Погледи форум

Пуни Облик: Активности српске Династије Карађорђевић
Тренутно прегледате lite облик форума. Погледајте пуни облик са одговарајућим обликовањима.
Alek spreman za akciju, stizu prve slike...

[Слика: 2w4jqs8.jpg]
[Слика: 325541_aleksandar-karadjordjevic--foto-f...1387012266]

Кензи, где је Владимир, нема га?
(07-01-2017, 05:20 PM)Шумадинац Пише: [ -> ][Слика: 325541_aleksandar-karadjordjevic--foto-f...1387012266]

Кензи, где је Владимир, нема га?

Ne znam sta je sa Vladom, reko da ce ovde da objavi slike bozica sa dvora i ja ga ceko, njega nema.

Međutim koliko saznajem iz pouzdanih izvora naseg Vladu juri cia, kgb, bia, mosad, mi 16 pa verovatno se sad krije da ga ne navataju, hakovali su mu fejs profil i neku stranicu za monarhiju sto je vodio....

Pa mu poručujem:

Vlado, gde god da si izdrzi, nedaj se srpski kraljevski sine da te dušmani uhode i uhvate..
[Слика: bi_e_gud.jpg]
Шта је с Владу?Да није уапшен?Да није отет као истакнути сајбер монархиста?Да ли га је Аца,мож бити,послао на неки тајни задатак?Не јавља се већ дуго,необавештени смо о Аци ,Каћи и деци те је у току велика сикирација!Шта год

МИ СМО ВЛАДИНИ ВЛАДА ЈЕ НАШ!!!!!
Наљутили сте га. Али вратиће се. Имаће ново име, јубиларно педесето и рећи ће нам да смо титокомунистичкојугословенскиудбоознашкипетоколонашки изроди и да се вратио да нас раскринка. табаџија
Мож бити да је тајно међ народом с посебни дворски задаци!Последњи испит пред пријем у крунски савет.Креза
http://www.blic.rs/vesti/beograd/na-pliv...ref=fbblic

Oво беше Томиславов син?
Vi što se sprdate sa Vladom od Niša...

Vi titoisti i udbaši, baš Vas briga što njega juri cia, kgb, bia, mosad, mi16...

Možda je Vlada u planinama kao hajduk se krije da ga ne uhvate ..

ili

Sa Alekom i Kaćom na dvoru sprema prevrat...
(08-01-2017, 03:17 AM)Mekenzi Пише: [ -> ]
(07-01-2017, 05:20 PM)Шумадинац Пише: [ -> ]Кензи, где је Владимир, нема га?

Ne znam sta je sa Vladom,njega nema.

(16-01-2017, 02:13 PM)регул Пише: [ -> ]Шта је с Владу?

(16-01-2017, 04:49 PM)Павле Пише: [ -> ]вратиће се. Имаће ново име, да се вратио да нас раскринка.

http://www.pogledi.rs/forum/User-terijer Читај
Јебем ти мутавог престолонаследника.
(01-07-2017, 02:24 PM)Громовник Пише: [ -> ]Јебем ти мутавог престолонаследника.

Немој тако. Српски Престолонаследник савршено говори енглески језик.
Према томе није мутав, само ( очигледно) неће да научи језик земље чији жели да буде монарх (?!).
Још горе то Цркви не смета. Јер за 26 година било ко би научио много теже језике али Александар који жели да постане краљ или неће или не може. Чак и да Александар постане краљ Србије по новом уставу он неће имати скоро никаква овлашћења осим можда да потписује законе и дели одликовања.