Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 3.6 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Корона-вирус

https://www.trunews.com/stream/dr-mccull...-spreaders

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(25-08-2021, 04:52 PM)пек. Пише:  То је овца није коза.

Мож' мислит' какав је то мозак кад не зна разликовати козу од овце..... Управо такви мозгови су међу антиваксерима, равноземљашимa, антисемитима и сличним ликовима.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(25-08-2021, 01:06 PM)Шумадрипац Пише:  
(25-08-2021, 07:52 AM)Vlad Alekš Пише:  Администратор је обрисао неке коментаре. То јесте у реду, било је псовки и свакаквих увреда. Али авај, оставио је овај последњи Шумадинчев коментар "Прави Србин се вакцинише три пута". Ја нисам Србин, ја сам Влах, те је ово класичан пример увреде на етничкој основи. Надам се да ће администратор избрисати и овај увредљивин коментар.

Синовац, треба да знаш да смо ми Срби једна трећина Власи тј. староседеоци и две трећине Словени. Кaо и то да су око трећина данашњих Влаха у Србији пореклом Срби. Срби и Власи су к'о нокат и месо. Тако да оно што важи за Србе важи и за Влахе. Као и обрнуто. 

Многи највећи Срби у прошлости су били Власи.... Пупин, Мокрањац, Пашић, Хајдук Вељко, "Милош Обилић", итд. И наш највећи преЦедник Вучић је пореклом Цинцар, тј. Влах  Јок

Даклем ми смо поодавно навикли на лупетања овог Шумадрипца па мишљах да нас више "ништа не смије изненадити", што рек'о Амброзије ама са овим "Цинцар тј. Влах" чова је превазишао самог себе!

Наиме без обзира што су и Цинцари и Власи делимично остаци Римских или Ромејских Легија, преци Цинцара су били припадници ПЕТЕ ЛЕГИЈЕ, тј. LEGIO V MACEDONICA, па иако им је искварени латински сличан са влашким они су увек инсистирали да су "ЦИНЦО" од "CINQUE" тј. "ПЕТ" (5), те зато нису себе сматрали једнаким са осталим легијама на брдовитом Балкану.

[Слика: eagle-over-red-standard-of-the-fifth-mac...erbukh.jpg]

Друго, ни Власи ни Цинцари нису староседеоци но су доведени са ко зна којих простора као регрутована војска, осим наравно оних војака који су регрутовани из Србских Земаља јер једино Срби нису дошљаци што је и генетика доказала.

Међутим!

Што се тиче поруке која је обрисана, тј. да је Шумадрипац највећи скретен, то није у реду, ипак није највећи....
Мис'им конкуренција је велика, ломе се копља свакодневно, годинама, резултат је неизвестан..... Јок

И НЕКА ЈЕ БЛАГОСЛОВЕН ГОСПОЈИНСКИ ПОСТ СВИМ СРБИМА!

А и симпатизерима добардан...шта'ш....

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Пошто си и у тој области индоктриниран, нек ти то појасни сам Влад....

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(26-08-2021, 12:27 PM)Шумадрипац Пише:  Пошто си и у тој области индоктриниран, нек ти то појасни сам Влад....

Шта то...да си ти највећи скретен? Немо' човека да провоцираш, обрисаће га јопе....

И НЕКА ЈЕ БЛАГОСЛОВЕН ГОСПОЈИНСКИ ПОСТ СВИМ СРБИМА!

А и симпатизерима добардан...шта'ш....

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Шумадинац одакле ти то да је Милош Обилић Вла?
Одговори

Ево мало упоредне статистике за број умрлих у периоду јануар-јул за последње три године. Податке можете и сами пронаћи на сајту: https://www.stat.gov.rs/sr-Latn/oblasti/...ni-i-umrli

2019: без короне - 60 631
2020: са короном, без вакцине и осталих медицинских средстава - 61 592
2021: са короном и са вакцинама и осталим медицинским средствима - 74 234

Можемо приметити да је 2021. године, у истом периоду, дошло до великог повећања броја умрлих у односу на 2020. годину - читавих 20,5 %.
2020. године, у периоду јануар-јул, није било вакцине, респиратори су тек почели да пристижу, није било ковид болница, није било довољно искуства у борби против новог корона вируса. У 2021. години је ревакцинисан велики број људи, имамо довољно респиратора, имамо завидно искуство у лечењу.
Питање гласи: зашто је дошло до великог повећања смртности, од чак 20,5 %? Где правимо грешку?

Нема Слобе, нема Тита, сад се ође Нестор пита!
Одговори

(25-08-2021, 10:17 AM)Шумадинац Пише:  БУДУЋНОСТ СА КОВИДОМ


[Слика: 0-i-HG4-XWC1elp-K0-Mtv-768x502.jpg]
https://i.postimg.cc/1XH9D3Gp/0-i-HG4-XW...68x502.jpg


Сер Ендрју Полард, професор са Оксфорда, један од највећих светских стручњака на пољу вакцинације и један од људи који су произвели АстраЗенека вакцину против ковида, недавно је дао важну изјаву: због Делта варијанте, заустављање вируса кроз колективни имунитет ефективно више није могуће. Његов предлог је да се у Уједињеном Краљевству престане са праћењем инфекција, пошто се ширење нових, изразито заразних варијанти више не може контролисати, као и да даље одлуке о вакцинацији и мерама заштите треба доносити на основу броја хоспитализација и смрти. Такође предлаже да се у оквиру граница УК изоставе треће дозе, и да се уместо тога вакцина извози у државе у развоју, тамо где је ниво вакцинације за сада још увек низак, а потребе су велике.

Ово је објављено и у нашој штампи, заједно са вестима из Израела, где је проценат вакцинисане популације врло висок. Шта то укупно значи за нашу будућност? Погледајмо ове државе укратко и упоредимо њихова искуства са тренутном ситуацијом у Русији:

[Слика: IRUK-cases-deaths-since-May-706x1024.png]
https://i.postimg.cc/xT2YgMqn/IRUK-cases...6x1024.png

Званични број случајева ковида и званичан број смрти од ковида у Израелу, Русији и Уједињеном Краљевству. Период: 01/05/21–10/08/21. Извор: извештаји које те државе подносе СЗО.


Овде можемо да видимо ефекат удара Делта таласа у три различите државе. Можемо да видимо како се у Израелу и УК доста проширио, док је у Русији изазвао (пропорционално у односу на популацију) за сада мањи талас. Истовремено, видимо да је број смрти у Русији око пет пута већи него у Израелу или УК. У конкретним цифрама, током последњих седам дана пред писање овог текста, број мртвих у Израелу је био око 12/дан, у УК скоро 90, у Русији око 800. Сваки дан, усред веома врелог лета.

Разлог због кога ова разлика постоји можемо да видимо овде:

[Слика: Vaccinated-IRUK-768x517.png]

https://i.postimg.cc/05Ghk321/Vaccinated...68x517.png
Званични број потпуно вакцинисаних, исти период као и претходна слика. Извор: извештаји које државе подносе СЗО.


Пошто овде већ правимо поређење графикона, како вести из Израела изгледају када се погледају пажљиво и систематично? Отприлике овако:

[Слика: Hospitalizations-Israel-768x462.png]
https://i.postimg.cc/nzbwZKyL/Hospitaliz...68x462.png

Број људи у болницама са тешким облицима ковида, подељен по годинама старости и вакцинацији. Извор: Министарство здравља Израела. Подаци такође подељени у листу Haaretz.


Видимо тачно оно што можемо и да очекујемо: имунитет старијих људи је слабији него имунитет млађих и зато старији слабије реагују и на вакцину. Али чак и код деведесетогодишњака, вакцина смањује шансе за теже облике болести и хоспитализације скоро пет пута. Код млађих људи, заштита је утолико већа уколико је број година мањи.

Тешка болест је ретка код младих чак и када су невакцинисани, али њима прети „дуги ковид” и друге дугорочне компликације. У претходном тексту можете пронаћи доста детаља о томе зашто је ово болест коју се не исплати потцењивати.



ОДАКЛЕ ДОЛАЗЕ НАСЛОВИ ТИПА: „ВЕЋИНA ТЕШКО БОЛЕСНИХ У ИЗРАЕЛУ ЈЕ ВАКЦИНИСАНА?”

Управо из чињенице да је већина Израелаца вакцинисана, укључујући ту и преко 90% људи старијих од 65 година, код којих је тежак облик болести најчешћи.

Узмите један једноставан пример. Ако имате милион људи старијих од 65, од којих је 90% вакцинисано и међу којима у просеку важе сличне цифре као ове дате на претходном графикону, добијамо следећи резултат: око 120 случајева на 100.000 међу невакцинисанима и око 18 на 100.000 међу потпуно вакцинисанима.

Проста математика нам каже да ћемо међу ових милион имати 120 болесних невакцинисаних и 162 болесна вакцинисана (јер је укупан број вакцинисаних већи). Иако вакцина драстично штити од тешке болести, чак и у старој популацији, 90% вакцинације значи да је преко половине (~57%) болесних вакцинисано.



КАКО КОВИД ПОСТАЈЕ ПРИВАТНА ПАНДЕМИЈА НЕВАКЦИНИСАНИХ?

Предлажем читаоцима да погледају текст „Крај Игре или Рат Бескраја” од пре неколико месеци, и то посебно део под насловом „Поглед у будућност”. За оне који немају времена, издвајам овај кључни део:

„…већина одраслих ће да стекне основну отпорност кроз вакцинацију, брзо, нагло, и масовно широм целог света. Онда ће та отпорност пре или касније да опадне, али не на нулу, и људи ће се заразити… али због тог делимичног имунитета, болест ће бити само прехлада, или чак асимптоматична. Неко време ће вероватно постојати опционе додатне вакцине, за оне који су осетљиви, или који имају слабији имуни систем. Било кроз додатне вакцине, било кроз даље излагање, оваква поновна стимулација основне отпорности стечене из вакцина ће произвести трајни имунитет према САРС-ЦоВ-2. Исту као отпорност према другим коронавирусима коју смо стекли у детињству.”


Делта сој се појавио у међувремену, и његова тежина и инфективност значи да на део који каже „само прехлада” треба додати „у великој већини случајева”. Али генерално, овај сценарио и даље важи.

Неки људи ће прележати више сојева, ризикујући смрт од вируса више пута и сваки пут стичући нова оштећења организма.

Други ће прележати једном и затим се вакцинисати, што производи изразито снажан имунитет.

Трећи ће добити вакцину, и онда — поготово ако спадају у ризичне групе или ако су примили вакцине које нису посебно снажне — можда доградити то трећом дозом. Или ће након вакцинације закачити вирус и прележати слабији облик болести, што није оптимално, али и даље повећава и гради имунитет.

У зависности који је однос према вакцинацији, кроз теже и лакше облике инфекције коронавирусом, укупна популација тако долази до нивоа на коме болест прво постане једна опаснија прехлада, па затим и прилично обична прехлада. Као и претходни сојеви коронавируса са којима смо одрасли.

Ово нас враћа на изјаву професора Поларда, која је прилично добра… ако говоримо о Уједињеном Краљевству. УК је кроз веома широку и ефикасну вакцинацију већ углавном дошла до онолико контроле вируса колико се реално може очекивати са изузетно заразним сојевима попут Делте. Даља контрола захтева јако много труда и улагања за јако мало напретка и многи се питају где је најбоља тачка баланса.

У нашим крајевима, Делта талас тек сада почиње. Наш ниво вакцинације је много бољи него у Русији, али значајно лошији од Израела и УК, и можемо отуд очекивати да ће и наша верзија таласа бити по интензитету негде између ове две крајности.

Из повећања броја оболелих и пројекције на основу заразности овог соја, можемо очекивати да у септембру кроз број смртовница видимо веома директно мерило нашег колективног имунитета. Како ће тачно проћи, тешко је рећи; велика непознаница је који ће ефекат имати почетак школске године и колико ће то поспешити ширење вируса до осетљивог дела становништва.

У међувремену, подаци из Израела, УК, САД, и многих других држава врло јасно показују ефективност вакцинације. Корак по корак, ковид постаје приватна епидемија невакцинисаних, који из страха и неповерења бирају најтежи и најгори начин изласка из епидемије.






Др. Милош Бабић

https://medium.com/science-in-serbia-nauka-u-srbiji

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

https://twitter.com/i/status/1425086490002997248

Ваља бити опрезан са лупетањем овог Шумадрипца који копи-пастује све, од сличица до писанија разних Др. на платном списку фармакомаије, а нарочито ВЕТЕРИНАРА, јер КУКУ СРБИНУ И ЛЕЛЕ КАД ЈЕ ДОЧЕКАО ДА ГА МАРВЕНИ ЛЕКАРИ ЛЕЧЕ ЈЕР ПОЗНАТО ЈЕ ДА СУ ЊЕМЦИ У ЛОГОРИМА ДРЖАЛИ ПРАВЕ ЛЕКАРЕ САМО ЗА АНГЛОСАКСОНЦЕ И ЛАТИНЕ А ЗА СЛОВЕНЕ И ОСТАЛУ "НИЖУ РАСУ" ИСКЉУЧИВО МАРВЕНЕ ЛЕКАРЕ, ТАКО ДА ЈЕ МЕТЕОРСКИ УСПОН СЕОСКОГ ЛЕКАРА ЗА СТОКУ ШЕКЛЕРА ЈОШ ЈЕДНО ПЛАНИРАНО ПОНИЖЕЊЕ ЗА СРБИНА !

Са лупетањем дакле реченог лика ваља стално спроводити тзв. "ФАКТЧЕКИНГ" а у овом случају шта је млађани Ендру Полард (рођен кад смо ми увелико били на факултету) ваистину рекао, па ка'е:


Цитат:Professor Sir Andrew Pollard, director of the Oxford Vaccine Group, said there is likely to be some “bumpiness” in transmission and “uncertainty of what happens next over the next six months”, with scientists expecting a rise in cases ahead of winter as the weather worsens and people spend more time inside.

And because of mounting evidence that the highly transmissible Delta variant can infect those who have been vaccinated, it’s unlikely that herd immunity will ever be reached, said Sir Andrew, meaning infections will continue to bubble away throughout the population – as now appears to be the case.

Britain’s seven-day total up to 10 August is 7.3 per cent higher than it was for the previous week, while the current national rate stands at 277.4 infections per 100,000 people.

Following an unexpected and sudden drop in cases, which began around mid-July, cases bottomed out at 20,106 on 31 July, before briefly rising, falling, and then levelling out. A total of 23, 510 infections were recorded on Tuesday.

“I think we are in a situation here with this current vacant where herd immunity is not a possibility because it still infects vaccinated individuals,” Andrew Pollard said on Tuesday.

Pollard doubled down on his outlook that herd immunity is not feasible, cautioning that the virus will “throw up” another variant next that could be even more transmissible, making herd immunity that more difficult to achieve.

“I suspect that what the virus will throw up next is a variant which is perhaps even better at transmitting in vaccinated populations,” Pollard said. “And so that's an even more of a reason not to be making a vaccine program around herd immunity.”

He continued, emphasizing that there is nothing the U.K. can do to “stop the emergence of new variants,” adding “they’re going to happen.”

Кратак превод:

Професор Сер Ендру Полард, директор Оксфордског одељења за вакцине, рекао је да ће вероватно доћи до неких "изнађења" у преношењу заразе и "неизвесности шта ће се догодити у наредних шест месеци", док научници очекују пораст случајева уочи зиме јер време се погоршава и људи проводе више времена унутра.

Такође због све више растућих доказа да високо преносива варијанта 'Делта' може да зарази оне који су вакцоинисани, мало је вероватно да ће колективни имунитет икада бити постигнут, рекао је Сер Ендру, што значи да ће инфекције наставити да се шире по читавој популацији - како сада изгледа да јесте случај.

Британски седмодневни збир инфекција до 10. августа је 7,3 одсто већи него претходне недеље, док тренутна национална стопа износи 277,4 инфекције на 100.000 људи.

После неочекиваног и наглог пада случајева инфекција, који је почео средином јула, исти су достигли дно на 20.106 случајева 31. јула, пре него што су накратко порасли, опали, а затим се изравнали. Укупно је у уторак забележено 23 510 случајева инфекција.

Мислим да смо овде у ситуацији кад колективни имунитет није могућ јер вирус још увек инфицира вакционисане појединце“, рекао је Андрев Полард у уторак.

Полард је енергично потврдио свој став да колективни имунитет није изводљив, упозоравајући да ће вирус "убацити у игру" другу варијанту која би могла бити још више преносива, што ће још више отежати постизање колективног имунитета.

„Претпостављам да ће следећи вирус који ће се појавити као варијанта, бити још успешнији у преношењу код вакцинисаних популација“, рекао је Полард. "И то је још већи разлог да се не прави програм вакционисања са циљем постизања колективне имунизације."

Он је наставио, наглашавајући да УК не може учинити ништа да "заустави појаву нових варијанти", додајући "да ће се то догодити".

ЗАКЉУЧАК:

1.
ВАКЦИОНИСАЊЕ ИЧ НЕ ПОМАЖЕ, НАПРОТИВ.
2.
ВИРУС НАЈВЕЋМА НАПАДА ДУПЛО ВАКЦИОНИСАНЕ.
3.
ВАКЦИОНИСАНИ СУ КЛИЦОНОШЕ.
4.
КО ИМА УШЕСА ДА ЧУЈЕ И ОЧЕСА ДА ВИДИ ВАЉА ДА БЕЖИ ОД ВАКЦИОНИСАНИХ АКО МУ ЈЕ ЖИВОТ МИО.

Паметном доста.

ЗДРАВОМИСЛЕЋИ СВИХ ЗЕМАЉА-УЈЕДИНИТЕ СЕ!

СФ-СН*


-------------------------
*Смрт Фармакофашизму-Слобода Народу


EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

СТАВ РУСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ О ВАКЦИНАНЦИЈИ


Дана 20. маја 2021. у Москви је одржан округли сто на тему „Вакцинација: етички проблеми у светлу православног учења“, у којем су учествовали епископи Руске Православне Цркве, свештенство, верни народ, научници и медицински радници. Смисао документа који је донет као закључак округлог стола своди се на следеће:

– православно учење не захтева одрицање од вакцинације;

– против пандемије вируса корона треба се борити, између осталог, и путем вакцинације;

– појединац сам треба да донесе одлуку о вакцинацији;

– не треба да постоји никаква разлика у правима између вакцинисаних и невакцинисаних;

– нежељена дејства вакцинације, укључујући и тешке последице, постоје, те стога треба обезбедити квалитет вакцина и самог процеса вакцинације;

– мишљење о чиповању или стављању Антихристовог жига помоћу вакцина је погрешно, а ширење таквог мишљења је грех;

– по могућству треба бирати вакцине које су развијене без коришћења абортивних ћелијских линија.

- у датом тренутку, у случају да не постоји доступна алтернатива, имајући у виду претњу коронавирусне инфекције ковид-19 по здравље и животе људи, православни хришћанин који прими вакцину против те болести, развијену или тестирану уз примену људске ембрионалне ћелијске културе, нема удела у греху абортуса чији је резултат било стварање те ћелијске културе.

С обзиром на непостојање саборског документа Руске Православне Цркве о питању вакцинације, резолуција овог округлог стола може се веома условно сматрати ставом Руске Православне Цркве о датом питању.


Спутњик

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори


Лука бре....има ли те ођекаре?

Пушти сад Додика, немо'да обрукаш овај форум!

СРЕЋАН ПРАЗНИК СВИМ СРБИМА!

А и симпатизерима добардан...шта'ш....

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(27-08-2021, 09:17 PM)Шумадрипац Пише:  СТАВ РУСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ О ВАКЦИНАНЦИЈИ

С обзиром на непостојање саборског документа Руске Православне Цркве о питању вакцинације, резолуција овог округлог стола може се веома условно сматрати ставом Руске Православне Цркве о датом питању.


Спутњик

Баба Љубинка је натееегла овај "став" до пуцања а Шумадрипац једва дочек'о јер он користи искуства таблоида балавог шифтарина за своје писаније овуден!

Да ли је он ипак највећи међу највећима, да ли је Влад ипак био у праву?!

ЗАКЉУЧАК:

1.
ВАКЦИОНИСАЊЕ ИЧ НЕ ПОМАЖЕ, НАПРОТИВ.
2.
ВИРУС НАЈВЕЋМА НАПАДА ДУПЛО ВАКЦИОНИСАНЕ.
3.
ВАКЦИОНИСАНИ СУ КЛИЦОНОШЕ.
4.
КО ИМА УШЕСА ДА ЧУЈЕ И ОЧЕСА ДА ВИДИ ВАЉА ДА БЕЖИ ОД ВАКЦИОНИСАНИХ АКО МУ ЈЕ ЖИВОТ МИО.

Паметном доста.

ЗДРАВОМИСЛЕЋИ СВИХ ЗЕМАЉА-УЈЕДИНИТЕ СЕ!

СФ-СН*


-------------------------
*Смрт Фармакофашизму-Слобода Народу


EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Јапан суспендовао још милион вакцина „Модерна”

Проблеми са контаминацијом вакцина „Модерна” против ковида-19 у Јапану додатно су се продубили, пошто је суспендовано још милион доза те вакцине након што су стране супстанце пронађене у више серија, а две особе су преминуле.

Црна супстанца пронађена је у бочици са „Модернином” вакцином у Гунми, изјавио је званичник из те јапанске префектуре, док су у Окинави, црне материје уочене у шприцевима и бочици, преноси агенција Ројтерс, a јавља Танјуг.

Истовремено, откривена је ружичаста материја у једном другом шприцу.

Најновија обустава употребе те вакцине је уследила након извештаја јапанске владе од суботе да су две особе умрле, пошто су примиле „Модернину” вакцине које су припадале серији која је касније суспендована.

„Према мом мишљењу, мало је вероватно да је контаминација страним супстанцама довела директно до изненадних смрти”, изјавио је Такахиро Киношита, лекар и потпредседник групе за информације о вакцинама „Cov-Navi”.

https://www.politika.rs/scc/clanak/48656...na-Moderna
Одговори

ПРОТИВНИЦИ ВАКЦИНА СУ ПОПУТ ДУХОВНИХ ЗОМБИЈА ЈЕР СУ ЗАРАЖЕНИ ДУХОВНИМ "НАНО-ЧИПОВИМА"


Индијски сој уништава веома жестоко. Као што су некада разорне богиње биле заустављене вакцинацијом, укључујући у то и Русију (Екатерина II била је једна од иницијатора вакцинације још у 18. веку), тако и данас, ништа неће зауставити ову болест осим вакцинанције.

Сада је код нас вакцинација добровољна. Ово је позиција државе и треба је прихватити као датост. Почетком XX века у Подмосковљу умро је огроман број старовераца. У Гуслицима - тако се звао овај крај. Они су одбили да се вакцинишу против малих богиња, јер су сматрали да је то печат антихриста.

Припадници Руске Православне Цркве били су сви вакцинисани и остали су неповређени, али међу тадашњим староверцима тамо у московској области умрле су хиљаде људи.

Данас, као и раније, једини прави начин борбе против епидемије је вакцинанцијa. Али све се више чује глас да су вакцине, посебно руске против ковида, опасне. Ово је опaсно и са духовног и са медицинског становишта...

Неки од наших сународника, укључујући православне хришћане, плаше се ових вакцина зато што верују да могу нашкодити нашем здрављу. Лекари су о томе већ много пута говорили, али морам рећи да многи лекари подржавају ове страхове. И ми слушамо и једне и друге. Наравно, ово је најстрашнија саблазан. Свештеника који говоре да су вакцине погубне по душу нема много. И тешко да је доказ за православног хришћанина само то што он каже «верујте ми, то је тако», уствари то просто није могуће. Само лични ауторитет, само да би сте натерали особу да поверује у то – то је манипулација...

Морамо схватити: ово је заиста трећи светски рат. На нас се баца гигантска количина дезинформација – провокација и саботажа. За лекаре је ово једна информација, за свештенике и православце - друга, итд. Да не говоримо о огромном броју гласина, сплетки, непроверених чињеница. Како је говорио наш знаменити руски публициста Иван Лукјанович Солоневич, имајући у виду догађаје из фебруарске револуције, «Русију су упропастили трачеви».

Ево и данас трачеви уништавају многе људе... људи сами развијају или примају споља као информацију овај духовни «наночип»: «Рецимо категорички да не треба примити вакцину — зато, зато, зато. Антихрист, разболећеш се и тако даље». И преносе овај «наночип» са себе на друге људе – као инфекцију, као инструмент масовне психозе. И људи се масовно заражавају овим «нaночиповима», који у датом случају нису неутрални у односу на свест и душу.

Они заиста поражавају и душу и ум особе. И чине га заиста подобним зомбију. Таква особа почиње агресивно ширити ове податке око себе и сматра то својом дужношћу, просто као да има некакву шугу, како би сигурно поделио ове информације са својим ближњим, заразио га овим, ако могу рећи, духовним «наночипом». То су просто некакви својеручни демони које људи преносе једни другима. А потом се показује да ове информације нису проверене, да је све ово бесмислица.

Сећам се како ме све нису називали током почетка ове епидемије. Само због трвдње да ковид постоји. «Нема никаквог ковида, нема никакве болести, све је то бесмислица». А онда се испоставило да све то постоји. Људи који почну да шире такве информације морају схватити своју огромну одговорност. Они такође морају схватити да они једноставно постају стварни агенти утицаја саме те исте закулисе, која, према њиховим властитим речима, настоји да уништи народ. Они чине све како би одвратили људе од стварне и сигурне заштите. Од вакцинације.



Митрополит Тихон Шевкунов

Псковская митрополия
Русская Православная Церковь

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 4 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним