Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 1.8 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Александар Вучић

(27-03-2023, 07:33 PM)Djoleat Пише:  
(25-03-2023, 11:50 PM)Бенито Пише:  Да ли је могуће да је заказао пријатељску утакмицу између Белорусије и Швајцарске усред Новог Сада???
Да би ови Шиптари лагано се шепурили по Србији.
Ми имамо посла са неопеваним г.....



Мислиш Бели руси белогардејци, поново у Војводској земљи на Карађорђевој трави ?

свако види оно што хоће.

Види Ти, Лаве, шта год хоћеш. Само сам прокоментарисао оно што је очигледно: да је Овај успео да доведе оно Ђубре усред Новог Сада, пошто је претходно организовао два пута да Србија изгуби од њега на Светским првенствима.
А Ти веруј да је Овај то урадио што воли Лукашенка и Белорусе. То је, иначе, већ показао према Белорусији.
Одговори


Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

како год оћеш, да је љига, јесте, ја сам то говорио кад се и није о њему причсло, док је још потрчко био, значи пре равно 30г.
Ал има друга ствар, што мене не може да обрука нио до сам себе и не везујем се ни за кога до пред Богим да будем у миру, па сбе остало, него што гледам позитивно, ако то неко мора да буде, нк буде ко хоће, "искушења морају доћи, ал тешко оном преко кога дођу", па пошто нисам заљубљен у њега, нек дођу преко њега ако је заслужио, ја се молим за све, па коме шта упадне, али ми је драго, ако већ искушења морају доћи, и ако мора бити педера, нека то буде педер на евровизији, и тиме, пошто се земља мора запрљати, такав је живот после Пада да коров мора расти, да те исте педере и ми извозимо у европу, и ми остајемо чисти, Богу Божје, педерима еу, вучићу слава сујете, КиМ Србији, срамота Брнабићки, итд....

При том, и даље мислим, кад би дошло до Олује на КиМ, да би диго оружује, претио је и звецко кад је било стани пани, мислим да то знају и шиптари и кфор и зато спуштају лопту, а то је једино и обећао.

Дневнополитичка баљезгања ме не занимају, гледам целу, вишедеценијску слику. А ако упоредим са "патриотском опозицијом", која подржава Слобин план за Крајину, нит потписуј З 4, нит нападај, нит преговарај но бјежи да те не виде и пусти народ на покољ, још више ми долази до изражаја тренутно најбољи избор. То дал је љига, жвалав, превртљив, .... његов проблем, он са собом живи.
Одговори

Цитат:Дневнополитичка баљезгања ме не занимају, гледам целу, вишедеценијску слику. А ако упоредим са "патриотском опозицијом", која подржава Слобин план за Крајину, нит потписуј З 4, нит нападај, нит преговарај но бјежи да те не виде и пусти народ на покољ, још више ми долази до изражаја тренутно најбољи избор. То дал је љига, жвалав, превртљив, .... његов проблем, он са собом живи.


Паттиотски блок мени делује као Мапет шоу..

И шта би од  протеста и акције к пројекта "НЕ КАПИТУЛАЦИЈИ"?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Сваки дан ново испољавање једне те исте дијагнозе.
Одговори


Треба ли појашњење?
Одговори

Текст о везама Вучића и Беливука који је објавио Њујорк Тајмс (приступ тексту је ограничен, након тога је неопходна претплата):

https://www.nytimes.com/2023/05/03/magaz...erbia.html

Исти текст на српском на Новој С:

https://nova.rs/vesti/politika/ceo-tekst...-belivuka/
Одговори

Верујем да се говедо наслађује данашњим дешавањима.
Одговори

[Слика: OVA-I-ZEO.jpeg]

Пинки је видео Тита  Љутко
Одговори

Што рече онај Наранџасти, у Србији је лакше укинути школу него Задругу.
Одговори

Појавио се снимак на њету, вероватно из Црне Горе, где је на вечери Овај, али се не види добро са ким. Вероватно су ту Кнежевић и Мандић. Њих двојица су и поручили песму.
Опали певач песму о Павлу Ђуришићу, а Овај узе ракију и сасу је у грло. Што је пио вино, пио је... Долазе тешку дани.  Јок Сирома'
Одговори

(12-06-2023, 10:50 AM)Бенито Пише:  Појавио се снимак на њету, вероватно из Црне Горе, где је на вечери Овај, али се не види добро са ким. Вероватно су ту Кнежевић и Мандић. Њих двојица су и поручили песму.
Опали певач песму о Павлу Ђуришићу, а Овај узе ракију и сасу је у грло. Што је пио вино, пио је... Долазе тешку дани.  Јок Сирома'

Расчетничење Овога

ОДМАХ,

САДА,

ТУ!

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Нова објавила

https://nova.rs/vesti/politika/aleksanda...sme-video/
Одговори

Потпуна доминација равногорске мисли.Да имамо 20. врсних људи,спремних,у политичком,маркетиншком,историјском смислу,чуда би се правила.Ми на жалост имамо неке казанџије из РП.

Нисам,нити сам икада,гласао снс,али правиће се овај од блата.
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним