Поруке: 4,056
Теме: 18
Придружен: Jul 2016
Углед:
459
Ко је ппор. Медовић?
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Поруке: 5,856
Теме: 3
Придружен: Mar 2016
Углед:
1,534
То се и ја питам, али сигурно је измишљени лик
Углед:
459
(18-03-2019, 11:47 PM)Бенито Пише: То се питају и аутори сценарија. 
У свакој серији мора да има по неки Толо.
Како вам се свиђа лик Воје Танкосића?
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Поруке: 14,527
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,065
Добар је глумац, али није добар кастинг. Није он био за ову улогу. Кастинг је много важан, али , оно што сам написао, све се ради на брзину.
Гледао сам две епизоде серије Пет на РТС. Сви су глумци Срби, што је реткост у нашим серијама. Можда је промашена једна-две улоге. Одличан сценарио, врхунска продукција, у добром делу уравнотежена режија, сјајна глума... Убедљиво најбоља серија до сада на РТС-У. Али, зато што је рађено дуго, сцена по сцена, и у режији и у монтажи.
Углед:
459
(19-03-2019, 11:13 AM)Вукашин Петковић Пише: Што се тиче физичке сличности са правим Војом, ниђе везе, испаде Танкосић крупнији од Аписа, а и глума није баш врхунска, ипак је човек пре свега председник општине. 
Слажем се, исто сам и ја приметио.
Ајде Поручниче, укратко, побјасни причу о подели завереника. У серији мало више су оступили од историјских чињеница јер поделе, заправо, није ни било.
(Последња измена: 19-03-2019, 05:35 PM од
Перун.)
Поруке: 4,401
Теме: 55
Придружен: Jul 2013
Углед:
648
Нису могли блентавију фацу да одаберу за улогу Аписа.
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Углед:
459
(19-03-2019, 07:48 PM)Николај Пише: Нису могли блентавију фацу да одаберу за улогу Аписа.
,,Најблентавија фаца” ипак је доделена будућем краљу Александру.
(Последња измена: 19-03-2019, 07:57 PM од
Перун.)
Поруке: 5,856
Теме: 3
Придружен: Mar 2016
Углед:
1,534
Како гледам ову серију, земља је у хаосу (тако рече један лик из серије).
А испашће да је краљ Петар крив за Сарајевски атентат. Био би крив по командној одговорности, јер штити официре, а ови наоружавају Младу Босну