Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Српска политичка фарма

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

[Слика: IMG-2237.jpg]

Д М
Одговори

[Слика: IMG-2468.jpg]

Д М
Одговори

Данас у насељу Стеван Синђелић (у Нишу), у експлозији бомбе повређена три Турчина. У Србији, иронија јебе, не вади:

http://www.novosti.rs/vesti/srbija.73.ht...gradilistu

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

[Слика: IMG-2863.jpg]

Д М
Одговори

(06-08-2019, 09:21 AM)Шумадинац Пише:  [Слика: IMG-2863.jpg]

Ким Џонг лајкс дис!
Одговори

https://twitter.com/IvanVrsac/status/115...9216692224

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

.
https://i.postimg.cc/SK23J3TZ/IMG-a48ca0...2fb1-V.jpg

Баја

Д М
Одговори

.
https://i.postimg.cc/qq2mGNcr/d6e37a0e60...a969-L.jpg

https://i.postimg.cc/y6RrKbMG/6-puska2.jpg

5+5

Д М
Одговори

https://www.youtube.com/watch?time_conti...e=emb_logo

Ово је сра*ње....кукавна гомила са уздигнутим песницама (од песница "Отпор" сваки нормалан Србин одма'трчи у нужник)....кукавна гомила дакле, која урла "Ву-чи-ћу пе-де-ру" а не знавајући јадни да је бити педер на Гњилежном Западу комплимент, препорука..., тако да амбасадори Гњилежног кад ово гледају могу само да констатују да је Вучић "сановебич...бат...ауерсановебич"!

Паметном доста!

Тужан

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Ova bolesna vlast sa bolesnim Vucicm(vrlo bolesnim) misli da ako da pare d ace d adigne natalitet. 40.000 je Srbija u minusu smao na razlici rodjenih i umrlih.

Sada hoce parama da zadrzi zdravstveni kadar u Srbiji.

Poenta je sto ljudi uglavnom idu napolj ezbog nepravde,. lopovluka u Srbiji. Nrko kaze idu zbog para? Ti sto idu zbog para se vrate, odu na 3, 4 mesweca kao moj komsija u KS. Ostali idu da ostanu jer je posteniji zivot.

Plase ih kako se stiskaju u Nemackoj.Smile

Ja sedeo leti u prku ukosturnici u KS, sedi ciga prd mene sa kucetom na kanapu. Reko vidi cige.... I ovamo, onamo, ciga radi malo U nemackoj, vrati se u Srbiju, dobro mu. Prica dogodovstine u Nemackoj....
Kazu neki i nece u KS da se druze sa njim jer Ciga. Sta bre ako si Ciga...tu nema nisty alose....ja mu kazem.

I tako, nema ko ne ide, a mngi s ei ne vracaju.

Ovaj bolesna vlast je upropastila sve, mada je to bilo tesko moguce, ali je njoj uspelo. BNolesni Vicic pa imate i potpuno bolesno drustvo.

"СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!"

Iz Kanade je vrlo lepo velicati Rusiju.Smile

Jel velicas i Kinu?

Evo bili Kinez pre par nedelja kod nas, 4 sata smo pricali. On ucestvovao na Tjenanmenu. Reko kazi mi sto je to bilo. Kaze korupcija. Niej bio bas kad su tenkovi, al eto bio.

I odustao od kineskog drzavljanstva, uzeo americko i sad ima problem da ode i poseti oca. U stvari nema problema, ali pred pismo od oca u Hjuston(mora tyamo d aide), ond acek anekoliko meseci da mu odobre.

Pa reko sto si ti uopste uizimao americki pasos kad gubis automatski kineski?

Kaze on to nista ne znaci posebno. Kad odem iz Kine meni se automatski uzima kineska licna karta a bez nje ne mogu d akupim ni telefon tamo, nista.
Vuise ih kontrolisu preko interneta nego u Americi. Ja u Americi kupim karticu na adresu mi stoize, licna karta ne treba.

Pricaju koaj diktatura tamo, kako jedn abacila mastilo na Sijevu sliku i vise je nema. Ucenica srednje skole. veca dikstatura negoi pdo MAom. Kazu pod Maom si mogao da pricas, nisu te kontrolisali preko interneta, sad ni na ulici ne smes, ko zna ko te snima.

I pricaj mu zen akako isla u krevet gladna. Kaze majci posle vecere da gladna, majak samo odgovori: Idi u krevet.
I imali oko kuce basticu i tu posad emalo povrce, ali i to moze biti problem u doba Maoa. Reko sto tio problem?
Pa ako zasadis malo vise ispada da forsiras privatno, malo samo da zasadis.

A SSSR je z anjih bio demokratija, ali Rus mi prica da je to isto bila teska beda i diktatuira, mada sam i sam video kad sam idssao jednom.

Zato...Ziveo Staljin i Svetska revolucija, ali zi Kanade vrlo lepo zvuci.Smile

Malo u Kinu i Rusiju d aides da zivis, pa se javi.Smile

----------------

Jel znas ti kad se ja malo iznerviram i pocnem Rusu d apricam ovd ekako u Srbiji korupcija kako nikok ne odgovara za lose lecenje u drzavnim bolnicama, kako ti veze trebaju za sve i svasta, on samo klima glavom i prica isto, isto, isto i u Rusiji.

E pa rpe nego sto dignes Putina u nebesa, seti se sto si otisao iz Srbije/Balkana. E isto tako ti je u Rusiji. Ali 100% isto.

Mi smo toliko sluicni Rusima da je to prosto nenormalno da tako dva naorda, toliko odvojena imaju iste i izreke.

Ali i sve lose im je vrlo zajednicko.

Od Rusije danas imas naoruzanje, kaze Rus. Pored toga imas Moskvu. Znaci sve isto kao u Srbiji, ona ima BG a ima i naoruizanje, ali za balkanske prilike. Ostalo sve truba.
Одговори

(30-12-2019, 12:27 AM)zstoja Пише:  "СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!"

Iz Kanade je vrlo lepo velicati Rusiju.Smile

E pa rpe nego sto dignes Putina u nebesa, seti se sto si otisao iz Srbije/Balkana. E isto tako ti je u Rusiji. Ali 100% isto.

Да'иш и јес' тако и биће оооо 'zаоstoja'!

Кад смо ми 'вамо убјежали, оне давне јесени '74-е, во времја СССР-а ником здравом није ни на памет падало да иде тамо а није се ни могло тек тако за време СФР Шугославије, само су певачи ишли тамо да тезгаре а за доларесе си могао да купиш Брежњева и цео Политбиро упаковане као оне руске луткице-бабушке!

Међутим!

Ми тада долареса нијесмо имали а кад смо 'вамо убјежали тек онда се није могло тамо са канадским пасошем.

Међутим!

Кад се појавио Путин у почетку нико ни у нашој Руској Заграничној Цркви није знао шта се уствари догађа ни ко је он а касније....рекосмо да смо се курталисали пара србујући па нам сад паре за карту и ходочашће нијесу проблем-НЕМАМО ИХ!

Међутим!

БРЕ ЉУДИ И ВИ МЛАЂАНИ ЧЕТНИЦИ-ПОЧЕТНИЦИ ОСВЕСТИТЕ СЕ....ЗАР ИКО ПАМЕТАН МОЖЕ ДА ПОВЕРУЈЕ ДА, КАД БИ СЕ СУТРА РАЗВИЛЕ С'ЈЕДНЕ СТРАНЕ БАРЈАК ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ СА ЖУТИМ ЗВЕЗДАМА, АМЕРИЧКИ СА БЕЛИМ ОКРЕНУТИМ НАОПАКО, И ПРАВОСЛАВНИ РУСКИ СТЕГ ЦАРА ПУТИНА С'ДРУГЕ....ДА БИ ДАКЛЕ, НАШ ПОСЛЕДЊИ КРАЉ-ВОЈНИК АЛЕКСАНДАР, БИВШИ ОФИЦИР СВЕТОГ ЦАРА НИКОЛАЈА ИЛИ ПАК МУЧЕНИК СРБСКИ ДРАГОЉУБ, СТАЛИ ПОД ЗАСТАВУ УНИЈЕ ДЕГЕНЕРИКА ГЊИЛЕЖНОГ ЗАПАДА ОЛИЧЕНОГ У ХОРДАМА МИГРАНАТА, ПЕДЕРА, ЛЕЗБАЧА И ОСТАЛИХ ЛГТБЧШКЉ ЗАДОВОЉСТАВА, КОЈИ, НА ОЧИГЛЕД ЦЕЛОГ СЕТА, ВЕЋ ТРИ ГОДИНЕ ПОКУШАВАЈУ ДА СРУШЕ ДЕМОКРАТСКИ ИЗАБРАНОГ ПРЕДСЕДНИКА И ПОНИШТЕ ВОЉУ МЕЛЕОНА?!

Тај сан могу да сањју само заостали романитичари из прошлог века, или времешни пензоси попут овог 'заостоје' јер су се обогатили на Гњилежном Западу У НЕКО ДРУГО ВРЕМЕ кога више....НЕ-МА!

ЂЕЦО УЗМИТЕ СЕ УПАМЕТ...БУЂЕЊЕ ЋЕ БИТИ ОКРУТНО АЛ'БИЋЕ КАСНО!

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Sada idu u Rusiju nasi a pre u SSSR nisu. Znas zasto? Zato sto je Rusija poprimil amalo zapadno. Privatnu filozofiju.

Ali je korupcija teska i dalje.. I zato i dalje slabo idu u Rusiju, vise po Evropi. Na zapadu je mala korupcija u odnosu na Rusiju i Srbiju. Moral na zapadu je mnogo visi nego u Rusiji i Srbiji. Oni nisu nesto moralni za spoljnu politiku, ali za unutrasnju sve nadoknade. Uostalom ti ne bi ziveo u Kanadi da niej tako, nego bi isao u RuisjuSmile
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним