Оцена Теме:
  • 18 Гласов(а) - 4.33 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

КО ЈЕ ОСОБА СА СЛИКЕ?

Јел би ово могао бити он?
Одговори

Краљ Петар Други, и Краљевићи Томислав и Андреј:

[Слика: k.jpg]

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

(28-02-2014, 09:15 PM)Мањача Пише:  На Крстарици сам прочитао да су ово заправо комунисти.

Па и ја сам то одмах помислио, јер је било доста оваквих случајева у Херцеговини и ЦГ, али ово није оно њихово партизанско/козарачко коло..Оно кад свако држи за каиш левог и десног поред себе.
Одговори

(02-03-2014, 07:08 PM)Милослав Самарџић Пише:  Јел би ово могао бити он?

Не знам. Нисам видео слику.У околини Завлаке има доста места одакле било много бораца код Рачића,Бадања,Сипуља итд.
Одговори

(28-02-2014, 06:29 PM)Романија1 Пише:  "Četnici igraju kolo oko poginulih bokeljskih ilegalaca (комуниста) u Herceg Novom 22.1.1943."
[Слика: 10914.jpg]
grab screenshot
Јел зна неко нешто о овоме?

Мислим да су ово Италијани, по перушкама на капама и шлемовима. А ни ово у средини кола не личи на мртвог човека.
Одговори

[Слика: slika.jpg]
Ко, кад и где?
Одговори

(03-03-2014, 12:21 AM)Вукашин Петковић Пише:  [Слика: slika.jpg]
Ко, кад и где?
Keсеровић и Лукачевић на стаљинистичком процесу у Београду августа 1945. године.
Одговори

(03-03-2014, 01:15 AM)Ратко Пише:  
(03-03-2014, 12:21 AM)Вукашин Петковић Пише:  [Слика: slika.jpg]
Ко, кад и где?
Keсеровић и Лукачевић на стаљинистичком процесу у Београду августа 1945. године.
ПОГОДАК ПРАВО У ЦЕНТАР
Баја
Одговори

Шта год милили о Лукачевићу и његовом одвајању од Драже, чињеница је да се херојски држао на стаљинистичком процесу.

Иде Џиџа кроз планине
гони српске душманине,
издајице Русе, Немце,
крџалије љотићевце.
Одговори

[Слика: 629.jpg]
Одговори

(03-03-2014, 10:23 PM)Felix Пише:  Шта год милили о Лукачевићу и његовом одвајању од Драже, чињеница је да се херојски држао на стаљинистичком процесу.
Воја Лукачевић са Вуком Калајитовићем је учествовао у операцији против муслиманске милиције 1943. године после спаљивања Буђева на Пештеру. Они са севера а Павле Ђуришић са југа. табаџија
Одговори

На претходној, 37-ој страници налази се фото Драже са групом четника док се враћао из Црне Горе. Можда сам већ питао, али ајде да поновимо; КО је четник који стоји изнад Драже, са изразито плавом косом и брадом? Појављује се на доста фотоса, али нисам видео да га је неко досад потписао.
Одговори

(04-03-2014, 09:46 AM)Бенито Пише:  На претходној, 37-ој страници налази се фото Драже са групом четника док се враћао из Црне Горе. Можда сам већ питао, али ајде да поновимо; КО је четник који стоји изнад Драже, са изразито плавом косом и брадом? Појављује се на доста фотоса, али нисам видео да га је неко досад потписао.
Не знам, а баш ме занима.
Одговори

[Слика: 04epizoda1942avi0013054dk.jpg]
Источна Босна у јесен 1944.Ко је официр који се рукује са Дражом?
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним