Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Русија

Изгледа нове Санкције у Понедељак!
Одговори

Русија!Овај клип имам меморисан и гледао сам га милион пута!Вероватно ћу гледати још толико!Дошло их је деведесет,Псковски падобранци,елитна јединица,преживело их је шест,од тога четири тешко рањено!Држали су се цео један дан против ужасно много терориста.Побили су ,по изворима терориста, бар њих 350...хероизам пар екселанс!

Какве санкције могу да сломе овакву нацију?
Одговори

Мој одговор .......

У историје Словена....јели он био на Балкан, Краков, Донетск, Сибир, Кападопшијих...итд.

Колико пут су се оних убијалих међусобно?
Одговори

Ко између кога Захумље?
Одговори

Па Руси против Украјинаца Пољака
Руси против других Руси
Украјинаца против Украјинаца
Пољаци против Пољака
Чеси против Чеси
Словака против Словака
Срби против Срби......?
Краљевске браће против Краљевске браће
Прекршћаних Срби против Срби.....на пример прекршћаваних Срби Католици против прекршћаваних браћа Муслимани.....ко заједничко нападају Православних Срба?....колико пута се то десило?

Мислим да је ово мало јасно?

Да не дувам од ИДЕЛОГИЈЕ.....јели то се појави као Богомилизам, или КОМУНИЗАМ, или НАЦИЗАМ или ове нове појаве .....као ове ново компованог Демократична Корпоризације
Одговори

(27-04-2014, 09:52 PM)Захумље Пише:  Мој одговор .......

У историје Словена....јели он био на Балкан, Краков, Донетск, Сибир, Кападопшијих...итд.

Колико пут су се оних убијалих међусобно?

Нервира ме од свега тога из Украјине то да многи из тих Украјинаца који су против Русије по обичају говоре руски. Сама Тимошенкова која жестоко мрзи Русе, у приватном животу говори руски а не украјински, а и неки украјински медији који ових дана каче крилатицу за "једину земљу", користе руски. Исто као неки усташе, неки црногорци...
Одговори

Па тај твз Црно-Горска мржња.....је вечито нов у свој концепцији....и није опредељен на цео тој територији....и може се идентификовати из којим градове и центара то стиже!

имаш неколико заљућање преко векова....али ништа као данас....што бих се рекло то има део корене у КОМУНИЗАМ....А није ни случајно да се ово све дешава док су наследници КОМУНИЗАМ владају.....

Али мислим да је то све побоћено....ако пресећаш финанције спонзураша....брзо бих видили неке нове песме.....као да си их наручио......

Па Црно Гори.....на овај правац што су изабралих води према раскрснице своје егцистенције...исто као Србије.....

Парадокс овде је што сви тих елитних КОМУНИСТИ,ти нових демократних клептократе су тотално захвални ФИНАНЦИРСКИ СВЕТ за своје егзистенције.....званично изгледа да су тотално супротни.
КОМУНО-КЛЕПТОКРАТЕ требају ФИНАНЦИЈЕ да обстану на власт.....инаће бих било остављених на милост народ због ЗЛОЧИН што су починилих......

КОМУНО-КЛЕПТОКРАТЕ су идејалних кандидате....да финанцирски свет остварају своје циљеве.....и ту је та мазохизам.....постојих увек да претња да ће финанцирски свет да повуће чилим испод ноге....и да ће их жртовати......а са том претњом увек стижу нове захтеве.....јели то КОСМЕТ...јели то нова ИМФ позајмица....јели продавање имовине и народног благо........кад се то тотално испуних....онда ће ових да буду жртованих ....у новом ратом......где се људи убијају међусобно....и где се држава и народ поново задужи.....док оних зараду новац давајући позамице за ратовање...и прадавње оба стране оружање да се међусобно убијају!

Тако ако није нико приметио....последне санкције овсте нису угрожиле ФИНАНЦИРСКЕ ЦЕНТРАЛА да зарађује своје новац......на крају оних формулирају политику, политичке странке, па их политичари!
Одговори

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Спекулиран да ће Американци покушати да угасе РТ
Одговори

На који начин?

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

http://ruskarec.ru/economics/2014/04/28/...30155.html

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

http://www.kurzweilai.net/fast-cheap-wat...g-graphene

Мислим да су Руси један од најнапреднијих дрђаве у графину....тако нешто овако бих ресило ситуације са водом! Битно да могу да стижу до те канализације што су украјинци затворилих!
Одговори

Елем човек је краљ,погледајте ово завлачење мушког споловила до краја!Баја

http://video.vaseljenska.com/putin-srus ... icini-sad/
Одговори

Путин увео забрану увоза агро-сировина и хране из држава које су Русији увеле санкције
18:09 06.08.2014.5 коментараШтампај
ПОТПИСАО УКАЗ „РАДИ ЗАШТИТЕ НАЦИОНАЛНИХ ИНТЕРЕСА РУСКЕ ФЕДЕРАЦИЈЕ“ КОЈИ ЈЕ ОДМАХ СТУПИО НА СНАГУ

Централна тачка указа гласи: „У трајању од годину дана, забрањују се потпуно, или се ограничавају, све спољнотрговинске операције усмерене на увоз у Руску Федерацију различитих врста пољопривредне продукције, сировина и хране, из држава које су увеле економске санкције против руских правних и (или) физичких лица, као и из земаља које су се прикључиле одлуци о санкцијама“
Забрана ће важити и за пољопривредну продукцију земаља које су се „само“ придружиле санкцијама
РУСКИ лидер Владимир Путин потписао је указ о примени специјалних економских мера срачунатих на то да осигурају безбедност Руске Федерације.

У саопштењу Кремља, наглашава се да је указ потписан „ради заштите националних интереса Руске Федерације“ и да је одмах ступио на снагу.

Централна тачка указа гласи: „У трајању од годину дана, забрањују се потпуно, или се ограничавају, све спољнотрговинске операције усмерене на увоз у Руску Федерацију различитих врста пољопривредне продукције, сировина и хране, из држава које су увеле економске санкције против руских правних и (или) физичких лица, као и из земаља које су се прикључиле одлуци о санкцијама“.

Путин је указом наложио Влади РФ да сачини списак производа који се неће смети увозити из земаља које су увеле санкције Русији.

Указом је наглашено да се ради о храни, сировинама и пољопривредним производима.

Председник Русије истовремено је наложио Влади да предузме мере којима би био онемогућен раст цена на пољопривредне и прехрамбене производе.

Путин није указом одредио рок у којем влада Дмитрија Медведева мора утврдити поменути списак и предузети тражене мере.

Међутим, препоручио је влади да - буде ли потребно - мења рокове важења забране увоза.

Канада проширила санкције према Русији
опширније: http://serbian.ruvr.ru/news/2014_08_06/K...siji-7719/

Канадска влада саопштила је да је проширила санкције према Русији. На „црној листи“ су се нашли, између осталих, ВТБ, Росселхоз банка, Московска банка и руски Уједињена бродоградилишна корпорација и нискобуџетна авио компанија Доброљот.

На листи се налази и 19 руских функционера. Међу њима су председник Чеченије Рамзан Кадиров, шеф спољашње обавештајне службе Михаил Фрадков и директор ФСБ Александар Бортников.
опширније: http://serbian.ruvr.ru/news/2014_08_06/K...siji-7719/
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним