Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 3.6 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ИЗБОРИ 2014.

Цитат:ОК, али кажем то штети политици, ако би неко рецимо мислио на уједињење са РС. Додуше пошто о томе нико не мисли - од политичара - свеједно је.

Милославе, не штети то политици, политици штети то што ми као народ увек терамо уз курац, да смо покорни и мирни могли би да се зовемо и превелика србија

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

EKSKLUZIVNO: Procurele Vučićeve teze za program nove Vlade Srbije

[Слика: vucic-program.jpg]
Одговори

Плакаће Киза када обелодане Вучић и Тадић нову коалицију и формирање владе.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Gde nam nestade vođa. Urlao mesec dana u medijima o reformama, korupciji sada ga nema nigde..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(28-03-2014, 10:01 PM)Mekenzi Пише:  Gde nam nestade vođa. Urlao mesec dana u medijima o reformama, korupciji sada ga nema nigde..

Кува нешто са Тадићем...сад ће он..
Одговори

23 minuta,slobodno mogu reći,srpske izborne tragedije!Nađite vremena i pogledajte,molim!

Одговори

Регул, свака част за овај видео.

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

Odličan 5

[Слика: drvo-se-savija-dok-je-ml.jpg]

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Да ли је ово из исте кухиње?

[Слика: 1090513-sastav.jpg]
Одговори

Године нам стижу пуне мука:
гласаћемо, кукати не смемо!
Запевајмо нек’ се чује бука:
Драги Ацо ми ти се кунемо!

Напредак се шири на све стране:
у Европу слободно идемо.
Прошле ћемо заборавит дане!

Нада стиже на улице наше.
У реформе сад летимо смело:
сви тајкуни сад нека се плаше
Кидање

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

(30-03-2014, 02:01 PM)Mekenzi Пише:  Odličan 5

[Слика: drvo-se-savija-dok-je-ml.jpg]
Фалсификат, и то јадан...
Одговори

(21-03-2014, 06:34 PM)Мргуд Пише:  
(21-03-2014, 03:46 AM)Србин Пише:  
Цитат:Уз дужно поштовање Шешеља и његове борбе у Хагу (одакле му желим брзи излазак) он је морао странку да препусти некоме одмах по одласку. За распад СРС је крив он сам.
Да ли је реално да СРС нуди бирачима политику из 90их у години 2014-ој? Уместо да изнесу јасан план и програм и критику актуелне ситуације, они још увек млате празну сламу и причају о "Великој Србији"? Па ко озбиљан још верује у то? Та прича је завршена 1995. године. Приде, ово прављење коалиције са Образом? Па то је само будала могла да уради. Ја не знам чија је то политичка рачуница била, али то је један од већих идиотизама које сам видео у Србији.

Ко не верује у идеју Велике Србије је лажни србин, та идеја постоји од 16. века и никако није могла да пропадне 1995. године, ја када не би веровао у идеју Велике Србије не би живео ни један дан

Друго је шта би ми желели, волели и сл. али ајде да будемо мало реални. Политику не води романтизам, него реализам. Задња шанса српског народа да оствари своју вековну идеју српског уједињења је пропала 1995. године. Ми више немамо никакве капацитете да ту идеју остваримо. Српски народ нема више демофграфски капацитет па покрије ни ужу Србију, а не Велику Србију. Коме треба гола земља без људи? Чиме би је населили? Кинезима?

Друго, ми треба да будемо свесни да имамо Србију, Републику Српску и Црну Гору (где је на власти сада један антисрпски режим) и треба да се концентришемо да очувамо ове три државе пре свега. Такође, српски народ у Хрватској, Алабнији, Мађарској, ФБиХ, Румунији, итд. да сачувамо колико је то могуће. То треба да буду приоритети српске националне политике, а не да се губи време на циљеве који више нису оствариви ни у најбољим сценаријима по српски народ.

Због ширења дефетизма од стране појединаца попут тебе ми смо сваким даном све даље од Уједињења. Истина је да су непријатељи смислили крилатицу Велика Србија али ето баш нам се свиђа. Страх до кости осећају кад је поменемо. Док год Срби буду себични од Велики Србије неће мити ништа а ни од ове сужене. Ми морамо да верујемо и боримо се за т0, да васпитавамо генерације на томе ако мислимо да Срби духовно васкрсну пошто су сад скоро мртви.

Онај ко замер СРС на политици би требао да се сети која је то странка осим нас икада бранила Србе где год се налазили? Ко је осим Војислава Шешеља имао толику храброст у историји ? Нисам приметио да је странка у последњих неколико избора уопште причала о велиокј Србији осим поклича на предизборним скуповима.
Ево сад се неки плаше да је помену иако су скоро све копирали од нас. Знају они ко су.

(29-03-2014, 09:25 PM)регул Пише:  23 minuta,slobodno mogu reći,srpske izborne tragedije!Nađite vremena i pogledajte,molim!

Добар документарац. Цифре о секундама на РТС и Пинку су погрешне. за РТС је било 21600 а пинк 330 евра Да је од 3172623 још бар 500000 до милион себичњака изашло на изборе а не игнорисало данас би причали другу причу. Вучићевић деминутив од Вучић и израставо је из дупета његова просто је одвратно слушати оне намештене позиве. Увек су глупљи слојеви становништва били идеално гласачко тело.

Smile
Одговори

Evo kako Vučić laže i kako širi laži o Srbima na Kosovu .
U ovom slučaju reč je o Srbici...

https://www.youtube.com/watch?v=crBxakJKf9A

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(31-03-2014, 05:59 PM)Mekenzi Пише:  Evo kako Vučić laže i kako širi laži o Srbima na Kosovu .
U ovom slučaju reč je o Srbici...

https://www.youtube.com/watch?v=crBxakJKf9A
Како ли ћеш причати кад му твој пулен Тадићи буде у влади.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним