Оцена Теме:
  • 8 Гласов(а) - 4.5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Са Јутјуб канала ''Погледи''

Ново на Јутјуб каналу ''Погледи'':
РАВНА ГОРА - СНИМЦИ ИЗ ВАЗДУХА
Одговори

Свака част Самарџићу! Сјајна паронама. Све се види са Равне Горе, скоро све околне планине.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Стављали сте снимак раније. Сад је враћен, на нашу радост.  Smile
Одговори

Ново на Јутјуб каналу Погледи
ШУМАДИЈСКА ДИВИЗИЈА
Најславнија и најдуговечнија јединица са простора централне Србије. Кроз њу је прошло стотине хиљада регрута, а ипак, потпуно је запостављена, за рачун Прве пролетерске и осталих комунистичких формација. Ово је практично први документарац о Шумадијској дивизији.

Одговори

Дивизија мог чукундеде, 11. пешадијски пук "Карађорђе".

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

И мог ђеда Милутина, победника са Цера, само Х пешадијски пук, Таковски, првог позива...
Одговори

Одговори

Нисам знао да је било Немаца у Кучеву ја сам мислио да су Немци били само у Пожаревцу а да су у мања места слали белогардејце.
Одговори

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Увек сам мислио да у овим документарним филмовима слушамо стварне звукове метака, али они ипак монтирају. Сећам се када су давали документовани серијал "Линк" и "Шпански грађански рат" како су вешто монтирали звукове пушака, митраљеза и експлозија.
8.50. Све је човек рекао.
Ту где је он војевао и није било тако лоше после тог говора. У овим јужним крајевима су војници извршавали и самоубиства.
Мислим да се Петар II уопште не може, ни на који начин, одбранити од овога шта је учинио 12. септембра 1944. године.
Одговори

(04-02-2022, 07:23 PM)Шумадинац Пише:  
kaplar djak RADENKO O. MIRIC (1922-2016), sef propagande Prve kragujevacke brigade, od 19.marta 1944. (dokum.)
Одговори

Ново на Јутјуб каналу Погледи:
КАРАЂОРЂЕ - ЦЕО ФИЛМ

Одговори

А глава, Милославе? Где глава ЂОРЂЕВА нестаде?
Одговори

Па опис свих бојева

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним