Поруке: 488
Теме: 8
Придружен: Sep 2013
Углед:
79
Цитат:ОК, али кажем то штети политици, ако би неко рецимо мислио на уједињење са РС. Додуше пошто о томе нико не мисли - од политичара - свеједно је.
Милославе, не штети то политици, политици штети то што ми као народ увек терамо уз курац, да смо покорни и мирни могли би да се зовемо и превелика србија
ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Поруке: 2,854
Теме: 61
Придружен: Jul 2013
Углед:
221
Плакаће Киза када обелодане Вучић и Тадић нову коалицију и формирање владе.
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
Поруке: 9,139
Теме: 234
Углед:
373
Gde nam nestade vođa. Urlao mesec dana u medijima o reformama, korupciji sada ga nema nigde..
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 496
Теме: 40
Углед:
98
Регул, свака част за овај видео.
Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Углед:
373
Odličan 5
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 496
Теме: 40
Углед:
98
Године нам стижу пуне мука:
гласаћемо, кукати не смемо!
Запевајмо нек’ се чује бука:
Драги Ацо ми ти се кунемо!
Напредак се шири на све стране:
у Европу слободно идемо.
Прошле ћемо заборавит дане!
Нада стиже на улице наше.
У реформе сад летимо смело:
сви тајкуни сад нека се плаше
Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Углед:
373
Evo kako Vučić laže i kako širi laži o Srbima na Kosovu .
U ovom slučaju reč je o Srbici...
https://www.youtube.com/watch?v=crBxakJKf9A
ПРОСВЕТАР.