Поруке: 3,876
Теме: 103
Придружен: May 2017
(01-12-2018, 06:12 PM)Сиви Вук Пише: (01-12-2018, 05:55 PM)Ултрадесничар Пише: (01-12-2018, 05:40 PM)Сиви Вук Пише:
Хитлер је био за сарадњу са нама Србима, али непријатељи српског народа хтели су крв између Срба и Немаца.
Ја мислим да је Хитлер био одушевљн што Краевина Југославија је једина земља у Европи није признала СССР иако је било притисака
у српском народу.
Друго, иако је кнез Павле сменио фашисту ДР Милана Стојадиновића,
Хитлер је мислио да ће Југославија наставити не само економску сарадњу са Немачком него да ће отићи даље ка војној сарадњи а сви
знамо да то могло да се деси јер су Срби нису хтели да издају своје
савезнике из Великог рата. Срби су чак су тражили да се обнове односи са "Мајком Русијом" која није нити се тако звала нити се понашала као "маћеха" према Србима за време Дургог светског рата.
То је моје мишљење али имам још извора који ти се неће свидети.
[/quote]
Ми смо ту да расправљамо. Милан Стојадиновић није био фашиста. А Србија је већ тада била под снажним масонским утицајем који су радили на уништењу Хитлера и Немачке. Русија бар за мене не може бити никада "наша мајка" или сличне будалаштине. Русија је страна држава која је увек гледала само своје интересе.
[/quote]
Свака држава ( осим Србије ) гледа своје интересе па то важи и за Русију. "Миланче" није био фашиста ? Да није био фашиста масонерија га не одбила да га прими у своје чланство што је њему тешко пало.
Погледај слике са Стојадиновићевих митинга и његово обезбеђење.Мени личе на копију СА.
Опрости Боже, заборавио сам на "Крваву литију". Председник владе Стојадиновић је наредио жандармерији да туку свештенств СПЦ што протестује због потписивања "Конкората" са Југославијом.
http://www.politika.rs/scc/clanak/385170...a-Beograda
(01-12-2018, 06:49 PM)Сиви Вук Пише: (01-12-2018, 06:45 PM)Ултрадесничар Пише: (01-12-2018, 06:12 PM)Сиви Вук Пише: (01-12-2018, 05:55 PM)Ултрадесничар Пише: (01-12-2018, 05:40 PM)Сиви Вук Пише:
Хитлер је био за сарадњу са нама Србима, али непријатељи српског народа хтели су крв између Срба и Немаца.
Ја мислим да је Хитлер био одушевљн што Краевина Југославија је једина земља у Европи није признала СССР иако је било притисака
у српском народу.
Хитлер је мислио да ће Југославија наставити не само економску сарадњу са Немачком него да ће отићи даље ка војној сарадњи а сви
савезнике из Великог рата. Срби су чак су тражили да се обнове односи са "Мајком Русијом" која није нити се тако звала нити се понашала као "маћеха" према Србима за време Дургог светског рата.
Ми смо ту да расправљамо. Милан Стојадиновић није био фашиста. А Србија је већ тада била под снажним масонским утицајем који су радили на уништењу Хитлера и Немачке. Русија бар за мене не може бити никада "наша мајка" или сличне будалаштине. Русија је страна држава која је увек гледала само своје интересе.
Свака држава ( осим Србије ) гледа своје интересе па то важи и за Русију. "Миланче" није био фашиста ? Да није био фашиста масонерија га не одбила да га прими у своје чланство што је њему тешко пало.
Погледај слике са Стојадиновићевих митинга и његово обезбеђење.Мени личе на копију СА.
Опрости Боже, заборавио сам на "Крваву литију". Председник владе Стојадиновић је наредио жандармерији да туку свештенств СПЦ што протестује због потписивања "Конкората" са Југославијом.
[/quote]
Никада се јавно није декларисао као фашиста. Чак ни усташе нису били фашисти већ Хрвастки револуционарни националисти и ако су по облачењу личили на Немци и копирали њив+хов стил облачења. А Немци нису били фашисти већ Национал Социјалисти. Има доста сличности између фашизма и национал социјализма, али то су два различита погледа на свет.
[/quote]
Видим да те не занима батинање Православних свештеника по његовом наређењу али да ли си сигуран да Стојадиновић није био
фашиста ?
![[Слика: pozdravstojadinovic.jpg]](https://i.postimg.cc/Znhzkscb/pozdravstojadinovic.jpg)
[/img]
(01-12-2018, 07:17 PM)Сиви Вук Пише: (01-12-2018, 07:09 PM)Ултрадесничар Пише: (01-12-2018, 06:49 PM)Сиви Вук Пише: (01-12-2018, 06:45 PM)Ултрадесничар Пише: (01-12-2018, 06:12 PM)Сиви Вук Пише: (01-12-2018, 05:55 PM)Ултрадесничар Пише: (01-12-2018, 05:40 PM)Сиви Вук Пише:
у српском народу.
Никада се јавно није декларисао као фашиста. Чак ни усташе нису били фашисти већ Хрвастки револуционарни националисти и ако су по облачењу личили на Немци и копирали њив+хов стил облачења. А Немци нису били фашисти већ Национал Социјалисти. Има доста сличности између фашизма и национал социјализма, али то су два различита погледа на свет.
Видим да те не занима батинање Православних свештеника по његовом наређењу али да ли си сигуран да Стојадиновић није био
фашиста ?
![[Слика: pozdravstojadinovic.jpg]](https://i.postimg.cc/Znhzkscb/pozdravstojadinovic.jpg)
[/img]
[/quote]
Дизање руке не чини никога фашистом. Стојадиновић не био вешт политичар који се добро сналазио, али нема ниједног документа од њега где се он јавно декларисао као фашиста.
[/quote]
Да завршимо овде са Миланом Стојадиновићем.
1 фотографија говори више од 1000 докуменета.
Знаш ли ово ко је поред Стојадиновића ? Верујем да знаш.
![[Слика: Paveli-Stojadinovi.jpg]](https://i.postimg.cc/26dG90XN/Paveli-Stojadinovi.jpg)
[/img]
Поруке: 7,047
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
(01-12-2018, 04:05 PM)Сиви Вук Пише: (01-12-2018, 03:58 PM)Ултрадесничар Пише: (01-12-2018, 02:35 PM)Сиви Вук Пише: Највише су профитирали неоријатељи српског народа.
Тачно. Али ту спадају и Хитлер и његови фашистички савезници.
Сиви куче Онкл Адолф је био за "сарадњу са нама Србима" баш кол'ко и за сарадњу са истим Србима који су становали тамо од Балтика па до Пелопонеза, у балтичком Поморју рецимо (Њемци ни дан-дањи не знају зашто се њихова Померанија тако зове)!
Од тијех Срба остала је шака Лужичких Срба које су силом ућерали у кримокатолике и неке тамо суботаре, лутеране или како се већ зову те секте "Алилуја бротерс"!
Сам Ади је написао у свом 'Мајн Кампфу'да је око 60% Њемаца од србске крви и корена!
Имамо ту књигу на више језика ама не са посветом, далеко било!
Фала му на такој "сарадњи" ама даље руке од нас и од Руса, овај пут ће Цар Путин да притисне дугме затреба ли!
Данас Трампов министар војни што се вика "бесно куче"*, вели баби Меркл:
Ја имам под руком три дугмета – жуто, зелено и црвено.
Ако притснем зелено – нестаће Европа.
Ако притиснем жуто – ништа неће остати од Кине.
А притиснем ли црвено – оде Русија.
На то ће баба Меркл:
Моја покојна бака је имала три клозетске шоље: златну, сребрну и од најфинијег порцелана.
Међутим!
Кад су Руси ушли у Берлин – ус*рала се у ходнику!
----------------------------------------
*Трампов министар војни што се вика "
БЕСНО КУЧЕ У ЧА'ШИРЕ"!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Поруке: 163
Теме: 8
Придружен: Nov 2018
Углед:
3
Једино тачно што си написао на том свом неписменом језику било је да је Хитлер написао да Немци имају 60% српске крви што је тачно јер Немци као народ беле расе воде порекло са ових простора.
Поруке: 4,056
Теме: 18
Придружен: Jul 2016
Углед:
459
(01-12-2018, 01:35 PM)Бенито Пише: Не, то значи:" Мој тата кад је ишао у осмољетку је читао Добрицу Ћосића. Није шћео он, ал га учитељица турила клечи на пасуљу. Он се заинатио и све прочит'о. Ја нисам ни иш'о у у школу, но ми тата све преприч'о. Зато знам све и ако те нешто интересује.... Било шта..."
Е, то значи!
Због тога што су се тако ,,школовани” о свему питали и Србија и Срби су давно отишли у ку*ац.
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Поруке: 5,715
Теме: 64
Углед:
364
Сви су профитирали, само смо ми Срби све изгубили!
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
(01-12-2018, 08:55 PM)смедерево Пише: Сви су профитирали, само смо ми Срби све изгубили!
Поруке: 14,519
Теме: 307
Углед:
3,060
Убедљиво највише од свих националности у Југославији, профитирали су титоисти. Отели су све зграде по држави, а од којих су велики број ремек-дела архитектуре, често руских царских архитеката. Отели су све куће, станове и виле које су им требали. Отели су све фабрике и подјармили самима себи. Отели су све школе и универзитете и подвели под своје учење. Отели су све друге народности, а нарочито српски народ, који су распарчали, побили и преименовали. И , на самом крају, преумили.
Вечерас сам гледао емисију на РТС о стварању Краљевине Срба, Хрвата и Словенаца. Цела емисија је провејавала документарним приступом и хронологијом догађаја који су довели до стварања заједничке државе. Сви аспекти су подједнако приказани и ту нема никаквих примедби. Осим , можда, што се међународном фактору требало посветити више времена у емисији. Али, не лези враже, на самом крају, професори БУ на Историји Југославије , Животић и Димић, доследно пратећи учење професора Петрановића, нису пропустили прилику да донесу погрешан закључак који не да нема никаквог темеља у документима, не да нема никаквог темеља у ономе што је приказано у самој емисији, а чији су и они косценаристи, него нема ни у ономе што су они сами рекли у току емисије.
Тако паковати историјске чињенице да се засенче огромне заслуге КПЈ, или касније СКЈ, за растурање Југославије, што им је од оснивања и био циљ, сведоче још једном у прилог томе, да се озбиљније место у српској култури не може заузети, ако се не прати титоистички наратив. Зато нам следи и даља разградња. Дакле, не због сила којима је у интересу раздробљавање и смањивање српског народа, него због људи који бране своје личне интересе бранећи титоистичке позиције. Тешко је то, можда, објаснити људима који овај свет не познају, али то је , на жалост, тако.
Какви бре "титоисти" ? "Узели станове...."
Профитирали су они који су позвани у "Пакт против Србије".
https://www.telegraf.rs/vesti/politika/3...-na-uticaj