Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

О феномену „Бака Прасе“

Ми смо схватили већ годинама да Шуми све рационализује ствари као кокош чији је мозак од зрна кукуруза. Вероватно од целе тастатуре зна само копи/пејст и да у реалном свету попије  шљивовицу добру у некој кафанској биртији у Краљеву..

Прво и тај његов отац није ништа посебно рекао, када није знао да се извини и изјави саучешће, већ је скриншотовао поруку од породице преминуле. УЖАС. И да изјавио је да је Богдан мало "неопрзан" и "бујан"...

Нас ође занима, оче Илићу Како изгледа када је Богдан много неопрезан и много бујан???

Главно питање се поставља да ли је Богдан Илић крив?

Не да је крив, него зрео за вишегодишњу робију, ону најтежу голоотачку.

2019 године у студију гостују он и сада покојна Кристина дете од 19 љета.

Кристина која је једва пунолетно дете, каже Богдане није лепо то што радиш и тако причаш...

Овај   дебил изјавље: " Ћути ти ћелава ку*во која идеш на хемотерапију"

После пар дана избацује песму јер те није блам где је свака реч:

К*ва
П*ка
Мама ти је к*ва
п**иш ку*ац
ку*ветина
Спе*ма
итд итд

Значи дебил је у једној песми, једну девојчицу од 19 љета тако огавно, уличарски, примитивно клошарски извређао да је то незамисливо.

Ја да сам отац или брат од те девојчице убио би га од батина па да га чувају сто Веља невоља, Делије са севера или највећи београдски криминалци, некад би остао стам па би сасуо шанжер у њега или убио од батина.

Елем, та песма достиже 8 милиона прегледа. Гомила деце и фанова дебила и лајавца напада нејако женско чељаде од 19 љета огавним коментарима. Замислите само да у пар сати примите хиљаде порука типа: к*во, мама ти ку*ва итд значи детету наносиш огроман душевни бол, у које дете пада у депресију и дебелу анксиозност.

Насиље је насиље. Да ли је у реалном свету или у виртуелном. Насиље је исто.
Чак је у виртуелном свету насеље теже јер ако те неко "јачи" испрозив и онда гомила напаљених креће на твој профил да те псује, вређа, омаловажава, толику количину мржње не може тек тако проћи без оштећења душе.

Свака увреда, омаловажавање не да боли него ПЕЧЕ, поготово код ђеце чије је самопоуздање крхко, чији одбрамбени механизми су слаби, који не знају да се супротставе агресији, бесу, омаловажавању и увредама.

Због свега учињеног, па да је син и Светог Петра овај мали лајавац и крештавац заслужује да се судски процесуира, да му се погасе налози, одузме сва имовина коју је стекао прозивањем и вређањем људи и да се пошаље на неколико година робија зарад себе и да буде опомена другима да вређање и омаловажавање жена и ђеце не сме се дозволити.

Ко је иоле интелигентан и нема мозак од зрна кукуруза схватиће какво је зло и невиђена мржња и манипулатор Богдан Илић.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Синовац, смањи доживљај! Нема везе дечко са њеним суицидом. Ко да ти је Вучићевић ћaћa...

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(14-12-2021, 11:41 PM)Шумадинац Пише:  Синовац, смањи доживљај! Нема везе дечко са њеним суицидом. Ко да ти је Вучићевић ћaћa...

Значи убила се због топлих,милих, драгих,духовно умирујућих речи Богдана Илића.

Који је диван, културан,богоугодан момак из свештеничке породице. Високообразован, смирен никада никоме није упутио погрдну а камоли увредљиву реч. Не псује, не бахати се,момак за сваки узор омладини и млади на месту.

Јел тако Шуми?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(15-12-2021, 12:56 AM)Mekenzi Пише:  
(14-12-2021, 11:41 PM)Шумадинац Пише:  Синовац, смањи доживљај! Нема везе дечко са њеним суицидом. Ко да ти је Вучићевић ћaћa...

Значи убила се због топлих,милих, драгих,духовно умирујућих речи Богдана Илића.

Који је диван, културан,богоугодан момак из свештеничке породице. Високообразован, смирен никада никоме није упутио погрдну а камоли увредљиву реч. Не псује, не бахати се,момак за сваки узор омладини и млади на месту.

Јел тако Шуми?

Знаш мени га је сад јакоо жао одоше спонзори, фанови, оде ламба, ђакузи, луксузан живот,девојка нема се чиме бахатити...

И свако шуми ко што пише у оним црквеним књигама (узми па прочитај) се враћа на почетак.

Све што је брзо то је и кусо.
Свако ко се обогатио на брз начин брзо је пропао.
Овај мали је мислио да ће у недоглед зарађивати стотине хиљада евра тако што ће вређати и омаловажавати друге..

Е, пабог види све. Како сијеш тако и жањеш...

Штета за ламба што оде, баш био  леп жуте боје..

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Preko 16.000 potpidsa za ukidanje kanala za 3 dana, mediji cute. Nemoral se sada podrzava, globalisti to i zele.

Pisao sam njegovom ocu, jedva nasao mejl(slucajno ostavio tamo negde....), nije odgovorio nista:

Поштовани,

Ово што пишем нема никакве везе са самоубиством Кике.

Да ли сте се икад запитали како се Ваш син (Бака прасе) понаша, шта нуди малим људима-деци на Јутјубу?

Да ли мислите да су сви ови овде луди или сујетни?

https://www.peticije.online/zabraniti_em..._i_ljudima

Да ли је могуће да се ја, као неки полуверник, згражавам над тим, човек који порастао у комунизму(кога иначе не подносим), који је Ваших година и има дете, који 20 година живи у неморалној Америци, а Ви сте прилично опуштени!?

Неморал, перверзије, глупост, сексизам, блуд, новац, материјални престиж, мода, бахатост, омаловажавање....

Јасно је да родитељ не може увек да васпита дете како би желео, али не бих Вам се обратио сада да Ви то делимично не одобравате, па поврх тога сте понекад и део тих његових емисија и поврх свега Ви сте СВЕШТЕНИК.

Одлично сте написали о бахатости, али од шуме нисте видели дрво поред вас, па прочитајте још једном то што сте написали, али са другим мислима на уму:

https://www.cudo.rs/%D1%81%D0%B2%D0%B5%D...%81%D1%82/

То какав је Ваш син приватно мене не интересује, мене интересује какав је јавно.

Знам ја да је тешко када неко пише овако неком о његовом детету, али има нас превише који тако мислимо, плус сте сами изабрали да се оглашавате јавно. Тако да је то у суштини избор Вашег сина и Вас, не мој.

Иначе и ми имамо неких проблем са дететом, јер жели да остане у Србији, а ми из Америке да плаћамо његов живот у Србији, и још љут што не дамо, не прича са нама.
Али оно неће у нашу кућу да уђе док се не промени, нити ћемо ми да причамо са њим док се не промени, а најмање што ће да се деси је да то толеришемо приватно или јавно. Не толеришемо ни приватнои ни јавно.

Значи, јесте да је мој, али није најбољи.

С вером у нормално,  а у Бога ћемо лако.
Одговори

Njegov mejl se pojavljuje na 3 mesta na internetu, sa tim da na jednom od njih necete znati da je njegov, pa sad nadjite. Smile
Ono sto ja ne mogu da nadjem na internetu, znaci da ga nema. Smile

Dokaz je i da sam trazio druga iz vojske preko interneta...i na kraju kontaktirao taksiste iz tog grada(preko mejla) i jedan ga znao. Umro.
Одговори

Samo su u krcmi ozbiljni razgovori za Srbe. Smile

Kad smo bili u Turskoj pretprosle godine i ja ukljucim TV, ide neki americki film.
Ama sto mu zamagljeno oko ustiju....aaaa, pusi. Vidim zamagljena i flasa pica na stolu. Aaaaaa.....
Namerno Turci to zamaglali to, jer nije moralno.
Posle nekoliko dana cujemo zena nesto vice u sobi do nas, puce samar zeni, ona tek tad poce da vice, ovaj se nije cuo.
Nase dete kaze, ko ovde koga maltertira!?

E tako...a pravoslavci.....
Одговори

Искрено неби се никад помолио,исповедао причестио код оног Ненада Илића оца оног малог лајавца.

Која будала и шта све пише, ђе оно за свештеника боље да је ФДУ  завршио...

Оно ниђе везе од свештеника.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Iselelio se smece(ne zbog samoubistva). Inace pravi covek na pravom mesto, AMSTERDAM.

- Otišao sam iz Srbije, vrlo verovatno trajno. Dobijao sam pretnje od toga da će me prebiti do toga da će me ubiti. Jednostavno nisam mogao da se nosim sa tim pritiskom. Preselio sam se u Amsterdam. Trenutno sam u stanu kod mame i tate. Prodao sam Ferarija, kupio sam stan u Amsterdamu. Dok mi se starn ovde sređuje živim kod mame i tate - rekao je Baka i dodao:

- Nisam više mogao da se nosim sa tim. Gde god idem ljudi me gledaju, ko zna šta ko misli zbog svega što je bilo. Ljudima nije bitno da li sam kriv ili ne za bilo šta, samo žele da me napadaju i optužuju. Ne znam šta će dalje da bude. Nemam nikakav plan. Ne znam da li ću snimati za Jutjub. Ne osećam se više kao da želim da snimam, drugo moram da počnem da radim neki posao običan i da zaradim za život ovde, pošto je ovde živeti skupo. Neću snimati za Jutjub jer mi oduzima mnogo vremena, jer ne zarađujem ništa zbog toga što više nemam ni sponzore, nikakvu zaradu, ni monetizaciju sve mi je ukinuto - rekao je u svom videu na Jutjubu Bogdan Ilić.

https://www.blic.rs/zabava/pretili-su-mi..._ME_UBITI_

Peticija je ipak urodila plodom....i ja potpisao. I zena.

Tamo, gde ce prvi da legalizuju pedofiliju, tamo ti je najbolje. Suska se za tebe svasta.

Jel tata trazio premestaj u Holandiju, da te skloni. Otac ti blagoslovio to sto radis. I on je za Amsterdam.
Umesto da SPC rascini takvog oca, ona ga salje u Amstrdam!?

Ja bih sam otisao iz crkve d ami dete takvo....ja bre nisam umeo svoje dete da dovedem u norma;lnu, a da jos podrzavam, pa pre bih se ubio.

SRAMOTA, pre svega za SPC. A za vas...je..ga, ima nas raznih, al bar ne mora institucija d atrpi takve degenerike kao tvoja porodica.

I odlicno je sto si MORAO d aodes. Mi gastarnbajteri smo hteli, pa je muka tu i tamo. A ovi sto MORALI, e to propast.
Одговори

Ocekujem te u Kanadi....jeftinije za zivot a slobode vrlo slicne Holandiji.

I malo da osetis kako izgelda raditi normalalan, moralan posao i placati struju, vodu, hranu, a ne manipulisati mladima, prodavati im bljuvotine i gluposti, i terati bes po Srbiji. Takvi kao ti nigde ne mogu da uzmu pare preko jutjuba za takve nemoralnosti. Treba tebi malo (vise) toga. Ako odes u pedere, mozda mozes i da nastavis zivot kao pre...nemoral za debele pare.

Tatat te cuva...morao i on d apodje sa tobom, nase dete je izleteklo na ulicu u 24, pa plivaj bato, pare od nas nema, faks ti placen. Ces Srbiju, Ameriku ili Japan....je... nam se.

Peticija je potpisana jer mozda i moji unuci u Americi, Japanu, Srbiji,... tebe gledaju..... Fala bogu sa tobom je zavrseno.
Одговори

Interesantnpo je da ni drzava ni mediji nisu hteli da te osude Fala bogu ovi sto ti pretili zavrsili posao. Nije drzava htela jer si ti tipican primer necega izmedju gej i normalnih, izmedju globalista, nemoralnosti i normanih. Iz istog razloga nisu hteli ni mediji. Znaci ti si u sustini bio na liniji vlasti i globalistima.
Ali nisi narodu i onima sto biju(makar ti pretili i za neke stvari sa kojiam nemas direktnu vezu), ali ipak nisu pogresili u sustini.

Peticija samo malo ustalasala, ali dovoljno da propadi pretnja batinom. Batina tebe najvise oterala napolje.
Одговори

Ovde je prase otislo:

https://twitter.com/disclosetv/status/14...-amsterdam
Одговори

(02-01-2022, 06:03 PM)zstoja Пише:  Ovde je prase otislo:

https://twitter.com/disclosetv/status/14...-amsterdam

"Бака прасе" није вредан помена, чак ни у овој тужној причи око самоубиству младе Кике. Наиме, Кика је имала суицидних идеја и раније, пре "прасета" и његових вређања.  ( О Кики не бих, мада ако би загребали мало тај миље, "инфлуенсера", јутубера или већ, закључак се намеће сам по себиу: Леба без мотике.)

Лично ми се више згадио отац "прасета" који  као свештеник није успео да васпита свога сина. То бахаћење са поршеима и новцима које радници могу само да сањају није научио на улици, то је кућно (не)васпитање.
Напокон, Свештеник Ненад Илић ни данас директно неће одговорити на питање о свом првом браку са Ољом Бећковић... "Све пре овог мог брака црквеног је праисторија. Све је праисторија, ја живим садашњост",одговорио је у једном интервју, што говори о калибру човека који се  више бави писањем стрипова и сценарија него црквом. 
ПС. СПЦ ту нема много шта рећи јер свештеник одговара надлежном еоископу па ако епископ не прави питање тема се и не помиње.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним