(17-09-2020, 06:43 PM)Mekenzi Пише: Цитат:ЛукаЛоко
Ако ми допустиите да напишем пар ствари око тог аргумента, моје мишљење је такво.
Нато-пакт је терористичка организација, мислим да то не требам доказивати
НАТО је регуларни војни савез који доноси мир и безбедност.
Све НАТО чланице су војно безбедне и живе у деценијском миру.
Цитат:Отпор је субверзивна организација, коју је финансирало Нато и која је деловала у корист те терористичке организације.
Отпор је био грађански студентски покрет настао 92-ге. Где су млади људи удружили да после силних страхота и зла које је нанео комунистички Милошевићев режим коначно да му дође крај а Србија врати на демократски пут и у савез проевропских земаља. НАТО нема везе са отпором.
Цитат:Може се зато Отпор сматрати његовом споредном организацијом. У том смилсу је Самарџић потпуно у праву.
А није Отпор оборио Милошевићев режим, нити ДОС. По мени НАТО га је оборио, зато што је јасно дало на знање српском народу, да ако ће гласати за Слобу, добиће и даље санкције, пад стандарда, бомбардовања, изолацију...у суштини то је био рекет.
Милошеввићев режим је оборио народ радници, сељаци, професори и студенти.
Без коментара.
Ако НАТО доноси мир, Ћићолина је девица!
Јеремија Пише:Ово што снатриш како су сељаци, радници - пролетери са студентаријом срушили Милошевића исто је као да си преписао из читанке у којој је Брозова слика била на првој страни, ал само је "тиранин" био други.
Таква прича да радничка класа, народи, "масе људи чине историју", то је једна марксистичка лаж.
Одакле постоји овај свет, мањине људи који имају моћ наметнују своју власт осталим другима и преко разноразних "револуција" изигравају народ.
Најчешће, уз неке изузетке, народ трпи све над својом главом.
Mekenzi Пише:Прво сви Ви сте били активни и подржавали сте пад Милошевића и подржавали сте Коштуницу, дос и отпор.. Поготово госн. Самарџић који је 15 година посветио труда и рада да се Милошевић сруши и који је пррозападно орјентисан. Који баш није љубитељ истока..
Дакле, све се своди на то, ко је прозападно оријентисан, а ко је за Исток?
Па то ја исто увек тврдим!
А ти мислиш да је Исток говно и смеће, а Запад само злато и чоколада.
Овако размишљају и Хрвати, који мисле да су откупљени од источног варварства, откада су прихватили латинску веру.
То је заправо политика која траје неколико столећа!