Поруке: 213
Теме: 8
Придружен: Aug 2013
Углед:
14
А шта је то расна хигијена људи?
„Тромо се време вуче,
И ничег новог нема,
Данас све као јуче,
Сутра се исто спрема.
Право је рекао Жерајић,
тај српски соко сиви:
Ко хоће да живи нек мре,
ко хоће да мре нек живи!“
(Гаврило Принцип)
Поруке: 3,187
Теме: 51
Придружен: Jul 2013
Углед:
372
А шта је то расна хигијена коња или паса?
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Углед:
14
Па чудан ми тај термин хигијена, код животиња се расе не мешају ако хоћеш да добијеш квалитет и да има на пример пас педигре. А то је по мени бесмислено и апсурдно говорити за људе јер људи имају свест. По мени је кључно да човек има карактер, поштење, радне навике, интелект а то не зависи од тога да ли су му отац и мајка исте расе.
„Тромо се време вуче,
И ничег новог нема,
Данас све као јуче,
Сутра се исто спрема.
Право је рекао Жерајић,
тај српски соко сиви:
Ко хоће да живи нек мре,
(Гаврило Принцип)
Углед:
372
(31-01-2014, 04:57 PM)Вања Пише: Па чудан ми тај термин хигијена, код животиња се расе не мешају ако хоћеш да добијеш квалитет и да има на пример пас педигре.
А код људи би требало да се мешају?
Ево неких цитата о Еугеници, расној хигијени или "планираном родитељству", како већ хоћеш:
„Када би се само двадесети део средстава које трошимо на побољшање узгоја коња и стоке трошио на побољшање узгоја људи, створили бисмо галаксију генија!“ --
Френсис Галтон, рођак Чарлса Дарвина
„Веома би волео да се спречи размножавање погрешних људи. Криминалце треба стерилисати, а слабоумним особама забранити да стварају потомство. Акценат треба ставити на узгој пожељних људи.“ --
Теодор Рузвелт, Амерички председник
Углед:
14
То су одлике тоталитарних система. Свако је слободан у избору партнера. А то да ли ће неко бити криминалац или научник не зависи од расног порекла већ од других фактора.
Одређивањем тих ствари, дакле ко ће са ким да се меша је роботизација људи и убијање интелекта.
Цитат:„Веома би волео да се спречи размножавање погрешних људи. Криминалце треба стерилисати, а слабоумним особама забранити да стварају потомство. Акценат треба ставити на узгој пожељних људи.“ --Теодор Рузвелт, Амерички председник
Рузвелт је овде лупио велику глупост и очигледно не познаје психологију. Дете криминалца не мора бити криминалац, зависи све од васпитања. То је генерализација и стереотип.
„Тромо се време вуче,
И ничег новог нема,
Данас све као јуче,
Сутра се исто спрема.
Право је рекао Жерајић,
тај српски соко сиви:
Ко хоће да живи нек мре,
(Гаврило Принцип)
(Последња измена: 31-01-2014, 05:09 PM од
Вања.)
Поруке: 488
Придружен: Sep 2013
Углед:
79
Цитат:А остали Срби нек поцркају од глади, ко их јебе? Добар ти је тај твој социјализам...
Мислиш да се тих 1,5% Кинеза који су згрнули силне милијарде на народној муци на било који начин разликују од тих 5% на западу?
Иста су то говна мој Србине, са истим начином размишљања, и истим методама згртања новца - преко туђе грбаче и уз помоћ туђег рада. Да се иоле разликују, не би гомилали новац преко сваког нивоа здравог разума, и преко сваке потребе.
Слажем се са тобом али опет ми је драже кад ме јаши мој него странац а да су иста говна јесу.
Цитат:Па види, египатски фараони су женили своје сестре и рођаке да имање и власт остану унутар породице. Мутант може бити дете инцеста. Дете белца и црнкиње није мутант, сем ако се не роди са неким поремећајем или болешћу. Ако некоме одређујеш са ким ће да се жени то је већ тешки тоталитаризам и расизам.
Колко оно људи беше помрло у Стаљиновом социјализму од глади?
Значи теби је исто кад венчаш Српкињу као да си венчао рођену сестру, Дете белца и црнкиње је уништавање расних карактеристика које имају и белци и црнци, свака раса на свету има своје квалитете али само ако је изворна ако се људске расе мешају то је 10 пута горе него мешање животиња, то не може да се пореди ни са расама пас, најбоље поређење за то је да помешаш пса и јелена
ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
(Последња измена: 31-01-2014, 05:18 PM од
Србин.)
Углед:
372
(31-01-2014, 05:07 PM)Вања Пише: То су одлике тоталитарних система. Свако је слободан у избору партнера. А то да ли ће неко бити криминалац или научник не зависи од расног порекла већ од других фактора.
Одређивањем тих ствари, дакле ко ће са ким да се меша је роботизација људи и убијање интелекта.
Цитат:„Веома би волео да се спречи размножавање погрешних људи. Криминалце треба стерилисати, а слабоумним особама забранити да стварају потомство. Акценат треба ставити на узгој пожељних људи.“ --Теодор Рузвелт, Амерички председник
Рузвелт је овде лупио велику глупост и очигледно не познаје психологију. Дете криминалца не мора бити криминалац, зависи све од васпитања. То је генерализација и стереотип.
Генерално се слажем. Нисам ни ја за тоталитаризам.
Међутим јасно је као дан шта доноси "квалитет" било које јединке живог света, а то је селекција, само никако насумична.
(31-01-2014, 05:17 PM)Србин Пише: Слажем се са тобом али опет ми је драже кад ме јаши мој него странац а да су иста говна јесу.
Е видиш, мени је дражи Јевреј који се одрекао ционизма и јудаизма, и окренуо се правим вредностима, него било који западњак, јапи, Кинез или Србин који размишља на лихварски начин, само о заради и згртању богатства, и како да искористи људе не презајући ни од чега на путу ка том циљу.
(Последња измена: 31-01-2014, 05:22 PM од
Громовник.)
Углед:
14
Цитат:Значи теби је исто кад венчаш Српкињу као да си венчао рођену сестру, Дете белца и црнкиње је уништавање расних карактеристика које имају и белци и црнци, свака раса на свету има своје квалитете али само ако је изворна ако се људске расе мешају то је 10 пута горе него мешање животиња, то не може да се пореди ни са расама пас, најбоље поређење за то је да помешаш пса и јелена
Нисам то рекао, навео сам пример шта је ''мутрано'' дете. Код мене у месту постоји брачни пар црнац из Нигерије и белкиња Мађарица, њихово дете је сасвим нормално, ја не видим на малом никакве поремећаје, иде у школу, тренира кошарку, шта је сад ту лоше?
„Тромо се време вуче,
И ничег новог нема,
Данас све као јуче,
Сутра се исто спрема.
Право је рекао Жерајић,
тај српски соко сиви:
Ко хоће да живи нек мре,
(Гаврило Принцип)
Углед:
79
Цитат:Е видиш, мени је дражи Јевреј који се одрекао ционизма и јудаизма
Има један мали проблем, такви не постоје, постоје само они који то никада нису били јер им сународници нису дали да постану
Углед:
14
Познајеш све Јевреје на свету па знаш?
„Тромо се време вуче,
И ничег новог нема,
Данас све као јуче,
Сутра се исто спрема.
Право је рекао Жерајић,
тај српски соко сиви:
Ко хоће да живи нек мре,
(Гаврило Принцип)
Углед:
79
Цитат:Не мораш никога да пипнеш, ако се дереш као манијак на улици и претиш некоме, то је сасвим довољно.
Нисам никоме ни претио, а то што се дерем невидим нешто лоше, ја сам мајкане из краја у ком се људи деру и када љубав изјављују
Цитат:Нисам то рекао, навео сам пример шта је ''мутрано'' дете. Код мене у месту постоји брачни пар црнац из Нигерије и белкиња Мађарица, њихово дете је сасвим нормално, ја не видим на малом никакве поремећаје, иде у школу, тренира кошарку, шта је сад ту лоше?
Лоше је то што су обоје упропастили своје расне карактеристике
Цитат:Познајеш све Јевреје на свету па знаш?
Нису Јевреји као ми Срби, постоје само две врсте Јевреја оне који њихови одбацује и неће да им помогну и они који владају, али карактеристике и начин размишљања свих Јевреја кроз историју је исти, њихово учење је дај паре, дај зараду, дај моћ, доје европско учење некад било, част, поштење, пожртвованост, храброст, али нажалост сада је скоро цео свет прихватио јеврејско учење
Углед:
79
Цитат:Могу да замислим ту романтичну сцену...
Не мож бураз то замислити то се мора доживет, бил мала пошла за ме, а? нпр. или једно од удварање је појест и попит што више мореш да види цуретина какав си јунак ехххххххх године драге и далеке САЊАМ ТЕ ДВАЕС ГОДИНА НАЈЉЕПША ЗЕМЉО ЂЕДОВА ВЈЕЧНО ЋЕ ЖИВЕТИ У СРЦУ МОМЕ ПОНОСНА КРАЈИНА, јебо ти ову европу кад не смеш ни загаламит