Оцена Теме:
  • 9 Гласов(а) - 3.44 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ДЕМОГРАФСКИ ПАД СРБА

Данас у Београду, у два сата поподне, у гаражи преко пута скупштине - 220 слободних места!
А пре неколико година чекали смо у реду и по пола сата да неко изађе, да можемо да се паркирамо.
То сам први пут видео, па сам мерио време до половине Пожешке улице, на Бановом брду. Седм км за само 10 минута!
Доскора се ту ишло пола сата, ако не и дуже.
А на Газели увече свега пар аутомобила.
Недавно се чекало и по пола сата да се пређе овај мост!
Вожња до КГ подсећа ме сада на 1990-те: празан друм...
Одговори

На какве закључке Вас наводе та посматрања?
Одговори

Никад није била веће беспарица, то је сигурно. Јер државу воде апсолутно некомпетентне особе, у сваком погледу.
Одговори

(13-02-2014, 06:19 PM)Милослав Самарџић Пише:  Никад није била веће беспарица, то је сигурно. Јер државу воде апсолутно некомпетентне особе, у сваком погледу.

Ovo je stanje kao 93-godine, pre deda Avrama...

Što se tiče puta kada kreneš od Vršca ka Beogradu do Pančeva lagano možeš da voziš kojom oćeš trakom tek po koji automobil naiđe ili kamion koji ide za Rumuniju. Pre su bile kolone automobila...Južni banat je u totalnom kolapsu, siromaštvo na sve strane. Jedino ko oipstaje jesu veliki poljoprivrednici, tako da će sela uskoro biti samo za proizvodnju hrane , ovo ostalo ima da se iseli u gradove ili inostranstvo...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Да, и Банат је пуко одавно, и Шумадија, да не помињемо исток и југ, али кад је овако и у БГ, то значи да је баш велика криза.
Одговори

Криза је у целом нашем окружењу!Ја живим поред нишког ауто пута и сећам се ,раније пре тридесетак година,небројено бугарских камиона је пролазило,небројено турских камиона,небројено грчких камиона(причам о шлеперима)....сада тога више нема.Када једна Бугарска,која је снабдевала скоро целу источну и западну европу поврћем(била је једна од јачих повртарских земаља)нема више ту производњу,шта да ми причамо о себи!Из Грчке су долазиле поморанџе у неограниченим количинама,из Македоније исто тако поврће,воће итд!Та криза се дешава и у Србији!Милошевић,ако ништа друго није буд зашто распродао Србију,као ова досистичко жута банда!Зашто се није стимулисао останак људи на селу?Постоје разни програми које је могуће направити и спровести,на пример тај који има имање,дати му комплетну механизацију и репроматеријал а заузврат он мора да врати у својим производима сразмерно примљеној роби!Зашто се дозвољава подизање погона индустријских по Војводини,зашто се то исто не преусмерава на југ,Врање,Лесковац,Прокупље,Куршумлија...?Шта ће индустријске зоне у Инђији,Руми,Сремској Митровици,Новом Саду...Нормално је да људи беже из крајева где нема посла ка крајевима где истих има!И то се дешава свуда у свету!И онда слушамо туговање мандрила из Вршца "да ли има живота ван Бгд-а"?Па зашто ти твоји нису нешто урадили сем чувене иницијалне каписле твоје мржње према овим садашњима"два сељака-један мандрил"?Владали су дванаест година,бре,и све чега су се дохватили су упропастили и опљачкали!!!!!
Одговори

То што кажеш за регион, то је последица политике ЕУ. Они исисавају све, тј. њихове водеће земље. Ко има, има још више, ко нема, има још мање; то је ЕУ.
Одговори

(13-02-2014, 01:11 AM)Милослав Самарџић Пише:  Данас у Београду, у два сата поподне, у гаражи преко пута скупштине - 220 слободних места!
А пре неколико година чекали смо у реду и по пола сата да неко изађе, да можемо да се паркирамо.
То сам први пут видео, па сам мерио време до половине Пожешке улице, на Бановом брду. Седм км за само 10 минута!

Дођите ујутру да видите. Ја сваки дан лудим од саобраћаја, и то не само на главним чворовима. Исто тако од 15 до 18. Нарочито на аутопуту између арене и аутокоманде. Ем је накрцано возилима, ем марва вози као чезама да управља на пољани. Бесан

Ово за Газелу - чињеница је да је нови мост код Аде много растеретио саобраћај. Зато није толики чеп на Газели као ранијих година.
Одговори

(13-02-2014, 07:32 PM)Милослав Самарџић Пише:  Да, и Банат је пуко одавно, и Шумадија, да не помињемо исток и југ, али кад је овако и у БГ, то значи да је баш велика криза.

Pre mislim da je zavladala apatija, depresija, zavladala je anksioznost u narodu, narod kao da je potuno. Živi od danas do sutra bez skoro ikakavog motiva, ciljeva svaki dan isti, plus sociolano društvene norme besparica, siromaštvo, onda mediji rijaliti, društvene internet mreže, sve to dovodi do toga da je narodu postalo sve monotono.

Sa Kraja 90-ih smo se radovali sportistima kada osvoje neku medalju, kad su košarkaši bili šampioni evrope i sveta, pa je narod imao čemu da se raduje i da pronalzi motiv u životu. Sada nemamo ni to...Sve je postalo monotono...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(13-02-2014, 08:16 PM)Chicot Пише:  
(13-02-2014, 01:11 AM)Милослав Самарџић Пише:  Данас у Београду, у два сата поподне, у гаражи преко пута скупштине - 220 слободних места!

Дођите ујутру да видите. Ја сваки дан лудим од саобраћаја, и то не само на главним чворовима. Исто тако од 15 до 18. Нарочито на аутопуту између арене и аутокоманде. Ем је накрцано возилима, ем марва вози као чезама да управља на пољани. Бесан

Ово за Газелу - чињеница је да је нови мост код Аде много растеретио саобраћај. Зато није толики чеп на Газели као ранијих година.
Ујутру за ујутру. Поредим исти период дана пре неколико година и данас.
Кад год сам прошао новим мостом, било је свега по неколико возила, можда десетак понекад. Он и не може да смањи гужву ка центру, то је други правац.
Одговори

(13-02-2014, 08:39 PM)Mekenzi Пише:  
(13-02-2014, 07:32 PM)Милослав Самарџић Пише:  Да, и Банат је пуко одавно, и Шумадија, да не помињемо исток и југ, али кад је овако и у БГ, то значи да је баш велика криза.

Pre mislim da je zavladala apatija, depresija, zavladala je anksioznost u narodu, narod kao da je potuno. Živi od danas do sutra bez skoro ikakavog motiva, ciljeva svaki dan isti, plus sociolano društvene norme besparica, siromaštvo, onda mediji rijaliti, društvene internet mreže, sve to dovodi do toga da je narodu postalo sve monotono.

Sa Kraja 90-ih smo se radovali sportistima kada osvoje neku medalju, kad su košarkaši bili šampioni evrope i sveta, pa je narod imao čemu da se raduje i da pronalzi motiv u životu. Sada nemamo ni to...Sve je postalo monotono...
А Ђоковић?Smile
Одговори

Ђоковић је индивидуалац који игра превасходно за себе. Идентификација са репрезентацијом која представља земљу је нешто друго. У сваком случају сви се у праву: Народ је у дубокој апатији и меланхолији, а земља у дубокој беди и тоталном колапсу. Дроге никада више није било на улицама и никада није била јефтинија. Стање је горе него катастрофално. Режими се мењају и такмиче ко ће више да покраде, ко ће дубље да се увуче у дупе неком чиновничићу из ЕУ, итд.

Значи, из прве руке вам говорим да функционерима из З. Европе није јасно зашто Србије тако лоше преговара са ЕУ, зашто не брани своје интересе, зашто допушта да свако пиша по њој како хоће, а има капацитет да то не буде тако.

Вучић Александар је тежак барон Минхаузен. Тај човек ће да сахрани Србију и дефинитивно. Милошевић је наставио пут својих идеолошких другова и откопао гробницу, Тадић је продубио, а Вучић је РАДИКАЛНО одлучио да је затрпа и залије бетоном да се Србија никада више не пробуди.
Одговори

(13-02-2014, 09:45 PM)Милослав Самарџић Пише:  

А Ђоковић?Smile

Miloslave šaljividžijo...Smile

Đoković je po meni običan gastrabajter plaća tuđoj zemlji porez tamo živi ovde čisto dođe 2-3 puta godišnje da vidi porodicu i odigra neki meč za reprezentaciju i to je sve...

U principu loše nam se piše, sve više ljudi želi da pobegne odavde. Bensedin je opet najjprodavaniji lek u Srbiji. Da ne pričam da nam je zdravstvo najjgore u Evropi, Obrazovanje isto, Kultura na marginama, muzeiji u Srbiji zatvoreni restrukturiaju se već 20 i kusur godina. Bioskopi pogašeni i zatvoreni širom Srbije. Domovi kultura još po koji radi...Ekonomski smo spali na nivo nerazvijenih zemalja. Ljudi nemaju za hleb i mleku, a cene rastu.Evro 116 dinara do kraja godine biće sigurno 130 dinara. Od onih cigana iz pustinje ni traga ni glasa. Srbija će do kraja godine doživeti argentinsk scenario jer je već u kontrolisanom stečaju...Ovi izbori su samo farsa i glasaće oni koji očekuju da ih SNS zaposli na državne jasle...Ostalo ništa. Srbija je mrtva zemlja u svakom pogledu... Ako se nešto en promeni do kraja godina, vidi se da i Vučić smiruje lažno situaciju kako će ovo, kako će ono da uradi dovesti investicvije.etc..Iskreno čovek nema kapaciteta za tako nešto jer sem arogantnosti ne poseduje nikakve druge kapacitete za vođenje države, očekuju nas socijalni nemiri nebi me čudilo dakao u Bosni narod ustane i zapali skupštinu jer je "dogorelo ispod noktiju"...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(17-02-2014, 01:48 PM)Mekenzi Пише:  
(13-02-2014, 09:45 PM)Милослав Самарџић Пише:  

А Ђоковић?Smile

Miloslave šaljividžijo...Smile

Đoković je po meni običan gastrabajter plaća tuđoj zemlji porez tamo živi ovde čisto dođe 2-3 puta godišnje da vidi porodicu i odigra neki meč za reprezentaciju i to je sve...

U principu loše nam se piše, sve više ljudi želi da pobegne odavde. Bensedin je opet najjprodavaniji lek u Srbiji. Da ne pričam da nam je zdravstvo najjgore u Evropi, Obrazovanje isto, Kultura na marginama, muzeiji u Srbiji zatvoreni restrukturiaju se već 20 i kusur godina. Bioskopi pogašeni i zatvoreni širom Srbije. Domovi kultura još po koji radi...Ekonomski smo spali na nivo nerazvijenih zemalja. Ljudi nemaju za hleb i mleku, a cene rastu.Evro 116 dinara do kraja godine biće sigurno 130 dinara. Od onih cigana iz pustinje ni traga ni glasa. Srbija će do kraja godine doživeti argentinsk scenario jer je već u kontrolisanom stečaju...Ovi izbori su samo farsa i glasaće oni koji očekuju da ih SNS zaposli na državne jasle...Ostalo ništa. Srbija je mrtva zemlja u svakom pogledu... Ako se nešto en promeni do kraja godina, vidi se da i Vučić smiruje lažno situaciju kako će ovo, kako će ono da uradi dovesti investicvije.etc..Iskreno čovek nema kapaciteta za tako nešto jer sem arogantnosti ne poseduje nikakve druge kapacitete za vođenje države, očekuju nas socijalni nemiri nebi me čudilo dakao u Bosni narod ustane i zapali skupštinu jer je "dogorelo ispod noktiju"...
А за то побројано стање одговоран је:

1.Борис Тадић
2.Мирко Цветковић
3.Млађан Динкић
4."Експерти" из дос-а
5.Војислав Коштуница
6.Сви побројани заједно
7.Жута банда

Одговор не мораш заокружити...замисли га!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним