28-11-2018, 07:43 PM
Ово је занимљиво. Како је "Баја" Пашић успео да "окрене Албанце против Албанаца". Подсетимо бих да Албаници нису имали савезнике осим у Првом балканском рату.
Никад крај глупости на овом форум!
Овде особе отворено бољују од амнезије и то отворено!
Ма сама створење Албаније је доказ да шиптарима имали и то какве савазнике!
http://www.pogledi.rs/forum/Thread-sipta...mitologije
Ствар је у томе што БЕОГРАДИЈА мисли као да је држава 20-50 милиона, и тако доста њених грађана. а не шака пара 8 милиона. Тако за Срби је увек било и то како важно имати диретан савезник иза леђа или лично на својим тлу! Ми само имамо један Савезник кад се одмотава и тотално склони КОМУНИСТЕ/НЕВЕРНИКЕ у Србији и у Русији!
Али БЕОГРАДИЈА и њена елита је у последни 200 година била настројена и утопљена у некој романтици и фантазији да је енглеска и запад њени пријатељи.
Замислити имати такав САМОУБИЛАЧКИХ СТАВ и то толико године!
Ви или намерно пишеле БУДАЛЕШТИНЕ, дисинфомације, или буквално се ругате са сајтом или са семин собом!
Сама теме само показује колико сте ви нека незозбилна средина! Нити сте дорастили решење нити питање.
То пусти људима ко се баве тим стварима и су потрошилих вечи део свој живот читајући и проналазовање историја и политика овим простора! Кад се таких људе састају ми имамо да нешто наућимо......
Колективно ниште за оваких изазов!
Види бато твз ”капетане” створиш знање свога вековни непријатељ да га поразиш, а не да се у њега заљубиш!
Никад крај глупости на овом форум!
Овде особе отворено бољују од амнезије и то отворено!
Ма сама створење Албаније је доказ да шиптарима имали и то какве савазнике!
http://www.pogledi.rs/forum/Thread-sipta...mitologije
Ствар је у томе што БЕОГРАДИЈА мисли као да је држава 20-50 милиона, и тако доста њених грађана. а не шака пара 8 милиона. Тако за Срби је увек било и то како важно имати диретан савезник иза леђа или лично на својим тлу! Ми само имамо један Савезник кад се одмотава и тотално склони КОМУНИСТЕ/НЕВЕРНИКЕ у Србији и у Русији!
Али БЕОГРАДИЈА и њена елита је у последни 200 година била настројена и утопљена у некој романтици и фантазији да је енглеска и запад њени пријатељи.
Замислити имати такав САМОУБИЛАЧКИХ СТАВ и то толико године!
Ви или намерно пишеле БУДАЛЕШТИНЕ, дисинфомације, или буквално се ругате са сајтом или са семин собом!
Сама теме само показује колико сте ви нека незозбилна средина! Нити сте дорастили решење нити питање.
То пусти људима ко се баве тим стварима и су потрошилих вечи део свој живот читајући и проналазовање историја и политика овим простора! Кад се таких људе састају ми имамо да нешто наућимо......
Колективно ниште за оваких изазов!
Види бато твз ”капетане” створиш знање свога вековни непријатељ да га поразиш, а не да се у њега заљубиш!

Њихове кланове нахушкаш на основу њихове глади за влашћу и доминацијом. Али пре свега ми морамо да имамо јаку тајну службу која би то могла да реализује.