Кад смо код Устава,нико га не поштује.
Када је Тома Диплома био председник виђали смо га само на парадама,неким свечаностима и тако нешто,можда 2 пут месечно су новине о њему писале,а о Вучку сваки дан.
Ево сада када је Вучић председник,опет само о њему,испаде да је председник главни у свему,иако има мана овлашћења од председника владе.
Зстав каже ко има већа овлашћења,али не каже посланику кога да пдоржи на чију ће страну стати.
НЕ ДОСТОЈНИ
На Опленцу је обележено 200 година од убиства вожда Карађорђа, родоначелника најзначајније српске династије, а свечаном одавању почасти нису присуствовали престолонаследник Александар ИИ Карађорђевић и његова супруга Катарина!
Наш извор укључен у организацију догађаја каже да је Александру Карађорђевићу позив упућен на време.
„И без тога мора да зна кад се навршавају два века од трагичне смрти Карађорђа и морао је да одложи све обавезе. Невиђена је брука да уместо одавања почасти претку крстаре по егзотичним дестинацијама! Немају поштовања према држави и прецима, али зато стално траже паре од државе“, каже саговорник Информера.
Према нашим информацијама, као изасланик Александра и Катарине, венац на Карађорђев гроб положиће Драгомир Ацовић, члан Крунског већа краљевске породице.
„Престолонаследник и његова породица нису у земљи. Одлучено је да у њихово име положим венац у Цркви Светог Ђорђа на Опленцу „, наглашава Ацовић, признајући да ће некима изгледати чудно што нико из краљевске породице не присуствује церемонији:
„Престолонаследник и његова породица су одржавали успомену на вожда Карађорђа кад су многи који ће се данас огласити окретали главу. Важно је живети у складу с том успоменом, а то да ли ће се обележавати годишњице је секундарна ствар.“
Државну делегацију обележавања смрти вожда Карађорђа, који је убијен у ноћи између 25. и 26. јула у Радовањском Лугу крај Велике Плане, предводводио је министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић.
.
Њено Краљевско Височанство Принцеза Катарина свечано је уручила два пацијент монитора вредности 21.000 америчких долара дечијем одељењу Клинике за неурохирургију Клиничког центра Србије, као и „ЛГ“ телевизор како би боравак малишана у болници био макар мало угоднији.
https://youtu.be/QG-1taXob9Q
(08-07-2017, 10:41 PM)Andrejevic Пише: [ -> ]Кад смо код Устава,нико га не поштује.
Када је Тома Диплома био председник виђали смо га само на парадама,неким свечаностима и тако нешто,можда 2 пут месечно су новине о њему писале,а о Вучку сваки дан.
Ево сада када је Вучић председник,опет само о њему,испаде да је председник главни у свему,иако има мана овлашћења од председника владе.
Зстав каже ко има већа овлашћења,али не каже посланику кога да пдоржи на чију ће страну стати.
Одговор је једноставан Срби воле вођу а не пословођу. Ни један од горе напоменутих није вођа а хоће да буду. Спас за нас је уставни парламентарни монарх да бих председници владе стварно били председници владе а не полтрони председника.
Као неко ко је био противник Александра имам да кажем следеће: Срби не воле ни вођу ни пословођу, Срби воле онога ко им низ длаку иде, Срби воле Тита, Слобу и Вучића, после много година успео сам да разумем престолонаследника, шта ће човек видео да смо ми луд народ па ко вели дај бар да поклони мамографе и слично
Kraljevska Dinastija Karađorđević je do sada donirala preko 20 miliona evra u srbsko zdravstvo, a uskoro če još 1.400.000 dolara...
Misliš nvo, liberali i ovi za ljudska prava iz USA i Kanade su dali pare Karađorđevićima, pošto oni prihode nemaju..
Isto kao što su gayevi, i ostali uložili sredstva za poboljšanje ljudskih prava...
(24-08-2017, 07:06 PM)Mekenzi Пише: [ -> ]Misliš nvo, liberali i ovi za ljudska prava iz USA i Kanade su dali pare Karađorđevićima, pošto oni prihode nemaju..
Isto kao što su gayevi, i ostali uložili sredstva za poboljšanje ljudskih prava...
Istina. Js ne znam da je neko od Karađođevića nešto radio a kamoli zaradio 20 miliona $. Nadam se da grešim.
Принц Александар Карађорђевић је војну службу је напустио 1972. године и посветио се пословној каријери.
Тако бар каже Википедија.

Ја би Ацу поставио за краља у Владином стану те му одмах дао(Влади) да буде прецедник на крунски савјет!

Њ.К.В. Престолонаследник Александар II и Принцеза Катарина заједно са председником Грчке,Прокописом Павлопулосом,приликом недавне посете председника Павлопулоса Србији.
![[Слика: kralj_i_pavlopulos.jpg]](https://s1.postimg.org/1f5ump87gv/kralj_i_pavlopulos.jpg)
Ову слику ја нисам видео у нашим порталима.