Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 3.6 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Корона-вирус

(05-07-2021, 01:58 PM)Шумадрипац Пише:  

Нови сој у NOVOSRBU изазива код ПЛАЋЕНИХ ДОКТОРА тешку вербалну дијареју, тј. прдеж и пролив на уста, док се у свету, а нарочито у Чемерици, тј. у ТРБУХУ СОТОНЕ, већ увелико бије битка коју корумпирани медији не преносе, а то је да се виновници корона лудила и масовног вакционисања спрже на електричној столици, стрељају или вешају зависно од Закона у појединим државама!

Даклем чак и демонократске федералне власти тамо под притиском Републиканаца, настављају потрагу за организаторима „бекства“ коронавируса из пекинез лабораторије у Вухану, тако да ШИШМИШ теорију завере коју у NOVOSRBU још увек заступају Шеклер-медијски шмекер, ДрКон (Кун, Коен) и компанија, нико у Чемерици ни на Гњилежном уопште, више не помиње.

Међутим!

У Чемерици су могућег кривца нашли много ближе од Вухана - тј. на својој територији али....проблем је ко ће да плати штету ако једини кривци нису пекинези јер...једино они имају кеша!

Наиме испоставило се да је главни кривац британски научник са скривеном биографијом и занимљивим глобалним везама.

Упознајте га:

Цитат:Dr. Peter Daszak, President of EcoHealth Alliance

https://www.ecohealthalliance.org/person...ter-daszak

Овај монструм је на Гњилежном познат као "истакнути зоолог", иначе шеф мистериозне добротворне организације EcoHealth Alliance у којој су, заједно са разним научницима (који сви, сви, сви....по правилу имају висока примања али и високе дугове на некретнине, на србишу 'мортгејџе'), и супруге богатих Американаца и високо рангирани обавештајни официри, укључујући бившег шефа легендарне биолабораторије Форт Детрик.

ОПА БАТО!

Међутим!

У Чемерици је ових објављено да је Дашак више од десет година истраживао коронавирусе у лабораторијама и у дивљини и...пај' сад ово...да је његова „истраживања“ финансирала америчка корпорација Google.

Међутим!

Занимљиво је да је та корпорација на све могуће начине крила овај пројекат иако је спонзорисање научних истраживања у начелу добра ствар, јер.... Дашак је активно експериментисао са коронавирусом, покушавајући да га модификује како би могао да се преноси са животиња на људе.

Па каже Дашак 2019-е године:

Цитат:Коронавирус је тако кул! Њиме је лако манипулисати у лабораторији. Радио сам над тиме заједно са Ралфом Бариком (Универзитет Северна Каролина, то је онај који је у'апшен и сад вероватно пева...ако не прође као Епштајн)… дакле кул, убациш у њега делић другог вируса и дорадиш то у лабораторији!

Међутим!

Одмах после избијања тзв. "пандемије", Дашак је постао главни говорник Google на тему коронавируса и почео (баш попут Шеклера-медијског шмекера, ДрКона, Куна, Коена и компанија) да жестоко негира и саму могућност вештачког порекла инфекције. Чак је организовао писмо научника угледном научном часопису Lancet, у којем је свака претпоставка о вештачком пореклу коронавируса била проглашена за јерес.

Истовремено је мудро руководство Google-а потапало и бановало све, све, све....укључујући познате научнике, који су покушавали да изнесу алтернативно гледиште.

Лабораторијско порекло коронавируса тако је постало табу током целе једне године.

Међутим!

Данас се ситуација променила, али Дашак наставља да промовише верзију природног порекла вируса а прошле зиме боравио је у Вухану као члан комисије СЗО и поново раскринкавао идеју о вештачком пореклу коронавируса, што наравно и пекинезима итекако одговара.

Међутим!

Поставља се питање зашто су ИТ гиганту Google уопште потребни пројекти из области вирусологије?

Послушајмо дакле „главног лекара“ корпорације, шефа одељења Google Health, Дејвида Фајнберга (опет они):

Цитат:Google је заправо здравствена компанија... Жели да помогне милијардама људи којима има приступ!

А милијарде тога нису биле ни свесне...Шок

Међутим!

Све досад су сви планови Google Health на плану заштите здравља човечанства и даље тајна иза седам брава а тек понекад се сазна за неки скандал попут онога што се догодило 2019-е, а тада се, мало пре "пандемије", испоставило да је у 2018-2019 корпорација покренула апсолутно тајни пројекат „Nightingale“ („Славуј“) срачунат на прикупљање медицинских података свих, свих, свих... пацијената америчке мреже клиника „Ascension“ а та мрежа има више од 2.600 клиника које раде у 21 држави САД!

Дакле корпорација Google је дошла у посед најинтимнијих личних података милиона Американаца. Шта ће Google сви ти подаци, шта ће радити са њима?

Скандал са Дашаком није ништа мање мистериозан.

Американци су сада сконцентрисани на чињеницу да је он више пута радио у кинеској лабораторији у Вухану.

Међутим!

Дашак је заправо радио по целом свету. Изводио је експерименте са преношењем коронавируса са слепих мишева на људе, на пример - у Бангладешу а друге експерименте је изводио у Танзанији, Малезији, Јужној Африци и...Сједињеним Државама па се поставља питање да ли је тај британски научник дизајнирао вирус, а затим организовао и само његово „бекство“ а то је као сценарио филма о Џемсу Бонду и суперзликовцу.

Међутим!

Немогуће је не приметити колико је "пандемија" била профитабилна за Google јер док смо сви ми губили здравље и зараду, власници корпорације су млатили дебелу лову.

За само годину дана нето добит Alphabet (власника Google) порасла је за 17 одсто, а њена капитализација - за трећину.

Међутим!

Оно што Google-ове здравствене програме чини посебно злослутним јесте чињеница да је корпорација у дугим и блиским односима са америчким Министарством одбране јер...извршни директор компаније, Ајзек Тејлор, седи у Пентагоновом одељењу за експерименталне иновације (DIUx) а бос Alphabet Ерик Шмит на челу је Савета за одбрамбене иновације у Пентагону - заједно са генералним директором Amazon Џефом Безосом.

Оба савета се, између осталог, баве биолошком безбедношћу и...војном применом најновијих биотехнологија.

Међутим!

Највећи страни спонзор руских невладиних организација, Америчка агенција за међународни развој (USAID), престаће са радом у Руској Федерацији 1. октобра.

По одлуци суда!

ЦАР ПУТИН ИМ СТАДЕ НА ГРКЉАН ЧИЗМОМ ОКОВАНОМ, ОТУД ОДЈЕДНОМ ЗАРАЗА У МОСКВИ!

БИЋЕ, БИЋЕ КУКУ И ЛЕЛЕ...ЕНЕ ТРЕСЕ СЕ БЕЛА КУЋА ОД УРГАНА И ТАЈФУНА!


Међутим!

Није изненађујуће што су Дашакове експерименте са коронавирусима спонзорисали и Пентагон и америчке владине агенције јер британском научнику више од 64 милиона долара обезбедио је управо USAID, организација забрањена у Русији, позната по саботажама и провокацијама широм света.

Још шест и по мелеона је Дашаку пребацила Агенција за смањење одбрамбених претњи Министарства одбране Сједињених Држава (DTRA). Новац му је дат за период 2017-2020.

Основ:

Цитат:Проучавање ризика од избијања зоонотске епидемије у западној Азији изазване вирусом слепих мишева.

Раније су специјалисти DTRA радили на спречавању „прљаве бомбе“, тражили су изворе радиоактивне контаминације, а сада се већина њих бацила у потрагу за биолошким претњама а траже их готово искључиво дуж граница Русије - у Казахстану, Азербејџану, Грузији, Јерменији и, наравно, у Украјини.

Односно, тамо где се налазе класификоване америчке биолошке лабораторије.

Још 2007. године DTRA је имала акциони план за епидемију шпанског грипа. Сценарио у којем би „генијални негативац“ извршио биосаботажу, заразивши десетине хиљада људи вирусом Марбург, разматрала је 2009. године.

Из више од 1.500 америчких биолошких лабораторија (то су само оне којима је дозвољено да раде са најопаснијим вирусима и бактеријама) – опасности теку као река.

Епидемиолог Марк Липсич са Харварда изјавио је Ројтерсу:

Цитат:У нашим лабораторијама догоде се два инцидента сваке недеље и све је у порасту!

Да све буде још горе, амерички научници су извели намерну саботажу, тј. у другој половини 2001-е године, само недељу дана после 11. септембра, Брус Ивинс, који је радио у биолошкој лабораторији Форт Детрик, почео је да поштом шаље споре антракса а од 2007-е године га је ФБИ стално пратио.

Вероватно зато што је Ивинс могао да исприча много занимљивих ствари, али....2008-е године из неког разлога починио самоубиство.....хммм....

И, ево.... (ЧИ) Американци са оваквим невероватним багажом покушавају да оптуже пекинезе за „бекство“ коронавируса јер наравно, пекинези нису анђели али....разумљиво је да чак ни највећи противници ЧИ-Фармакомафије у Чемерици нису спремни да оптуже сопствену државу за овај ЗЛОЧИН ПРОТИВ ЧОВЕЧАНСТВА и тако се одрекну масне одштете коју потражују од пекинеза!

На пример јавно се запитао један Американац из Сан Антонија:

Цитат:Значи ли све ово да ми је плућа уништило биолошко оружје, чије је стварање спонзорисала америчка влада?

Па, ко ће бити одговоран за ово?

ЗАКЉУЧАК:

Или ће патриотски део Чемерике преузети власт и казнити кривце како у Чемерици тако и диљем планете све до последњег ДрКона у мишјој рупи, или....идемо директно у Трећи светски Рат-БЕЗ ПОВРАТКА!

Паметном доста!


Кидање

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

https://www.vesti-online.com/ruska-crkva...u-vakcine/
КидањеКидањеКидањеКидање

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Одличан текст. Наравно, све православне цркве имају критички став према антиваксерима и антикоронашимa. Путин такође.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(05-07-2021, 10:19 PM)смедерево Пише:  https://www.vesti-online.com/ruska-crkva...u-vakcine/
КидањеКидањеКидањеКидање

(05-07-2021, 10:31 PM)Шумадрипац Пише:  Одличан текст. Наравно, све православне цркве имају критички став према антиваксерима и антикоронашимa. Путин такође.

Прво, Иларион није Руска Православна Црква а камоли "све православне цркве" па се својом изјавом петља у нешто што не разуме и не познаје ал'ето...има и он потребу да каже!

Наиме и вакционисани могу да пренесу заразу иако су сами бајаги "заштићени", тако да Православни Верник нема рашта да се каје што се није вакционисао јербо ако симптома не има значи да је здрав па тако не може ништа ни да пренесе!

Напротив они који су се вакционисали (а исти се деле на две групе: 1. идиоте и 2. кретене) они итекако могу да заразе здраве јер немају симптоме али су КЛИЦОНОШЕ, исто као некад код туберкулозе!

Даклем и врапци на дрвећу знају да већина вакцина одкако исте постоје, не штити у од заражавања другога, чак и ако вакцине блокирају појављивање симптома код самог вакционисаног.

Као последица тога, вакционисани људи могу несвесно да носе у себи и пренесу патогене а повремено, они чак могу и да изазову епидемије.

Постоје два главна типа имунитета које можете да постигнете вакцинама.

Један је такозвани „ефективан" имунитет, који може да спречи да патоген изазове озбиљну болест, али не може да спречи да он уђе у тело или се размножи.

Други је „стерилишући" имунитет, који у потпуности може да спречи заражавање и чак спречи асимптоматске случајеве.

Овај други је тежња свих истраживања вакцина, али се изненађујуће ретко постиже.

Узмите за пример менингитис. За ону врсту коју изазива бактерија Neisseria meningitidis доступне су многе вакцине за десет различитих сојева али за неке од њих се доказало да и даље омогућује људима да у себи „носе" дотичну бактерију а она може да се сакрије у носу или дубоко у грлу, одакле успева да зарази друге кијањем, кашљањем, љубљењем или дељењем цигарете или есцајга.

Такође је могуће заразити се магарећим кашљем, хепатитисом Б, заушкама и (често, али не и увек) инфлуенцом, без обзира на то да ли сте вакционисани - мада су све те имунизације изузетно ефикасне у спречавању да људи развију озбиљне симптоме или да морају да буду примљени у болницу.

Даклем ова прича је највероватније извучена из контекста а сетимо се и Флорентинске Уније...један тако љубио папи руку па кад се вратио у Грчку...и куку и леле!

Не заборавимо...тај Иларион нешта млого борави код папе!

Међутим!

Ово са папорукољубом нам нешта познато, а?

И НЕКА ЈЕ БЛАГОСЛОВЕН АПОСТОЛСКИ ПОСТ СВИМ СРБИМА!

А и симпатизерима добардан...шта'ш....!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Непривитые будут замаливать свой грех всю жизнь, заявили в РПЦ
https://ria.ru/20210705/grekh-1739899224.html

У Русији епидемија корона вируса у трећем таласу обара рекорде из другог таласа и то "захваљујући" делта варијанти вируса која се шири 2-3 пута већом брзином него претходне верзије. (Делта сој који је настао у Индији је прошле недеље откривен и у Србији код двоје младих невакцинисаних људи који су дошли из Русије.)

Суочени са таквом ситуацијом, и могућим драмом каква је била у Индији, у Москви су за поједина занимања и групе уведене обавезне вакцинације.

Руска Православна Црква је и до сада апеловала на вернике да се вакцинишу а митрополит Иларион је у последњој изјави на руској државној телевизији отишао још даље и одбијање вакцинације окарактерисао као грех према ближњима за који ће морати да се приносе молитве до краја живота.



Даклем, будући да су српска и енглеска верзија скраћено пренете и преведене овде ћу поставити мој допуњени превод изјава м. Илариона.

"Они који не желе да се вакцинишу против корона вируса преузимају на себе грех за који ће морати да се моле до краја живота."

"Свакодневно сведочим ситуацијама када људи посећују свештеника како би признали да су одбили да вакцинишу себе или своје ближње и невољно проузроковали нечију смрт. Они долазе и кажу: "Како сада да живим са тим?" Али и мени је тешко да кажем како да се сада живи са тим. "

Даље м. Иларион објашњава да се он целог живота моли за тежак грех а који се састоји у томе да мисли на себе али не и на другог.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Рођака у Москви се вакцинисала зимус, сад поново има корону.
Одговори

(06-07-2021, 08:26 AM)ХраброСрце Пише:  Рођака у Москви се вакцинисала зимус, сад поново има корону.

Које изненађење. Јок

Него, у Енглеској 19. јула укидају сва ограничења и наметнуте прописе.
Одговори

Kукууууу

Цитат:Руски владика: Ко се не вакцинише, до краја свог живота ће искупљивати свој грех


Они који не желе да се вакцинишу против вируса корона преузимају на себе грех који ће цео живот да искупљују, саопштио је шеф одељења Московске патријаршије за спољне црквене односе Иларион.

"Свакодневно се суочавам са ситуацијом, када људи долазе код свештеника како би се покајали што се нису вакцинисали или што нису вакцинисали своје ближње и невољно проузроковали смрт људи. Они долазе и говоре: како са тим да живим?. Мени је чак тешко рећи како да живе с тим. Читав живот ће морати да искупљују свој грех. Грех је у томе што је мислио на себе, а није помислио на друге", рекао је митрополит за телевизију "Русија 24".

По његовим речима, сада треба размишљати, пре свега, о другим људима. Чак и ако човек лако подноси вирус корону, скреће пажњу руски владика, то не значи да он није преносилац болести.

Раније је РПЦ појачала мере у московским храмовима и манастирима због погоршања епидемиолошке ситуације.

Градоначелник Москве Сергеј Собјањин ситуацију у главном граду је назвао драматичном и позвао на обавезну вакцинацију радника у сектору услуга.

https://rs.sputniknews.com/rusija/202107...svoj-greh/

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори


Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(06-07-2021, 12:10 PM)Mekenzi Пише:  Kукууууу

Цитат:Руски владика: Ко се не вакцинише, до краја свог живота ће искупљивати свој грех


Они који не желе да се вакцинишу против вируса корона преузимају на себе грех који ће цео живот да искупљују, саопштио је шеф одељења Московске патријаршије за спољне црквене односе Иларион.

"Свакодневно се суочавам са ситуацијом, када људи долазе код свештеника како би се покајали што се нису вакцинисали или што нису вакцинисали своје ближње и невољно проузроковали смрт људи. Они долазе и говоре: како са тим да живим?. Мени је чак тешко рећи како да живе с тим. Читав живот ће морати да искупљују свој грех. Грех је у томе што је мислио на себе, а није помислио на друге", рекао је митрополит за телевизију "Русија 24".

По његовим речима, сада треба размишљати, пре свега, о другим људима. Чак и ако човек лако подноси вирус корону, скреће пажњу руски владика, то не значи да он није преносилац болести.

Раније је РПЦ појачала мере у московским храмовима и манастирима због погоршања епидемиолошке ситуације.

Градоначелник Москве Сергеј Собјањин ситуацију у главном граду је назвао драматичном и позвао на обавезну вакцинацију радника у сектору услуга.

https://rs.sputniknews.com/rusija/202107...svoj-greh/

Цитат:По его словам, сейчас нужно думать прежде всего о других людях. Даже если человек переносит легко коронавирус, обращает внимание представитель РПЦ, то это не значит, что он не является разносчиком болезни.

ПРЕВОД:

Према његовим речима, сада треба да мислите првенствено на друге људе. Чак и ако нека особа лако подноси коронавирус, (тј. нема никакве симптоме! прим. ПРОСВЕТАР) представник Руске Православне Цркве скреће пажњу да то не значи да није носилац болести.

Даклем Митрополит Иларион сам подвлачи да постоје тзв. АСИМПТОМАТСКИ преносиоци заразе!

Међутим!

Ово је очигледно извучено из контекста неке шире расправе јер...И ВИШЕСТРУКО ВАКЦИОНИСАНИ МОГУ ТОЖЕ БИТИ ПРЕНОСИОЦИ ЗАРАЗЕ ИАКО СУ ЛИЧНО ЗАШТИЋЕНИ тј. бар тако верују!

Та чињеница је ПРЕЋУТАНА у овом интервјуу јер тешко је поверовати да Митрополит никад није чуо за тзв. КЛИЦОНОШЕ који могу бити здрави к'о дрен али....носе у себи бацил који преносе другима!

Оно јес, има људи који све, све, све...знају (бар тако мисле) па једва чекају да кааааажу неку и о ШИШМИШ теорији и о архитектури и о скулптури и тако редом....! Хмммм....ово са шишмишима, архитектуром, скулптуром.... нами нешта познато, а? Јок

Међутим!

Наша Православна Вера нас учи да кад нешто не знамо-онда се то и каже јасно и гласно, а за разлику од кримокатолика који све, све, све....знају, па и да је земља равна плоча коју носе четири корњаче па тако Ђордано Бруно допаде ломаче јер је тврдио да је земља округла!

Даклем ипак...Иларион много времена проводи у Ватикану, јако много!

И НЕКА ЈЕ БЛАГОСЛОВЕН АПОСТОЛСКИ ПОСТ СВИМ СРБИМА!

А и симпатизерима добардан...шта'ш....!

EX ORIENTE LUX!

А еве мало и коментара на вест коју су пренеле ДЕЖУРНЕ ФОРУМСКЕ КЛИЦОНОШЕ, наравно Шумадрипац и Киза звани 'disposable spoon", па ка'е:

destiny
22:26 05.07.2021 | 6
сви који ово пропагирају ће преузети на себе грех који ће цео живот да искупљују.....
.
Бата Коле
22:35 05.07.2021 | 5
Ваша Светости, а шта ћемо са онима који помреше од тих вакцина, ни криви ни дужни, тешко да се то може објаснити или оправдати као Божја воља. Бог је дао људима право избора по слободној вољи и тиме свим људима предао огромну одговорнос за своја поступања и не поступања.
.
Војвода
23:34 05.07.2021 | 4
Грех је експериментисали на људима! То је до сада радио само Менгеле а ево су се појавили и његови наследници.
.
Xcalibur
00:40 06.07.2021 | 2
,,Има, има, зечева и кукавица у србскоме роду, који издају Светога Саву, издају своју душу, издају своју Цркву! Има их међу свештеницима, међу монасима, авај и можда и међу владикама!" (из беседе Светог Аве Јустина на Савин дан 1969.године)
.
Душан
08:24 06.07.2021 | 2
Па да.Познати руски екумениста.Патријарх му рекао.Боже помози.
.
Страшимир
08:53 06.07.2021 | 2
Вакцином само штитимо себе а не друге. Носиоц вируса може бити и вакцинисан човек само је вакцином у свом телу створио антитела и тиме помого себи да се одбрани од вируса.Здрав човек природно ствара антитела тако да му нетреба вакцина као постицај.
.
Jova
10:15 06.07.2021 | 2
U zdravlju ih potrošio čestiti vladika! КидањеКидањеКидање
.
vip.branislav
10:29 06.07.2021 | 1
То мисли владика екумениста, а шта мисли Бог?

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

http://borbazaveru.info/content/view/14545/1/
Одговори

Србија је званично од другог јула у IV таласу...


Дружимо се наредних годину дана....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(06-07-2021, 12:31 PM)Шумадрипац Пише:  


Даклем захваљујући дискуту пек ми можемо лепо да супротставимо научне ставове овог задриглог черњогореца, шестоколонаша из Русије који би да вакционише ђецу у колевци, и човека који је измислио ту врсту вакцине, па извол'те!

ЗДРАВОМИСЛЕЋИ СВИХ ЗЕМАЉА-УЈЕДИНИТЕ СЕ!

СФ-СН*


-------------------------
*Смрт Фармакофашизму-Слобода Народу

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(08-07-2021, 03:06 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(06-07-2021, 12:31 PM)Шумадрипац Пише:  


Даклем захваљујући дискуту пек ми можемо лепо да супротставимо научне ставове овог задриглог черњогореца, шестоколонаша из Русије који би да вакционише ђецу у колевци, и човека који је измислио ту врсту вакцине, па извол'те!

ЗДРАВОМИСЛЕЋИ СВИХ ЗЕМАЉА-УЈЕДИНИТЕ СЕ!

СФ-СН*


-------------------------
*Смрт Фармакофашизму-Слобода Народу

Смрт Антиваксерофашизму - Слобода Народу..... тачније.

Стаљинизам, Антиваксеризам, Антисемитизам, Љотићевштина и расколнички дух немају везе са научним чињеницама, већ са накарадном идеологијом.

Барем у Русији то не пролази.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 9 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним