Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Слика: 1%20ELEKTRONSKA%20POZIVNICA%20BITKA%20NA%20GUCEVU.jpg]
Одговори

[Слика: Crnogorski-separatizam-640x827.jpg]
Одговори

https://imgur.com/MYfNEbL
Одговори

(22-12-2018, 04:10 PM)Ултрадесничар Пише:  [img][Слика: milutin-Zivkovicknjiga.jpg][/img]
Одлична књига.
Одговори

(14-05-2019, 11:11 AM)Вукашин Петковић Пише:  [Слика: 1%20ELEKTRONSKA%20POZIVNICA%20BITKA%20NA%20GUCEVU.jpg]
Изванредна књига.
Одговори

(18-08-2019, 02:30 AM)Димитрије Пише:  https://imgur.com/MYfNEbL
Изузетна књига.
Одговори

Код мене је ова на реду.

[Слика: veliki_juris-slobodan_vladusic_v.jpg]

Цитат:„Dok sam kao istoričar uživao u uverljivoj atmosferi Prvog svetskog rata, kao čitalac sam bio privučen Vladušićevim spojem elemenata istorijskog, krimi i ljubavnog romana kojima je pridodata i crta mistike. Ovaj neobičan spoj, čini mi se, dočarava pravu dubinu Velikog rata, dubinu patnje, hrabrosti i požrtvovanja srpskih vojnika i oficira koji su iz njega izašli kao pobednici.“ Miloš Ković, istoričar

Цитат:„Čitajući Veliki juriš imao sam utisak da gledam istorijski spektakl sa odličnom fotografijom, zanimljivim likovima i uverljivim akcionim scenama.“ Đorđe Marković, glumac
Одговори

(19-08-2019, 06:09 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Код мене је ова на реду.

[Слика: veliki_juris-slobodan_vladusic_v.jpg]

Цитат:„Dok sam kao istoričar uživao u uverljivoj atmosferi Prvog svetskog rata, kao čitalac sam bio privučen Vladušićevim spojem elemenata istorijskog, krimi i ljubavnog romana kojima je pridodata i crta mistike. Ovaj neobičan spoj, čini mi se, dočarava pravu dubinu Velikog rata, dubinu patnje, hrabrosti i požrtvovanja srpskih vojnika i oficira koji su iz njega izašli kao pobednici.“ Miloš Ković, istoričar

Цитат:„Čitajući Veliki juriš imao sam utisak da gledam istorijski spektakl sa odličnom fotografijom, zanimljivim likovima i uverljivim akcionim scenama.“ Đorđe Marković, glumac

Поклонио сам је пријатељу за рођендан, хвали је на сва уста.

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

(18-08-2019, 02:30 AM)Димитрије Пише:  https://imgur.com/MYfNEbL

Не могу да видим ово преко тел., неће да ми отвори. Која је књига у питању?
Одговори

Свети владика Николај Велимировић о Светом Сави.
Одговори

(19-08-2019, 08:23 PM)Бенито Пише:  Свети владика Николај Велимировић о Светом Сави.

Хвала
Одговори

Да ли је читао неко Едија Ђорђевића и његову трилогију Јањичар, Устаник, Четник?
Човек је, иначе, најчитанији писац у Смедереву. Фронтмен је једне рок групе. Ради као полицајац у Смедереву.
Одговори

(24-08-2019, 08:14 AM)Бенито Пише:  Да ли је читао неко Едија Ђорђевића и његову трилогију Јањичар, Устаник, Четник?
Човек је, иначе, најчитанији писац у Смедереву. Фронтмен је једне рок групе. Ради као полицајац у Смедереву.

Ради као полицајац у Гроцкој. Сад му је изашла још једна књига."Доктор".

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

(24-08-2019, 09:28 AM)смедерево Пише:  
(24-08-2019, 08:14 AM)Бенито Пише:  Да ли је читао неко Едија Ђорђевића и његову трилогију Јањичар, Устаник, Четник?

Ради као полицајац у Гроцкој. Сад му је изашла још једна књига."Доктор".

Јел си читао?
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним