(11-07-2020, 10:07 AM)смедерево Пише: Ма ти си битан фактор на протестима,кад те виде полицајци одма бацају шлемове
Он је промовисао све саботере овог протеста и никада ни у чему није учествовао. То што прошета улицама Краљева(ако не лаже)не даје му за право да суди о неким људима јер се наведена индивидуа више милиона пута показала као осведочени глупак најнижих побуда.Сад као он протестује, а мазао протесте и Срђана Нога и ишао са оним комуњарским 1 од 5 милиона ментола. Монах Антоније се показао као частан човек и када би неко направио анкету у народу испало би да има много веће поверење народа него сви они сатрапи које овај претходно наведени подржава.
Свако ко је изашао на изборе пуцао је у своју државу.Данас се налази на истој страни на којој и Јелена Милић,ПОКС и највеће ђубриште које је никло из редова СПО, а то је Немања Старовић.Тип који је трубио на све стране о Косову а сад пожурује признавање Косова.
Ја сам био неколико дана на протестима,изузев периода између претходног јављања и 28. јуна.Мука ми је више од свега,све оне који не верују у Сорошеве седељке проглашавају за убачене елементе,усташе,Милове монтенегрине и навијаче Хајдука.
Не одустајте! Није ово још ни почело како треба.Нема назад! Удбашка ботовска станица је у очају јер знају да су готови,јуче су пустили дезинформацију како Војна полиција облачи униформе жандармерије и пребија народ.

Много им тешко пало саопштење војног синдиката,и њима и нелегитимном Министарству одбране на челу са Вулином који ових дана живи у параноји да га другари из власти не ликвидирају.Смучило се свима све, само се надам да сте сада схватили са колико можданих ћелија располаже највећи бот овог форума и највећи дезинформатор истог. Ми смо стигли до оног тренутка где народ масовно скандира
Слобо,врати се!Хомогенизоваће сеовај протест а ови Вучићеви прикривени хомосексуалци се више плаше изласка војске на улице него не знам чега.Провокатора јесте било,али то је мизеран број у односу на на оне људе који су дошли да се боре за своју државу.А сад ко има времена,нега добро прелиста све теме и нека добро погледа које по форуму
сипао воду из удбашког бокала.Сви ви који сте искрени у свему овоме,свако добро вам желим и запамтите! Још није ни почело!Многи са супротне стране су нам помогли у свему јер су се сопственом глупошћу одали.А кад буду почели да се пуштају снимци и објављују потпуне и целовите биографије појединих ...е онда не знам шта ће да раде.Нисам читао шта сте писали од мог претходног логовања на овај форум, једноставно немам живаца нити воље, могу само да замислим какве су се дезинформације и глупости шириле.
п.с. Нишлијама свака част,али командант 63. падобранске бригаде није из Ниша него са Новог Београда.
п.с.с. Многи који су изашли на нелегетимне и срамне изборе сад би појели своје тестисе.
(11-07-2020, 09:16 PM)Mekenzi Пише: А шта ће беогрџанима Косово?
Ово нормална особа не може да напише, само неко ко пати од озбиљног паланачко сеоског комплекса званог
друга Србија.