Оцена Теме:
  • 6 Гласов(а) - 3.5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Блокаде и протести против Овај диктатуре

Србија је једина држава у Европи која има параполицијске снаге.

Погледајте на снимцима шта је науражаних особа у цивилу са телескопским палицама, лисицама и пиштољима без икаквих ознака полиције.
Ко су ти људи, којим је дозволио да у цивилу хапсе и приовде људе и туку људе...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(12-07-2020, 03:24 PM)Mekenzi Пише:  Србија је једина држава у Европи која има параполицијске снаге.

Погледајте на снимцима шта је науражаних особа у цивилу са телескопским палицама, лисицама и пиштољима без икаквих ознака полиције.
Ко су ти људи, којим је дозволио да у цивилу хапсе и приовде људе и туку људе...

Цитат:ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго Пише:

БЕЗ ОБЗИРА НА ЧИЊЕНИЦУ ДА МИ ПОДРЖАВАМО ИСКЉУЧИВО

МИРНО

РЕШЕЊЕ ОВЕ КРИЗЕ, ТО ЈЕСТ БРЗИ И БЕСКРВНИ

ВОЈНИ УДАР-ПУЧ

МИШЉЕЊА СМО ДА НАРОД ИМА МОРАЛНО, ЗАКОНОДАВНО И СВАКО ДРУГО ПРАВО, ДА СЕ НА СВАКИ НАЧИН,

ПА И СИЛОМ ОРУЖЈА,

ОДУПРЕ МАЛТРЕТИРАЊУ И ХАПШЕЊУ ПО ПАРКОВИМА И РАЗНИМ СКРИВЕНИМ МЕСТИМА ОД СТРАНЕ НЕИДЕНТИФИКОВАНИХ МАСКИРАНИХ ЛИЦА!

ТАКВЕ ОСОБЕ ВАЉА ОНЕСПОСОБИТИ, ПРОГЛАСИТИ ТЕРОРИСТИМА И ПРИВЕСТИ ПОЗНАНИЈУ ПРАВА НА НАРОДНОМ СУДУ....АКО ОСТАНУ У ЖИВОТУ!

https://srbin.info/drustvo/srbijo-upamti...lji-video/

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(12-07-2020, 03:24 PM)Mekenzi Пише:  Србија је једина држава у Европи која има параполицијске снаге.

Као што рече Хомен ономад "одговор државе биће језив!" И би језив, над малолетницима. Зато што су бранили Београд од педера.
И ево епилога, кад државом управљају лудаци.
Одговори

Водите рачуна када идете на протесте, било у Београду или неком другом месту, сада су у фази масовних хапшења.
Немају довољно полиције и почиње распад.
Немојте одустајати, само стрпљења.
За неки дан, Вучић ће почети да избацује људе из сопствене странке, а онда ће и да их хапси.
Само стрпљења и храбрости.
Одговори

Пртест би добио на јачини 10X ако би га неко озбиљно повео..Ово сад нема толико резултата револт и енергија су у оваквим ситуцијама кратког даха.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Одговори

(12-07-2020, 07:01 PM)Mitic Пише:  

Цитат:ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго Пише:

Радуловић је ТРОЈАНСКА КОЊИНА Гњилежног Запада а једино што вреди код њих то је Јасмина Николић, лепа жена ама подржава ЛГБТ и остало тако да је вероватно лезбача која је за ПРАААВНУ ДРЖАВУ, што у преводу значи ЉУЦКИПРАААААВААА мужеложника, лезбача, транџи, женетина у црном...итд.

Иста лијепа Јасмина (штета) је изјавила да у њихову компартију немож'да униђе нико ко не поштује педере, лезбаче, транџе....! Тагата је наша поголема!...шта'ш...нико није савршен! Ево шта вели лијепа Јасмина, па каже:

-КО НИЈЕ ЗА БРАКОВЕ МУЖЕЛОЖНИКА И ЛЕЗБАЧА-ТАЈ НЕМОЖ'ДА БУДЕ ЧЛАН ПОКРЕТА "ДОСТА ЈЕ БИЛО"!

Кукууууу....

МИ ПОДРЖАВАМО ИСКЉУЧИВО

МИРНО

РЕШЕЊЕ ОВЕ КРИЗЕ, ТО ЈЕСТ БРЗИ И БЕСКРВНИ

ВОЈНИ УДАР-ПУЧ!!!

Себи убраду:

Тада ћемо да васпоставимо СРБСКО ВОЈНО-КРАЈИШКО КРАЉЕВСТВО за једно 50 година-тек да се поравнамо са Брозом, а послен ће да видимо!

табаџија

.
СРЕЋАН ПРАЗНИК СВИМ СРБИМА!

Себи убраду:

А симпатизерима и провокаторима-добардан!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Овај се, опет, појавио. Похапсио, пребио и покажњавао неколико стотина, ако не и хиљада људи, и сад је сигуран да може поново да јаше...
Иначе, оно што је ретко ко приметио је да је својом сулудом реакцијом показао колико је полиција слаба. То су одлично видели наши непријатељи и уопште стране службе... Мислим да треба урадити озбиљну анализу, ако је могуће, али тешко да смо икада били слабији у безбедносним системима. Ово је толико јадно да нема коментара.
При том је, као свака незналица и силеџија, наредио да се покаже сва сила, па је извео и псе-гониче, коњицу, чак и САЈ, све јединице које се не користе у оваквим приликама. Сила потпуно несразмерна у односу на демонстранте. Обашка бруталност.
Што је само још један доказ да Овај не мисли ни на минималне државне интересе, него само на своју фотељашку задњицу.
Одговори
Shocked 

(12-07-2020, 03:50 PM)Ђорђе Ивковић Пише:  

Као што рече Хомен ономад "одговор државе биће језив!" И би језив, над малолетницима. Зато што су бранили Београд од педера.
Ајде части нас неким од својих текстова.
Нарочито оним где си објаснио да су на власти Аустроугари. Шок
Одговори

(12-07-2020, 03:50 PM)Ђорђе Ивковић Пише:  

Де си Ђоле... Драго ми је што си навратио.
Одговори

(12-07-2020, 05:56 PM)Бенито Пише:  Водите рачуна када идете на протесте, било у Београду или неком другом месту, сада су у фази масовних хапшења.

Нема ништа од тога. Медији су се вратили на "фабричка подешавања". Сад ће и политичари да надокнаде пропуштено у периоду збуњености.
Одговори

табаџија

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

PUKOVNIK AVIJACIJE: Vučiću, uhapsi mene, a ne nemoćne

"Aleksandru Vučiću, predsedniku SNS, ne iživljavaj se nad nemoćnima, već uhapsi mene jer sam ja inspirator, organizator i izvršilac tog čina kojim sam ti simbolično pljunuo u lice, ali ni blizu onako kako si ti pljunuo na ustav, zakone i običaje ove zemlje čiji si, nažalost, predsednik", poručuje Vučiću mr Dragan Krsmanović, ratni komandant aerodroma Ponikve i pukovnik avijacije u penziji.

Otvoreno pismo predsedniku Srbije prenosimo i celosti.

"Po starom običaju izvrtanja istine vaši poslušnici u Užicu su proteklih dana osudili na po 30 dana pritvora više mladih ljudi koji su se drznuli da baner sa tvojim likom zaspu jajima i farbom označavajući ih kao huligane i remetioce javnog reda i mira.

Kao što sam 1999. godine kao ratni komandant aerodroma Ponikve imao čast i obavezu da sa hiljadama drugih rodoljuba branim svoj grad i Srbiju (dok si ti za bagatelu kupovao ogromni stan u Beogradu), tako i danas imam obavezu da ustanem protiv tvoje samovolje, bahatosti i kršenja ustava.

Umesto da ti protest ovih mladih ljudi bude opomena i putokaz da su promene neophodne, a diktatura nedopustiva, odlučio si da ponovo širiš razdor i huškaš građane Srbije jedne na druge i podstičeš podele i sukobe.

Nisam se plašio ni ustaša ni NATO-a pa se ne plašim ni vaših sudija. Biću zahvalan na privilegiji da u Evropi u 21. veku budem politički osuđenik, koji svojom malom žrtvom svedoči o svojim uverenjima".

https://direktno.rs/politika/287772/puko...mocne.html
Одговори

(13-07-2020, 03:46 PM)Mitic Пише:  PUKOVNIK AVIJACIJE: Vučiću, uhapsi mene, a ne nemoćne

"Aleksandru Vučiću, predsedniku SNS, ne iživljavaj se nad nemoćnima, već uhapsi mene jer sam ja inspirator, organizator i izvršilac tog čina kojim sam ti simbolično pljunuo u lice, ali ni blizu onako kako si ti pljunuo na ustav, zakone i običaje ove zemlje čiji si, nažalost, predsednik", poručuje Vučiću mr Dragan Krsmanović, ratni komandant aerodroma Ponikve i pukovnik avijacije u penziji.

Otvoreno pismo predsedniku Srbije prenosimo i celosti.

"Po starom običaju izvrtanja istine vaši poslušnici u Užicu su proteklih dana osudili na po 30 dana pritvora više mladih ljudi koji su se drznuli da baner sa tvojim likom zaspu jajima i farbom označavajući ih kao huligane i remetioce javnog reda i mira.

Kao što sam 1999. godine kao ratni komandant aerodroma Ponikve imao čast i obavezu da sa hiljadama drugih rodoljuba branim svoj grad i Srbiju (dok si ti za bagatelu kupovao ogromni stan u Beogradu), tako i danas imam obavezu da ustanem protiv tvoje samovolje, bahatosti i kršenja ustava.

Umesto da ti protest ovih mladih ljudi bude opomena i putokaz da su promene neophodne, a diktatura nedopustiva, odlučio si da ponovo širiš razdor i huškaš građane Srbije jedne na druge i podstičeš podele i sukobe.

Nisam se plašio ni ustaša ni NATO-a pa se ne plašim ni vaših sudija. Biću zahvalan na privilegiji da u Evropi u 21. veku budem politički osuđenik, koji svojom malom žrtvom svedoči o svojim uverenjima".

https://direktno.rs/politika/287772/puko...mocne.html

ПУКОВНИК ЈЕ РЕКАО-ЂЕНЕРАЛЕ ШТА'С ЧЕКА?!

табаџија

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: Тодоровић, 3 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним