Не верујем, Милославе. Видиш да је фотографисано телефоном, а да је оригинална фотка урамљена. Зато мислим да је неко од фамилије пребегао у иностранство и однео ту фотографију са собом у Аустралију.
Е сад, могуће је да је тај био љотићевац, али не мора да значи.
Да ли је он био четник од почетка рата или је био љотићевски шпијун?
(02-11-2020, 07:47 PM)Милослав Самарџић Пише: [ -> ] (02-11-2020, 06:55 PM)Бенито Пише: [ -> ]Не верујем, Милославе. Видиш да је фотографисано телефоном, а да је оригинална фотка урамљена. Зато мислим да је неко од фамилије пребегао у иностранство и однео ту фотографију са собом у Аустралију.
Где ли си видео рам...
Види се стакло преко фотографије, па сам тако закључио.
(02-11-2020, 07:26 PM)ОРЈУНА Пише: [ -> ]Да ли је он био четник од почетка рата или је био љотићевски шпијун?
Не, био је један од првих вођа устанка.
Могуће и да је слика овде а да је неко послао људима на тој фб страници.
Чича Дража у Затворској ћелији.
![[Слика: KNMRKFer.jpg]](https://i.postimg.cc/0QB7Rr77/KNMRKFer.jpg)
(02-11-2020, 06:55 PM)Бенито Пише: [ -> ]Не верујем, Милославе. Видиш да је фотографисано телефоном, а да је оригинална фотка урамљена. Зато мислим да је неко од фамилије пребегао у иностранство и однео ту фотографију са собом у Аустралију.
Оштро око, нема шта. Јесте урамљена фотографија и са споменика је. Највероватније.
(02-11-2020, 08:39 PM)Бенито Пише: [ -> ] (02-11-2020, 07:26 PM)ОРЈУНА Пише: [ -> ]Да ли је он био четник од почетка рата или је био љотићевски шпијун?
Јесу ли и њега Немци сломили?
(03-11-2020, 04:51 PM)ОРЈУНА Пише: [ -> ] (02-11-2020, 08:39 PM)Бенито Пише: [ -> ] (02-11-2020, 07:26 PM)ОРЈУНА Пише: [ -> ]Да ли је он био четник од почетка рата или је био љотићевски шпијун?
Јесу ли и њега Немци сломили?
Он се сам сломио типичним математичким прорачуном: пошто од ових устаника неће бити ништа а непријатељ је јачи - прелазим код непријатеља.
(03-11-2020, 11:15 PM)ОРЈУНА Пише: [ -> ]Зашто није прешао у СДС?
Узмеш "Суру слободу" па прочиташ, а не да Ти неко препричава.