13-01-2014, 12:06 AM
Дражина рехабилитација - утисци
13-01-2014, 12:10 AM
Moze neka za mene sa Drazom u krupnom planu , i ja sam dobar

13-01-2014, 12:15 AM

13-01-2014, 12:55 AM
Ваљда ти је познато да ја једино признајем кума.

13-01-2014, 01:34 PM
Купио сам данашње Новости. Све фотографије су познате. Међутим, презентација фотографија је катастрофална, удбашка. Пише како је нова "одлучна" и "организована" држава спровела "потпуно јавно" и "отворено" суђење "само годину дана после ослобођења". Па онда генерала Михаиловића стално ословљавају у тексту исто као и Минић и послератна штампа "Драгољуб Дража Михаиловић"... Шта се друго могли очекивати од удбаша Ратка Дмитровића и удбиних новина? Неко ће рећи да претерујем, али сматрам да је ово само један од доказа колико се овде мало отишло у дебољшевизацији.
П.С. За Милослава и форумаше. Има ли фотографија одбране негде? На овим удбашким фотографијама које приказују потпуно фер и отворено суђење има само једна фотографија, мислим са Ђоновићем у некој маси радосне публике, на крају.
П.С. За Милослава и форумаше. Има ли фотографија одбране негде? На овим удбашким фотографијама које приказују потпуно фер и отворено суђење има само једна фотографија, мислим са Ђоновићем у некој маси радосне публике, на крају.
Иде Џиџа кроз планине
гони српске душманине,
издајице Русе, Немце,
крџалије љотићевце.
14-01-2014, 12:07 AM
Јасних фотографија одбране засад нема.
30-01-2014, 01:51 PM
29/01/2014 18:48 | Beograd
Protiv revizije i rušenja kulta
AUTOR: K. Ž.
Beograd - Tomislav Nikolić je prvi predsednik Srbije koji je primio delegaciju SUBNOR-a, i to na njegov poziv. Prethodnih 12 godina mi smo tražili sastanke sa aktuelnim predsednicima, ali nam nijedan nije izašao u susret, istakao je Bora Ercegovac, predsednik beogradskog SUBNOR.
Ovo udruženje boraca narodnooslobodilačkog pokreta iz Drugog svetskog rata oštro se zalaže protiv rehabilitacije četničkog komandanta Draže Mihailovića, ali i prikazivanje serije „Ravna gora“ na RTS. „Ceo svet priznaje partizanski pokret kao antifašistički, dok se jedino kod nas pojavljuju kvaziistoričari koji veličaju četnički pokret. Političari bi trebalo da misle o tome kakvu sliku šaljemo u svet pokušajem revizije istorije“, naglašava Ercegovac. On dodaje da se u SUBNOR sve više učlanjuju čak i mlađi od 18 godina, uz dozvolu roditelja. Student Filozofskog fakulteta Aleksandar Banjac, jedan od omladinaca SUBNOR-a, kaže da se učlanio radi borbe „ne samo da sačuvamo istoriju već i kult, tradiciju, sve ono što NOB i partizanski pokret jesu“.
http://www.danas.rs/danasrs/drustvo/prot..._id=275349
Beograd - Tomislav Nikolić je prvi predsednik Srbije koji je primio delegaciju SUBNOR-a, i to na njegov poziv. Prethodnih 12 godina mi smo tražili sastanke sa aktuelnim predsednicima, ali nam nijedan nije izašao u susret, istakao je Bora Ercegovac, predsednik beogradskog SUBNOR.
Ovo udruženje boraca narodnooslobodilačkog pokreta iz Drugog svetskog rata oštro se zalaže protiv rehabilitacije četničkog komandanta Draže Mihailovića, ali i prikazivanje serije „Ravna gora“ na RTS. „Ceo svet priznaje partizanski pokret kao antifašistički, dok se jedino kod nas pojavljuju kvaziistoričari koji veličaju četnički pokret. Političari bi trebalo da misle o tome kakvu sliku šaljemo u svet pokušajem revizije istorije“, naglašava Ercegovac. On dodaje da se u SUBNOR sve više učlanjuju čak i mlađi od 18 godina, uz dozvolu roditelja. Student Filozofskog fakulteta Aleksandar Banjac, jedan od omladinaca SUBNOR-a, kaže da se učlanio radi borbe „ne samo da sačuvamo istoriju već i kult, tradiciju, sve ono što NOB i partizanski pokret jesu“.
http://www.danas.rs/danasrs/drustvo/prot..._id=275349
30-01-2014, 06:04 PM
Тужно.
30-01-2014, 08:57 PM
(30-01-2014, 01:51 PM)Ратко Пише: 29/01/2014 18:48 | Beograd
Beograd - Tomislav Nikolić je prvi predsednik Srbije koji je primio delegaciju SUBNOR-a, i to na njegov poziv.
...
Хвала Богу, да оно зло није за Дражу!
Замисли да онај "велича" Дражу - пу, пу, пу, фуј! ...

Нека прима његове усташе...
"Кад те похвали будала, време је да се замисли..."
30-01-2014, 09:08 PM
Шта сте очекивали од једног Шешељевог војводе? То је тек почетак додворавања "антифашистима".
Иде Џиџа кроз планине
гони српске душманине,
издајице Русе, Немце,
крџалије љотићевце.
30-01-2014, 11:12 PM
30-01-2014, 11:39 PM
(30-01-2014, 09:08 PM)Felix Пише: Шта сте очекивали од једног Шешељевог војводе? То је тек почетак додворавања "антифашистима".
Јел николич сада код демократских ДОС-оваца у ЕУ амбијенту, или није издао и Војводу и Дражу и Војислава Шешеља.
Некако се брзо издаја заборавља међ демократама - зашто?
Хебем ти ја "рехабилитацију" Драже од демократа - од тога нема НИШТА!

13-02-2014, 10:37 PM
24-03-2014, 08:39 PM
« Старије Теме | Новије Теме »
Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)