Поруке: 9,161
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
374
Iako bi voleo da Vojislav Šešelj ugleda slobodu, ono što je činjenica njegova politika celo vreme je bila nadrealna. Više teranje inata nego ozbiljna. Njegova Veliak Srbija Karlobag, Ogulin Virovitica je u narednih 1000 godina ne realna...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 488
Теме: 8
Придружен: Sep 2013
Углед:
79
Цитат:Друго је шта би ми желели, волели и сл. али ајде да будемо мало реални. Политику не води романтизам, него реализам. Задња шанса српског народа да оствари своју вековну идеју српског уједињења је пропала 1995. године. Ми више немамо никакве капацитете да ту идеју остваримо. Српски народ нема више демофграфски капацитет па покрије ни ужу Србију, а не Велику Србију. Коме треба гола земља без људи? Чиме би је населили? Кинезима?
Биће Велика Србија макар и за 10 000 година живеће у нашим срцима
ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Поруке: 2,178
Теме: 126
Придружен: Dec 2013
Углед:
32
Та твз Велика Србија је РЕЧ што је у вама усађења.....и док у њој говорите ви ћете поновити исте грешке што су нам родитељих, дедови и прадедови направилих......
Велика Србија....како ви то кажете је скројено на концепције да освјате туђу земљу.....а не сопствене корене.....исто као реч Балкан....што је усвојена у твз европи после првог Српског Устанка.....
КОМУНИЗАМ.....И СРБИ У ЊОЈ....СУ ИМАЛИХ И ТО КАКАВ ПРИЛИКА ПОСЛЕ ДРУГОГ СВЕТСКОГ РАТА.....ДА ДЕФИНИШУ СВОЈ ПРОСТОР ПОСЛЕ ГЕНОЦИД.......
Али што ћеш кад се рађају БУДАЛА.....чак међу најпаметнијих
Још браните тај КОМУНИЗАМ....он вас буквално УНИШТАВА....и ви лично УМИРЕТЕ ЗБОГ ЊЕГА.....и ће те даље да умирате док га индирекно браните.....!
Кад вам је доста умиравање......вероватно ће те ту КЛЕПТОКРАТИЈЕ да мењате....и те будалештине као твз ВЕЛИКОЈ СРБИЈИ....што ми ништа више збући него англо-саксонско-ватиканско-усташко да укините да ућити!
Свак може да мења таблице, насељавати.....али античка археологија и што стојих испод земље....ће увек доказати СРБСКЕ КОРЕНЕ.......
И свак ко то одбија.....лично одбија свој постојања!
Углед:
79
Цитат:То је у реду, али не би требало то да мешате са политиком, јер нам штети.
Не разумем твој коментар како мислиш "мешамо са политиком" и како нам то штети
Углед:
79
Цитат:Штети јер је ''Велика Србија'' непријатељска парола и као таква има негативне конотације (да Срби хоће нешто туђе). Ко год користи ту паролу, наноси нам штету.
Зато сам негде питао за пример где је то Пашић користио?
По чему је то непријатеска парола? Кад може постојати Велика Британија може и Велика Србија
Углед:
79
Ја под појмом Велика Србија подразумевам Србију од Вировитице до Скадра и савршено ме не занима шта ко мисли од других народа
Поруке: 2,178
Теме: 126
Придружен: Dec 2013
Углед:
32
Па само требате да гледате политику "светски КОМУНО-ЛОВА-ЗИНО-РИМО-ФУНДАМЕНТАЛНИХ-ДЕМО-НАЦИСТЕ", и њихова политика према КРИМ и Руса......и како су и Енглези, Французи са Отоманци борилих против Руса да њи заустава....зазимање своје земље......
Свака повућање Милославе јели у мисљење или у дело.....довозвољава ових да одузму корене.....и то психичких!
Тако су Руси чекалих своју прилику......али главна битка је КРИМ остане Руска....и то је друга питање!