Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Русија

Један од терориста које је ухватила полиција каже да је терористички напад извршио "за новац, пола милиона рубаља", те да је регрутован путем телеграма.

https://twitter.com/Faytuks/status/1771481218128728102

Саслушање једног од притвореника у региону Брјанска, осумњиченог за терористички напад у Крокус холу.

Према речима полицајаца, особа из Таџикистана је током испитивања изгледала видно потресена, а они су пријавили да је покушао да избегне хапшење скривајући се на дрвету.

https://twitter.com/runews/status/1771475116376936518
Одговори

Држава Таџекистан има 3,7 милиона људи. У Авганистану има 11 милиона Таџекистанаца, они су били језгро америчке војске у Авганистану. Њих 300.000 директно је радило за америчку војску. Огроман број од њих одведен је на фронт у Украјину и тамо учествују у разним паравојним формацијама.
Одговори

Владимир Владимирович  Путин за овај покољ мора поднети оставку.ОН ЈЕ главни кривац!

Преко 200 мртвих и стотине а неки кажу и хиљаде рањених.

Американци су пре пар дана упозоравали да се на територији Москве спрема озбиљан терористички напад и позвала своје држављане да избегавају Русију и Москву.

Шта је радиио Путин и врх Кремља као и обично спрдали се и подсмејавали.

Путин је изјавио да је то вид притиска и да није озбиљно узимати за разматрање..

И шта сад Владимире Владимировичу Путине?

Хоћеш преузети одговорност за ово..

Дај Захаровој да пише шеге на уштрб Запада  а Медведев стихове и поезију против Американаца..

Боле Вас ноге..

Која је ово спрдња од Државе Русије...Терористи пређу пола света, 80% Москве и нико да их не заустави нити једна патрола..

У свакој већој метрополи око оваквих места где има више десетина хиљада људи или велики догађај имаш полицијске или безбедносне  check pointe, где те пандури заустављају и прегледају, да неби дошло до оваквих ситуација.

Ови терористи су могли попити и кафу и сок док су руске безбедносне службе стигле да реагују..

Страшно...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Како онда да се прокоментарише 1400 мртвих у Израелу поред чувеног Мосада и Шин Бет , напад из ваздуха.Због тога ја сматрам да ми видимо и знамо само 1% правих дешавања у свијету , а можда ни толико.Нико није наиван
Одговори

Питате се шта је Путин радио?

Па бројао гласове из ћораве кутије!Човек ко покојни Садам 90%.Смешно.

Војска распад,службе распад.
Ево кладим се да ће сад Медведев да даје неке "опасне" изјаве.
Смеју им се сви.
Одговори

(23-03-2024, 01:57 PM)ексрежисер Пише:  Питате се шта је Путин радио?

Смеју им се сви.

Медведев не даје изјаве он пише твитове на нивоу фора ид једног динара.

Захарева даје изјаве.

Ови терористи су долетили из Таџикистана. сместили се у супротан крај Москве. Пуни оружја прешли Москву, побили људе, побегли и стигли на 100 км од Украјинске границе и нико их није зауставио.

Овде код мене у Вршцу пандури константно контролишу људе у аутима...Ове боле ноге.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(23-03-2024, 12:41 PM)Андреј501 Пише:  Држава Таџекистан има 3,7 милиона људи. У Авганистану има 11 милиона Таџекистанаца, они су били језгро америчке војске у Авганистану. Њих 300.000 директно је радило за америчку војску. Огроман број од њих одведен је на фронт у Украјину и тамо учествују у разним паравојним формацијама.
Ове бројеве јутрос је изнео стручњак за тероризам Џевад Галијашевић. Проверим на нету само број становника Таџекситана и видим да је тај број више од 2 пута већи. Шта рећи, кад и овако елементарне ствари промашују "стручњаци"....
Одговори

Углавном без обзира на овај напад , није уопште у реду да живот грађана Белогорода сваког дана виси о концу од ракета и упада терориста , а грађани у Москви иду на концерте и не понашају се у складу са ратним стањем.
То се сад обило о главу , исто као и у Србији 1991-1995.
Одговори

(23-03-2024, 02:08 PM)Mekenzi Пише:  
(23-03-2024, 01:57 PM)ексрежисер Пише:  Питате се шта је Путин радио?

Смеју им се сви.

Медведев не даје изјаве он пише твитове на нивоу фора ид једног динара.

Захарева даје изјаве.

Ови терористи су долетили из Таџикистана. сместили се у супротан крај Москве. Пуни оружја прешли Москву, побили људе, побегли и стигли на 100 км од Украјинске границе и нико их није зауставио.

Овде код мене у Вршцу пандури константно контролишу људе у аутима...Ове боле ноге.

Шта рећи за грађане ДНР и ЛНР док су оби гинули Путин улагао милијарде долара у организацију Светског првенства у Фудбалу а пре тога зимске Олимпијске Игре у Сочију...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(23-03-2024, 01:55 PM)Ocaus41 Пише:  Како онда да се прокоментарише 1400 мртвих у Израелу поред чувеног Мосада и Шин Бет  , напад из ваздуха.Због тога ја сматрам да ми видимо и знамо само 1% правих дешавања у свијету , а можда  ни толико.Нико није наиван

Ма немој тако, овдје по коментарима би се рекло да неки 100%  знају сва дешавања у свјету.
Одговори

(23-03-2024, 03:06 PM)luka.luke Пише:  
(23-03-2024, 01:55 PM)Ocaus41 Пише:  Како онда да се прокоментарише 1400 мртвих у Израелу поред чувеног Мосада и Шин Бет  , напад из ваздуха.Због тога ја сматрам да ми видимо и знамо само 1% правих дешавања у свијету , а можда  ни толико.Нико није наиван

Ма немој тако, овдје по коментарима би се рекло да неки 100%  знају сва дешавања у свјету.
Па ми можемо да прокоментаришемо и размјенимо мишљења о догађају , зато нам и служи форум.Само кажем везано за ово што се Мекензи пита - шта су радиле обавјештајне службе , да ја апсулутно  не вјерујем да је све тако наивно и једноставно.
"Руси нису знали"
"Израелцима промакло"
Одговори

(23-03-2024, 03:19 PM)Ocaus41 Пише:  
(23-03-2024, 03:06 PM)luka.luke Пише:  

Па ми можемо да прокоментаришемо и размјенимо мишљења о догађају , зато нам и служи форум.Само кажем везано за ово што се Мекензи пита - шта су радиле обавјештајне службе , да ја апсулутно  не вјерујем да је све тако наивно и једноставно.
"Руси нису знали"
"Израелцима промакло"

Произлази, 
да су Руси и Израелци знали, а из неког разлога нису реаговали
или 
су сами организовали 
или
нису знали, па неки закључују са стопостотном сигурношћу да је њихова обавештајна служба неспособна.

Види, ко се год одлучио на тај корак није тотални лаик (мада је можда лаика најтеже провалити), а обавештајне службе нису свемогуће. Поготово нису баш свезналице, као неки форимаши.
Одговори

Путин и војно безбедоносни врх су апсолутно одговорни за ситуацију која се догодилајуче али и претходне нападе на пограничне области Русије као и "кримски мост".
Требало је из старта прогласити ратно стање што подразумева и однос свих структура друштва које би деловало у ратним условима. Као што нико није одговарао за 11 септембар у Америци, догађаје у Шпанији или Француској тако неће ни сад бити санкција за људе који су одговорни.
Е сад, ако су намерно пропустили да делују како би изазвали праву психозу рата међу ширим масама, погодили су у центар.
Најпосле, неважно је ко су извршиоци радова. Налагодавац је исти онај који је био и када су у Беслану изненада упали терористи, па ево и данас се понавља исти сценаријо... сви путеви воде према Украјини, односно Америци. Козохепци сигурно нису сам тако одлучили да се запуте у Москву.
Одговори

За сада је само једно сигурно. Овај терористички чин се прилично разликује од већине наизглед сличних у посљедњих тридесетак година.
По први пут (можда и није), директни извршиоци , терористи нису самоубице што их поприлично разликује од вјерских фанатика. Изгледа да су јефтини плаћеници.
Видјећемо шта ће пропјевати и докле ће пјевање довести истрага.
Онај дрхтавац са снимка очигледно лаже када каже да је ангажован преко телеграма, још ће он пјевати.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 5 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним