог омиљеног Борбеног сајта! Признај и пола ти опроштено. Јок Зашта постоји глава и књиге....Смарање бре

Д М
Одговори

(02-03-2015, 05:05 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(01-03-2015, 07:28 PM)Mekenzi Пише:  50 hiljada Rusa za Borisa...

...а 16 мелеона деветсто деведесет ипет 'иљада за Владимира!

Знајући да Москва има 17 мелеона житеља Путин би мог'о 'ладно да побије још коју десетину 'иљада Њемцова а да Москва ни не зна да је нека пучина изашла да се дерња и протествује!

А?

Vidi,
Mi ođe kada si ti bio onomad s'početka 90-ih pa kada si video kakva su s*nja (inflacije, sankcije, nemaština) ovde si imao dve opcije da ostaješ u bg pa protesti ili da ideš na ratište sa četnicima i onim "hrabrima" pa si ipak izbarao onu treću soluciju da zdipiš i brže bolje se vratiš u sigurnu Kanadu, pa da iz tople sobe pratiš dešavanja.

Elem,

Ne ruši se diktator i totalitarna vlas' preko noći. To će potrajati godine i godine.
Seti te se Miloševića kada je govorio s' početka 90-ih kada je imao 80% svu vlas' u zemlji kako šačica izdajnika hoće da ga sruši. E ti "izdajnici" su deset godina kasnije uspeli da ga skinu sa vlasti, i to milion ipo ljudi je izašlo 5.X.2000 na ulice.

E tako će i s' Putinom biti. Likvidacije neistomišljenika, ugrožena sloboda govora, hapšenje opozicije itd. Kada ruski tajkuni lojalni Putinu ne budu mogi da uplove sa jahtam u evopske luke, da slete na evropske aerodrome, i da polože u Švajcarske banke američke kada se pojavi nezadovoljstvo kod elite, Putin će odleteti sa vlasti...

Strpićemo se do tad.

Ovakve metode zapada su se uvek pokazale efikasne...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

[Слика: fozkmt.jpg]

Одговори

Уочи поста качиш перверзне слике? Брука! хихихи

Д М
Одговори

(03-03-2015, 04:58 PM)Шумадинац Пише:  
(03-03-2015, 04:54 PM)смедерево Пише:  Изгледа да је опет прошло дејство лекића,ПОЈАЧАЈ ДОЗУ!!!Сирома'

Мислим да се о теби ради! Нешто што тебе мучи, не мучи и друге. Па где иде Пролог и лажно ревнитељство? Страшно! Сирома'

Очигледно да ти имаш проблем са самим собом.Ово је тема РУСИЈА,а не ПРАВОСЛАВЉЕ!Сирома'

Одговори

Да, Русија је тема, а не фармацеутска индустрија и зависност! Смарање бре

Д М
Одговори

САМО ЗА ПРОСВЕТАРА...... Јок

ПУТИН ПАРТИЗАНИМА ИЗ БЕОГРАДА ДОДЕЛИО РУСКЕ МЕДАЉЕ

Шеснаесторо ветерана Другог светског рата из Београда, припадника Народно-ослободилачке војске Југославије, добило је вечерас медаље које им је, поводом седам деценија од победе над фашизмом, доделио руски председник Владимир Путин.

Церемонија уручења уприличена је у амбасади Русије у Београду, поводом 23. фебруара, Дана бранилаца Отаџбине, то јест празника Војске Русије, а пре тога совјетске Црвене армије, наводи агенција Бета.

Медаље поводом 70 година од победе у Великом отаџбинском рату 1941–1945. добили су Милан Ателевић, Милисав Ђурић, Живојин Добричић, Драгица Илинчић, Станислав Коларевић, Драгољуб Лазић, Милисав Лукић, Драгица Милосављевић, Милош Миликић, Јово Мишковић, Бранко Николић, Велимир Остојић, Јован Радовановић, Милан Руњић, Жарко Тешић и Јордан Филиповић.

Како је новинарима објаснило особље руске амбасаде, медаље су вечерас добили припадници партизанских јединица који данас живе у Београду, а до 9. маја, Дана победе над фашизмом, добиће их сви које руска амбасада у међувремену пронађе на територији Србије.

За медаљу се квалификују сви борци који имају совјетске или руске државне награде, као и борци који имају јубиларне награде поводом учешћа у Другом светском рату.

Медаље је вечерас уручио амбасадор Русије Александар Чепурин, који је рекао да је Дан бранилаца отаџбине „симбол поштовања према војницима, као и непоколебљивости руске војске“ и додао да је „храброст руских и српских војника више пута била на испиту током наше тешке и славне историје“.

„Са великим поштовањем се односимо према браниоцима Отаџбине. Љубав српског народа према војсци осетили смо 16. октобра прошле године, током изузетне војне параде у част ослобођења Београда од стране југословенских и совјетских војника којој је присуствовао и председник Русије Владимир Путин“, рекао је Чепурин.

Он је изразио наду „да ћемо имати иста осећања и током прославе седамдесетогодишњице Победе над фашизмом, 9. маја“, и оценио да је „сарадња руске и српске војске у последње време знатно појачана, у интересу глобалног, европског и регионалног мира“.

Церемонији су присуствовали председница Скупштине Србије Маја Гојковић, министар одбране Братислав Гашић, министар рада и запошљавања Александар Вулин, министарка државне управе Кори Удовички, начелник генералштаба Војске Србије Љубиша Диковић, саветници председника Србије Оливер Антић и Радослав Павловић, председница Демократске странке Србије Санда Рашковић Ивић и други.

Пред доделу медаља, са видео-бимова су емитовани пропагандни материјали о руској војсци, њеној борбеној готовости и најновијем оружју које она поседује, укључујући авионе, противваздушну одбрану, подморнице, тенкове и нуклеарно оружје.

У видео-прилозима су, поред осталог, истицани успеси руске војске у рату у Грузији 2008. године, а наведено је да пројектили средњег домета типа „Искандер“ могу из база у Калињинграду да стигну до Варшаве за нешто више од два минута.

„НАТО за то време не би стигао зубе да опере“, рекао је наратор, а као илустрација те тврдње приложена је чаша са четкицом за зубе.

Извор: РТС

Д М
Одговори

ВИДЕО КОЈИ ЈЕ ЗАПАЛИО ИНТЕРНЕТ: „Ја сам руски окупатор“

https://www.youtube.com/watch?v=XIviwK1MzJs&t=13

Видео који отпочиње речима “Ја сам руски окупатор. То је моја професија“ направљен је импресивним графичким вештинама. Прича коју прати видео испричана је нарацијом из првог лица, односно императивом говорника.

Видео има за циљ да западни тренд прикаже као негативан, а да у правом светлу представи оно што свет назива “руском окупацијом“. Аутор сарказам говори и о актуелним дешавањима у свету који опчињавају Запад и карактерише их као лоше. На снимку се нижу слике крвавих дешавања Исламске државе, слике карикатура Шарли Ебдоа, али и трансвестита Кончите која је победила на Евровизији у знак осуде тренда који пропагира модерна култура.

Као кључна реченица видеа издваја се: “Ја имам други интерес. Ја волим мир!“

Алексеј Иванов, који је поставио видео, претпоставља се да га је наменио Бараку Обами, што се и види на крају снимка.

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним