Поруке: 4,403
Теме: 55
Придружен: Jul 2013
Углед:
651
Зна ли неко ко су ови?
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Поруке: 2,084
Теме: 6
Углед:
109
Марио,
ово што си ставио је селективно подешавање контраста и осветљења.
На овој слици се да је на више места дуплицирана позадина, што би класичним путем био посао да се отелиш.
На овој слици је доста рађено у фотошопу, види се на више места да је дуплицирана позадина, што је у овом случају посао од неколико кликова.
Можда је то рађено да би се склонила оштећења на слици, али њих на деловима који су изгледа оригинални нема пуно. Могуће да су склоњене особе са леве и десне стране, јер је на местима где би оне стајале највише и рађено. У сваком случају је лоше урађено.
Поруке: 2,084
Теме: 6
Углед:
109
Траје 15 минута први видео, где се види доцртавање? Прегледао сам га овлаш, нисам видео нешто што личи на исто.
Овакво ретуширање је компликован и скуп посао. Да ли би га неко радио за мање битну особу? И при томе урадио лоше? Не личи ми да је то случај. Далеко ми је вероватније да се неко играо у фотошопу.
Поруке: 563
Теме: 1
Углед:
98
муслимански четници?
Иде Џиџа кроз планине
гони српске душманине,
издајице Русе, Немце,
крџалије љотићевце.
Поруке: 4,403
Теме: 55
Углед:
651
Четници су сигурно, мислио сам да ли неко зна тачно јединицу.
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Поруке: 29
Теме: 0
Придружен: Jun 2018
Углед:
5
Ово ми личи на простор око Мајевице у источној Босни, видим пар људи да носи фесове, можда је нека јединица из Церско-мајевичке групе корпуса