Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 4 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Филм "Краљ Петар Први"

Ко је ппор. Медовић?

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

То се и ја питам, али сигурно је измишљени лик
Одговори

То се питају и аутори сценарија. Љутко
Одговори

(18-03-2019, 11:47 PM)Бенито Пише:  То се питају и аутори сценарија. Љутко

У свакој серији мора да има по неки Толо. Smile

Како вам се свиђа лик Воје Танкосића?

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

Што се тиче физичке сличности са правим Војом, ниђе везе, испаде Танкосић крупнији од Аписа, а и глума није баш врхунска, ипак је човек пре свега председник општине. Smile
Одговори

Зезаш? Које општине?
Одговори

Крупањ.
http://www.novosti.rs/вести/србија.489.h...zi-vojvode
Одговори

Добар је глумац, али није добар кастинг. Није он био за ову улогу. Кастинг је много важан, али , оно што сам написао, све се ради на брзину.
Гледао сам две епизоде серије Пет на РТС. Сви су глумци Срби, што је реткост у нашим серијама. Можда је промашена једна-две улоге. Одличан сценарио, врхунска продукција, у добром делу уравнотежена режија, сјајна глума... Убедљиво најбоља серија до сада на РТС-У. Али, зато што је рађено дуго, сцена по сцена, и у режији и у монтажи.
Одговори

(19-03-2019, 11:13 AM)Вукашин Петковић Пише:  Што се тиче физичке сличности са правим Војом, ниђе везе, испаде Танкосић крупнији од Аписа, а и глума није баш врхунска, ипак је човек пре свега председник општине. Smile

Слажем се, исто сам и ја приметио.

Ајде Поручниче, укратко, побјасни причу о подели завереника. У серији мало више су оступили од историјских чињеница јер поделе, заправо, није ни било.

Одговори

Биће критика серије.
Одговори

Нису могли блентавију фацу да одаберу за улогу Аписа.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

(19-03-2019, 07:48 PM)Николај Пише:  Нису могли блентавију фацу да одаберу за улогу Аписа.

,,Најблентавија фаца” ипак је доделена будућем краљу Александру.

Одговори

(19-03-2019, 07:55 PM)Перун Пише:  
(19-03-2019, 07:48 PM)Николај Пише:  Нису могли блентавију фацу да одаберу за улогу Аписа.

,,Најблентавија фаца” ипак је доделена будућем краљу Александру.

Па шта 'оћеш, није то друг Тито па да бирају интелектуалца. Blush
Одговори

Како гледам ову серију, земља је у хаосу (тако рече један лик из серије).

А испашће да је краљ Петар крив за Сарајевски атентат. Био би крив по командној одговорности, јер штити официре, а ови наоружавају Младу Босну
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним