Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 3.6 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Корона-вирус

Зато што излазе нови лекови, долазе и нове нпредне терапије.
Није исто када се ништа знало о лечењу ковида и сад....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

МОГУЋЕ ДА ВАКЦИНА ШТИТИ ДОЖИВОТНО



Шеф Државног истраживачког центра за епидемиологију и микробиологију „Гамалеја“ Александар Гинцбург нада се да ће вакцинација руском вакцином против короне „Спутњик Ве“ (Sputnik V) гарантовати доживотни имунитет.

„Надам се да ће вакцина деловати не годину, две, него доживотно. Вакцинисао сам се два пута, па ето, још да поживим пет, десет година, дуже“, рекао је Гинцбург.

Академик се нашалио да ће „своја антитела завештати тестаментом потомцима“.

Према његовим речима, у оквиру специјалног тестирања особа код којих опадне ниво антитела планирана је поновна вакцинација како би се проверило колико је времена потребно да се поново формира неопходни ниво антитела.

„Ако се код њих антитела буду вратила на ниво који штити за два, три, четири дана, значи да су им се образовале меморијске ћелије, односно након прве вакцинације сачуван је њихов имуни одговор. Та испитивања ћемо спроводити годину, годину и по“, прецизирао је он.

У Русији је масовна вакцинација против вируса корона започела 18. јануара. Руси се углавном вакцинишу првом регистрованом вакцином против короне на свету „Спутњик Ве“ (Sputnik V) која је до сад одобрена за хитну употребу у 59 земаља света са укупном популацијом од преко 1,5 милијарду људи.



Бета

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(05-05-2021, 10:21 PM)Mekenzi Пише:  Зато што излазе нови лекови, долазе и нове нпредне терапије.
Није исто када се ништа знало о лечењу ковида и сад....

Ја....негооо објаснидер ти то родбини глумца Феђе Стојановића који је прву дозу ТУРСКЕ (Фајзер) вакцине, примио 29-ог јануара, ревакцину половином фебруара па умро данас у Бео'раду!

Е мој Феђа...Бог да ти Душу прости ама заборави на Завет Кнеза Алексе Ненадовића на мосту на Колубари пре но што ће од Турчина погинути:

А Алекса сједе на ћуприју,
Па овако поче говорити:
Бог убио сваког 'Ришћанина,
Који држи вјеру у Турчину!
Ах Јакове, мој рођени брате!
Ти не држи вјере у Турцима,
Ђе с’ удесиш, удри се с Турцима!


Ја....негоооо...ево слике Турчина и булиџе му који су наврат-нанос лансирали по директиви озго НЕИСПИТАНУ и НЕПРОВЕРЕНУ тзв. Фајзер вакцину:

[Слика: S1-IJ164_VAXCAN_OR_20201125173820_160699...487475.jpg]

Па сад извол'те, ја од овога ни кикирики-семенке неби' купио а камоли да ме оно вакционише!

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

А симпатизерима добардан!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Што си се ухватио тог фајзера,
А руску вакцину не спомињеш?
Тужан

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

МЛАДИМА ЈЕ УЧИЊЕНА МЕДВЕЂА УСЛУГА! ЗБОГ ПОГРЕШНИХ ИНФОРМАЦИЈА МНОГИ НЕЋЕ ДА СЕ ВАКЦИНИШУ!



Вакцинација у нашој земљи увелико траје, а вакцина има више него довољно. Доктори и епидемиолози позивају све старосне групе да се што пре имунизују, јер је то једини начин да се вратимо нормалном животу. Међутим, изгледа да они између 18-25 година то најмање желе, и поред чињенице да су највећи преносиоци заразе јер се највише социјализују.

Према речима Миланка Шеклера, вирусолога и микробиолога Ветеринарског института у Краљеву, младима је учињена медвеђа усуга, јер су им на почетку многи у медијима причали како су само старије групе угрожене.

Ако то понављате као папагаји, наравно да ће се усвојити, а друга ствар је та што старији оболевају теже, али су они дисциплинованији, више поштују мере од млађе популације. Причало се како радно-способно становништво и они од 20-25 могу да чекају на вакцину, а то није тачно. Јесте да је вирус погубнији по старије, али ако су млађи мање вакцинисани, онда вирус иде тамо где може лакше да продре. Тачно је и то да млади лакше преболе ковид, али су они извор заразе за старије", објашњава Шеклер.

Оно што је један од начина да се млади више окрену вакцини, и да им се подигне свест о њеној важности, јесте да се млади више не засипају лажима, већ само истином.

- Једна од главних дезинформација, и ја мислим срамота по лекаре, јесте та да причају како вакцинација утиче на плодност, па се млади због тога плаше и не желе да ризикују - истиче Шеклер и додаје како је едукација најбоље решење и основна ствар, лепо рећи, како каже, шта заштита може, а шта не може.

Вирусолог Шеклер сматра да прича о обавезном ПЦР тесту није добра, и да где има пропаганде и маркетинга, млади одатле беже.

- Како је говорио вирусолог Никола Кнежевић, 'где почиње наука, завршава се економија, и где почиње економија, завршава се наука' - прича Шеклер.

Како Шеклер прича, Фајзер је изашао са подацима који омогућавају безбедну вакцинацију за оне од 16 година па нагоре, али наша држава ипак до јуче није хтела да ризикује, и ми смо до сада вакцинисали само становништво од 18 година навише. Ипак, та одлука је јуче промењена, па се сада вакцинација препоручује и младима и трудницама у Србији.

- Сада Фајзер чак ради истраживања за вакцинацију младих од 7-12 година, и резултати су у чекању. Ми причамо о преминулој деци од 8, 9 година, али заборављамо да су они поред короне имали и друге тешке болести, па само фокус стављамо на ковид и плашимо народ - закључује Шеклер.


Бета

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(06-05-2021, 08:51 AM)Mekenzi Пише:  Што си се ухватио тог фајзера,
А руску вакцину не спомињеш?
Тужан

Нетачно!

Ми смо рекли и поновили једном и више пута, да ваља ОЗБИЉНО узети у обзир могућност ДИВЕРЗИЈЕ у NOVOSRBU кад се ради о руској вакцини!

Прогуглај мало шта се догађа са вакцином Астра-Зенека која је била рађена у кооперацији са Русима, тј. на класичан начин, и тако индиректно оспорила ТУРСКУ (Фајзер) вакцину која мења генетски код у човека, што је уствари и главни циљ чи-фармакомафије!

Најпре је погон Астра-Зенеке запаљен у Енглеској па је број смртних случајева надуван кроз чи-медије тако да су на крају морали да промене и име, и то још није готово!

Даклем да потврдимо оно што рекосмо у вези са МАФИЈАШКИМ ДИВЕРЗИЈАМА кад су у питању вакцине, ево СКИНУТЕ И ЗАБРАЊЕНЕ емисије у којој Др. Рачић објашњава уништавање компаније Астра-Зенека, податке које ми пратимо на енглеском и француском али то нико не ферма ође на форуму!


И немо'сад неко да убацује "ОН ЈЕ КОМУНИСТА" у вези са подацима које износи Др. Рачић јер....РЕЧЕНИ ПОДАЦИ ДОЛАЗЕ ИЗ ЗАПАДНИХ МЕДИЈА И НЕМАЈУ ВЕЗЕ СА КОМУНИЗМОМ!

Онооо....Рачић ваистину гаји болесне симпатије према пропалој СФРШ, као уосталом и Шумадрипац и ти, који нам данас и ође продајете БРАТСТВОЈЕДИНСТВО и хрватске наративе, док Рачић и Крцуна сања, што опет нема везе са његовом дипломом и звањем Примаријуса који је радио и у Канади!

Даклем, ваља опет и опет доообро промислити пре него што неко прихвати да се вакционише руском вакцином у NOVOSRBU јер је NOVOSRB избушен агентима чи-Фармакомафије као швајцарски сира, почев од врха као што је ДрКон (Коен, Кун) који га прима од Фајзера па надаље, тако да та чињеница отвара могућност за ДИВЕРЗИЈЕ различитих врста, од којих је најједноставнија замена ПРАВИХ руских вакцина за ЛАЖНЕ, у цељи довођења у сумњу ефикасности исте!

Имајући ту огорчену борбу не само за тржиште него и за генетско модификовање људи, нас не би изненадило да ПОДПЛАЋЕНО медицинско особље намерно убризгава људима руску вакцину која је претходно затрована!

Рецимо само на овом форуму постоји сем тебе најмање још један (са'ће се јаве) који би БЕСПЛАТНО (најбоље су бесплатне курве) сипао мишомора у руску вакцину!

Међутим!

По знаменитом Православном Хришћанину и врлом Србину Др. Пајовићу, лоше нам се пише али...на крају нас мале Господ неће дати само ако се Сотоне не бојимо и....никве вакцине не примамо!


Међутим!

За разлику од наше маленкости Др. Пајовић не верује у могућност оружаног отпора ЈЕДИНОГ БЕЛОГ НАРОДА НА ПЛАНЕТИ КОЈИ ЈЕ НАОРУЖАН ДО ЗУБА, док ми мислимо да НИСМО ГОТОВИ КАО РАСА ДОК ИМА ОРУЖЈА У ТЕКСАСА!

Међутим!

Ваља имати и нешта у гаћама јер...‘ЕБО ПИШТОЉ У ПЛАШЉИВОЈ РУЦИ!

Међутим!

Наше Православно Свештенство нас упозорава да спремамо залихе хране јер тешки дани иду, уместо да нас саветује да слушамо СТРУКУ у Србији, као нажалост наши Оци од којих смо се надали некој ПРЕМУДРОСТИ у ове дане:


Нем'шта додати!

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

А симпатизерима добардан!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Цитат:Нем'шта додати!
Ваистину!

Него, откуд у теби буде толики гнев, беда и агресивност према вакционисању.

Или је то код Вас антиваксера, гејева и осталих караконџула нормалност та агресивност, умна беда, према нормалним и разумним људима.

И како те не мрзи да разне караконџуле објављујеш овде, или по цео дан блејиш у екран и висиш на интернету.

Просечно један видео траје сат ипо, ти дневно поделиш три четири видеа и више то је минимум 6 сати дневно гледања.


Брате, баш си се ти ко наркоман навукао и постао зависан од интернета.




Иначе данас

POČELA VAKCINACIJA U TC UŠĆE: Velike gužve počele i pre otvaranja punkta ZA PRVIH 100 GRAĐANA OBEZBEĐEN ŠOPING VAUČER (FOTO/VIDEO)

https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/36816...akcinaciju

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

.
Путин: Руске вакцине у иностранству сматрају поузданим попут калашњикова
https://rs.sputniknews.com/rusija/202105...asnjikova/

ОЈ ПУТИНЕ ЛИЦЕ ТИ ЈЕ БИЈЕЛО
КРИШОМ НОСИШ ВАКСЕРСКО ОДИЈЕЛО

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(06-05-2021, 11:34 PM)Шумадинац Пише:  .
Путин: Руске вакцине у иностранству сматрају поузданим попут калашњикова
https://rs.sputniknews.com/rusija/202105...asnjikova/

ОЈ ПУТИНЕ ЛИЦЕ ТИ ЈЕ БИЈЕЛО
КРИШОМ НОСИШ ВАКСЕРСКО ОДИЈЕЛО

ОЈСААААХармоника

АЈ сад казачок рас 'едан, два, три..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(06-05-2021, 09:15 AM)Шумадрипац Пише:  Према речима Миланка Шеклера, вирусолога и микробиолога Ветеринарског института у Краљеву, Фајзер је изашао са подацима који омогућавају безбедну вакцинацију за оне од 16 година па нагоре, па се сада вакцинација препоручује и младима и трудницама у Србији.

Сада Фајзер чак ради истраживања за вакцинацију младих од 7-12 година, и резултати су у чекању.

Бета

Море марвени лекар Шеклер-медијски шмекер, би Србску ђецу у колевци, море и ђецу у мајчином стомаку би да вакционише и то баш ТУРСКОМ (Фајзер) вакцином!

Ево и Беч, као први град у ЕУ, од средине маја почиње да вакционише труднице против корона вируса, и то труднице од 13-е недеље трудноће, па би марвени лекар да се трка са Бечом.

Ало, Др, Шеклер-медијски шмекер, ВАКЦИНЕ ЗА ТЕЛАД И КУЧАД СУ ОДАВНО

П Р О В Е Р Е Н Е


док ове нове генске терапије за људе-НИСУ!

Нарочито ТУРСКА (Фајзер) вакцина, КОЈА И НИЈЕ ВАКЦИНА НО ГЕНСКА ТЕРАПИЈА, НИЈЕ проверена на ЉУДИМА!

А шта то значи?

ТО ЗНАЧИ МИ СРБИ ДА БУДЕМО ЗАМОРЧИЋИ ЗА ПРОВЕРУ ТУРСКЕ ВАКЦИНЕ, А?

Добра логика Др. Шеклера-медијског шмекера, фала!

Иначе СТРУКА, тј. ДрКон (Кун, Коен) га прима од Фајзера!

Прима ли га и Шеклер-медијски шмекер?

Даље, Шеклер-медијски шмекер ОТВОРЕНО ГОВОРИ ДА СЕ У СРБИЈИ РАДИ О ОГЛЕДНОМ ЕКСПЕРИМЕНТУ!

Значи ПРОБА СЕ ДЕЈСТВО ВАКЦИНА НА СРБИМА ЈЕР ИСТЕ НИСУ ПРЕТХОДНО ИСПРОБАНЕ НА....ЉУДИМА!

Фала сеоском марвеном лекару Шеклеру на искрености пре свега!

Друго, Шеклер и Др. Жујовић који изиграва кафанског мангупа, причају о годинама учења да би се стекло знање са којим они располаже за разлику од нас, обичних заморчића!

Еј бре....кад их гледаш и слушаш СВЕ ЗНАЈУ БРЕ!

Обраћају се народу као неким 'антиваксерима' и 'равноземљашима', са презиром и сујетом зналца, све говорећи мангупски, са угла уста, све искривљено у гримасу сличну баљезгу напорног суботара Мирољуба Петровића!

Дај бре мангупи смирите се!

Себи убраду (Аууу...ал'ће гофњива мотка да ради!)

Међутим!

Марвени Шеклеру и Жујовићу, без обзира што због сујете зналца нећете да признате али....О ОВОМ ВИРУСУ НИСТЕ УЧИЛИ У ШКОЛИ!

Француски Нобеловац, као и јапански и многи други научници које УЋУТКУЈУ, тврде и говоре да је овај вирус уствари БИОЛОШКО ОРУЖЈЕ, а то нисте учили у школи!

И САД НАС ТЕРАТЕ ДА СЕ ВАКЦИОНИШЕМО НЕПОЗНАТОМ ВАКЦИНОМ ПРОТИВ НЕПОЗНАТОГ ВИРУСА ДА БИ ВИ МОГЛИ ПОСЛЕ ДА СТУДИРАТЕ ПОСЛЕДИЦЕ, ПИШЕТЕ ДИСЕРТАЦИЈЕ И ИДЕТЕ НА СТУДИЈСКА ПУТОВАЊА О ТРОШКУ ЧИ-ФАРМАКОМАФИЈЕ!

Фала шмекерима и мангупима са Др. титулама!

И, да додамо....лепо, лепше од лепшег, кафански мангуп Др. Жујовић назива народ КРДО СРБАЉА, па није ни чудо што и врховни Фараон бљује по народу кад му то чине и нижи службеници!

Међутим!

Није кривица на КРДУ СРБАЉА него на онима који су произвели био-отров вирус од Чемерике преко Канаде па до Вухана ђе се контра-обавештајна служба у пекинеза докопала пројекта па сад сви ћуте и бацају кривицу на слепе мишеве а КРДО СРБАЉА да се сад вакционише!

Хвала!

И да додамо, Турчин и његова була који су измислили сада Фајзер вакцину, тј. ГЕНСКУ ТЕРАПИЈУ, најпре су радили на генској терапији за рак па је изненада дошло наређење озго да се та истраживања хитно-без зезања, наврат-нанос прешалтују у генску терапију против короне! Толико о "дугорочном раду" на ТУРСКОЈ (Фајзер) вакцини а сад то треба да се испроба на КРДУ СРБАЉА!

ВАКЦИОНИШИ СЕ НАРОДЕ, ВАКЦИОНИШИ СЕ СТОКО!

ТО ЈЕ ЗА ТВОЈЕ ДОБРО!

К'О БОМБАРДОВАЊЕ!


Међутим!

Др Милорад Стефановић супериорно, научно, тврди да би вакцине против короне могле да изазову тешке поремећаје, па каже:

Цитат:Зашто нема дебате о вакцини против коронавируса? Спреман сам да на ову тему полемишем са свим колегама који сматрају да актуелне вакцине могу да помогну против Ковида 19.

Др Милорад Стефановић Блуменау даље наглашава да би вакцине могле за две године да изазову тешке неуролошке поремећаје, као што је то био случај код болести лудих крава, што би марвени лекар Шеклер требало да зна.

Више о овој теми, као и о томе да ли нас и чиме запрашују из ваздуха и шта познати Доктор мисли о обавезној вакцинацији, погледајте и послушајте у веома интересантном интервјуу.


Наше је скромно мишљење да би Др. Милорад могао лепо да построји све, све, све....из владајуће СТРУКЕ у скамије па да им одржи једно предавање на ову тему!

Међутим!

Не смеју да се јаве на дебату! Ево што се рецимо наш Херцеговац не јави кад СТРУКА не смије?

РУКАВИЦА ЈЕ БАЧЕНА!

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ И СРЕЋАН ДАНАШЊИ ПРАЗНИК СВИМ СРБИМА!

А и симпатизерима добардан!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(07-05-2021, 05:03 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Фала добром лекару Шеклеру на искрености пре свега!


Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Чека, чека у Србији преко три мелеона Срба вакцинисано и око 2 милиона ревакцинисано...
Ђе су ти силни умрли???

Иначе да те разочарам као верног фана интернета који по цео дан блеји у чемерикино и циа чедо за пропаганду јутјуб..

Да ти кажем у поверењу ју тјуб те лаже и заглупљује ти мозак, ствара ти осећај анксиозности, туге, осећаја повређености и увређености, зависности, агресије, беса, људи који по цели дан гледају јутјуб су у реалном свету несећни, усамљени, тужни, депресивни...

Код тебе су апсолутно видљиви сви западни психички симптоми зависности и осећања које изазва прекомерна употреба интернета и јутјуба..


Више мало буди са породицом, ђецом, унуцима,ман се дебилане са јутјуба.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Шта то вели Цар:

VAKCINE "SPUTNJIK" POUZDANE KAO "KALAŠNJIKOV"! Putin jednom rečenicom objasnio sve o ruskim cepivima protiv korone!

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da su ruske vakcine "Sputnjik" pouzdane "kao automatska puška kalašnjikov".


Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da su ruske vakcine "Sputnjik" pouzdane "kao automatska puška kalašnjikov". Putin je to, kako navodi Bi-Bi-Si, izjavio tokom jučerašnje video-konferencije sa zamenicom ruskog premijera Tatjanom Golikovom,


Njegova izjava je usledila nakon što su ruski zdravstveni zvaničnici registrovali verziju vakcine "Sputnjik V" u jednoj dozi, nazvanu "Sputnjik lajt".

Poređenje ruskog predsednika odnosilo se na oružje iz doba Sovjetskog saveza, koje se i danas naveliko koristi.

Putin se očigledno, kako se navodi, pozvao na izjavu koju je jedan austrijski lekar dao ranije ove godine o efikasnosti vakcine, navodeći tada je vakcina "Sputnjik V" jednostavna, pouzdana i efikasna kao automatska puška "kalašnjikov".

https://informer.rs/svet/vesti/606246/pu...alasnjikov

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(07-05-2021, 12:30 PM)Mekenzi Пише:  Чека, чека у Србији преко три мелеона Срба вакцинисано и око 2 милиона ревакцинисано...
Ђе су ти силни умрли???

COVID Shot Killing Large Numbers, Warns Top COVID Doc Peter McCullough

https://thenewamerican.com/covid-shot-ki...ccullough/

Иначе:

https://www.youtube.com/watch?v=mVS78_wI3Dk

VOX POPULI-VOX DEI !

[Слика: S1-IJ164_VAXCAN_OR_20201125173820_160699...487475.jpg]

Па сад извол'те, ја од овога ни кикирики-семенке неби' купио а камоли да ме оно вакционише!

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

А симпатизерима добардан!

EX ORIENTE LUX!

(07-05-2021, 09:35 AM)Шумадрипац Пише:  

РРРРК-ПЉУ!


VOX POPULI-VOX DEI !

[Слика: S1-IJ164_VAXCAN_OR_20201125173820_160699...487475.jpg]

Па сад извол'те, ја од овога ни кикирики-семенке неби' купио а камоли да ме оно вакционише!

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

А симпатизерима добардан!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним