Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Савез за Србију

(01-12-2018, 04:02 PM)Сиви Вук Пише:  
(01-12-2018, 03:54 PM)Ултрадесничар Пише:  
(01-12-2018, 03:36 PM)Сиви Вук Пише:  Ко гласа и ко је за Савез за Србију он је и за Уједињену Левицу, Ђиласа и најгору комунистичко лоповску олош.

Шумадинац наставља да се крије иза " несветих а светих" али гласаће за "Жуту банду" у више колона ( нажалост тамо су Двери Српске и Стаматовић) јер је НАТО лобиста у СПЦ. Али не сме то искрено да каже.

С друге стране, што се тиче очувања Србије и Републике Српксе, Вучић се ни мало не разликује од програма Савеза за Србију.

Курта и Мурта.

Двери су међу најгорима у том савезу.Тајна експозитура ЦИА и Ђиласове пудлице и приватна фирма Бошка Обрадовића која није ни близу власти, а већ крадуцкају. Из фонда за изборе трпају себи у приватне џепове.

Знам причу о Јасмини Вујић која се убацила у Двери као агент ЦИА-е,
него кад све знаш штаће Стаматовић у Савезу ? Није и он "купљен" ?
Одговори

(01-12-2018, 04:07 PM)Ултрадесничар Пише:  
(01-12-2018, 03:36 PM)Сиви Вук Пише:  Ко гласа и ко је за Савез за Србију он је и за Уједињену Левицу, Ђиласа и најгору комунистичко лоповску олош.

Шумадинац наставља да се крије иза " несветих а светих" али гласаће за "Жуту банду" у више колона ( нажалост тамо су Двери Српске и Стаматовић) јер је НАТО лобиста у СПЦ. Али не сме то искрено да каже.

С друге стране, што се тиче очувања Србије и Републике Српксе, Вучић се ни мало не разликује од програма Савеза за Србију.

Курта и Мурта.

Двери су међу најгорима у том савезу.Тајна експозитура ЦИА и Ђиласове пудлице и приватна фирма Бошка Обрадовића која није ни близу власти, а већ крадуцкају. Из фонда за изборе трпају себи у приватне џепове.

Могуће.
Одговори

Курта и Мурта.

Stamatović kao iz Zelenovic su tu jer su jedini gradonacelnici opozicionih mesta.

Što se Jasmine tiče Boško pre nje i posle nje, nebo i zemlja. Ko Šešelj pre Haga i posle Haga..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(01-12-2018, 06:21 PM)Mekenzi Пише:  

Курта и Мурта.

Stamatović kao iz Zelenovic su tu jer su jedini gradonacelnici opozicionih mesta.

Što se Jasmine tiče Boško pre nje i posle nje, nebo i zemlja. Ko Šešelj pre Haga i posle Haga..

"Небо и земља" ? У том случају то важи и за Стаматовића па и за ДСС
ако им се придружи.
Одговори

Је л' био неко од форумаша на јучерашњем протесту ДОС-а у Београду?

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

(01-12-2018, 04:07 PM)Ултрадесничар Пише:  Знам причу о Јасмини Вујић која се убацила у Двери као агент ЦИА-е,

Потпис:

Владан Глишић, корисни идиот балавог Вучића.

Пилот

(09-12-2018, 09:23 PM)Николај Пише:  Је л' био неко од форумаша на јучерашњем протесту ДОС-а у Београду?

ЈА БИО! СВЕ ИСПИСАНО КРВАВОМ ХРВАТСКОМ ГАЈЕВИЦОМ!!!

Кизо би се укакио од среће!

[Слика: Foto--Ivan-Milutinovic-a-2864.jpg]

СТОП КРВАВОЈ ГАЈЕВИЦИ, СТОП ХРВАТСКОЈ USTAŠICI!!!!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(09-12-2018, 09:23 PM)Николај Пише:  Је л' био неко од форумаша на јучерашњем протесту ДОС-а у Београду?

Да слушам Дулета Вујошевића и Миру Карановић??? Изгледа да се неко од њих у задњем моменту опаметио, па овом двојцу укинуо микрофон. Али, касно.... Жртвовали су још онолико људи колико је било због наметања неотитоизма у оквиру акција Савеза за Србију.
Одговори

Не сумњам да међу протестантима има родољуба али челницима "опозиције" не верујем ништа. Људи који су на челу протеста имају путера на глави. А прича са дукљанским олошем и курвом Фатом Карановић па неко је хтео да прогура другосрбијанце на чело протеста и успео је медијски. Јесам против ове власти али да шетам са таквим олошем нема шансе. Иначе, памет у главу сви протести код нас увек интереси појединаца испливају а народу увек буде исто. Тако је од 90 тих до данас.
Одговори

(10-12-2018, 04:11 PM)Капетан Пише:  Не сумњам да међу протестантима има родољуба али челницима "опозиције" не верујем ништа. Људи који су на челу протеста имају путера на глави. А прича са дукљанским олошем и курвом Фатом Карановић па неко је хтео да прогура другосрбијанце на чело протеста и успео је медијски. Јесам против ове власти али да шетам са таквим олошем нема шансе. Иначе, памет у главу сви протести код нас увек интереси појединаца испливају а народу увек буде исто. Тако је од 90 тих до данас.

Слажем се господине Капетане.
Као 2000. диктатор и издајник против евроатлантске опозиције Шок
У Западним медијима почели да пишу против Вучића а у корист опозиције. Где су патриотске странке и организације ?

Овако стоје ствари, ако Вучић, до маја, не потпише да је "Косово" пуноправна чланица УН као што је обећао Западу а заузварат добио
апсолутну власт у Србији. Не учинили то, Вучиић добија 5. октобар или Маидан или "обојену револуцију"... у којој "Савез за Србију" долази
на власт.

Паметном доста
Одговори

Савез "за Србију":

[Слика: Du-AHf4-WX4-AAvd-9.jpg]

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Иначе, је л Јанковић у Савезу? Чуо сам да су се нешто посвађали са њим.

Одговори

(10-12-2018, 04:55 PM)Николај Пише:  Иначе, је л Јанковић у Савезу? Чуо сам да су се нешто посвађали са њим.

Za one koji se protive Evropskoj uniji, one koji misle da je Ratko Mladić heroj, a ne ratni zločinac, kao i za one koji veruju da žene nemaju pravo da odluče o abortusu - mesta u opozicionom savezu nema – izričit je predsednik PSG Saša Janković, ali i potpuno konkretan.

“Dakle, nema mesta za Dveri i za sve slične. U ovom momentu PSG je usamljen u stanovištu da udruživanje opozicije treba da bude na vrednosnim i političkim principima, a ne na principu da smo protiv Vučića. I zbog toga što smo usamljeni, nismo u situaciji da kažemo 'dogovorili smo se'”, objašnjava predsednik PSG.

Potvrđuje Janković da je o ovoj temi razgovarao s koalicionim partnerima i da su svi bili za to da Dveri budu deo saveza.

Jesu li? Komentar Dragana Đilasa na pitanje N1 glasi ovako: “Ne komentarišem izjave Saše Jankovića”.
Одговори

Та будалетина Јанковић се већ довољно компромитовала изјавама о "сребреничком геноциду" и потреби да Косово добије столицу у УН. Ако су га шутнули, то може само да им користи.

Одговори

(10-12-2018, 05:05 PM)Николај Пише:  Та будалетина Јанковић се већ довољно компромитовала изјавама о "сребреничком геноциду" и потреби да Косово добије столицу у УН. Ако су га шутнули, то може само да им користи.

Saša Janković: U Potočare treba dolaziti svaki dan
11. jula 2017.

Bivši kandidat za predsjednika Srbije i predsjednik Pokreta „Slobodni građani“, danas je posjetio Memorijalni centar Potočari, položio cvijeće i odao počast svim žrtvama genocida.

Njega su dočekale predstavnice udruženja srebreničkih majki i članovima Organizacionog odbora (OO) za obilježavanje 22. godišnjice genocida u Srebrenici, direktor Memorijalnog centra Mersed Smajlović i Alija Tabaković, predsjednik Skupštine općine Srebrenica

– Ovđe sam suočen s najtežim zločinom za koji srpski narod nije kriv, ali su za to krivi pojedinci iz tog naroda. Nikada nisam čuo djecu, žene i obične ljude da pričaju o ratu, ali sam čuo političare kojima je rat stalna tema- kazao je Janković.

Na novinarsko pitanje zašto svoj dolazak ovdje nije upriličio za komemoraciju 11. jula, kazao je da u Potočare treba dolaziti svaki dan, a ne samo 11. jula.

Janković se u OO odboru interesovao o pripremama za komemoraciju u utorak kada će biti klanjana dženaza i ukop za 71 žrtvu genocida. O svim detaljima informisao ga je predsjednik OO Ćamil Duraković, kazavši da je sve spremno za komemoraciju.

Predstavnica udruženja srebreničkih majki zahvalila se Jankoviću na dolasku i svemu onome što on u Srbiji čini da se u Potočarima dogodio genocid.

Dnevni avaz
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним