Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ИЗБОРИ 17.12 .2023 ГОДИНЕ

Верујем,нисам ишао по Војводини па нисам знао,али баш ме изненадило.
Одговори

Тачно је да се то говори од када ја памтим, а вероватно и раније, и да људи нису злонамерни када то кажу. Али, против тога се треба борити свим силама, и стално причати људима да то не чине. Јер, кога гуја уједе....
Одговори

(19-03-2022, 01:22 PM)Бенито Пише:  Тачно је да се то говори од када ја памтим, а вероватно и раније, и да људи нису злонамерни када то кажу. Али, против тога се треба борити свим силама, и стално причати људима да то не чине. Јер, кога гуја уједе....

Нису злонамерни...??? Ех... џаба ваше добре воље, реалност је мучна.
Будите сигурни, ово не да пишем већ у камен клешем, ти "незлонамерни" су најгори. Они ће оцепити Војводину. Све са доброћудним осмехом на лицу.
За њих је Србија УВЕК била туђа држава. Ближа им је Хрватска (о БиХ и да не причамо) од Мачве и Шумадије. У Врање гледају као да је Зимбабве.
Како се борити против тога? Никако. Нема алата. Иди у Цетиње па објасни Монтенегрину да је Србин.
Паралелна тема је - шта мислите, колико Београђана зна да живи у Шумадији, и прихвата да су локално најпре београђани, а шире Шумандинци? Каква Шумадија, то је за њих "сељана" и ништа више.
Суштински, исти је процес распада нације на свим странама у току.
Одговори

20 дана пред изборе у једном студију седе:

Чеда, Шешељ и брат од Радована Караџића

А у другом:

Милош Јовановић, нека госпођа из зелено левих и Синиша Ковачевић....

Туга и жалост. Политички слом и чемер.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Судар две Србије, Русија или Нато, о Ђинђићу.....

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Зна ли неко да ли има кандидата за посланика са Косова и Метохије на некој од листа?
Одговори

Mozda po koji  ima Ali negde na 150-om mestu.

U prvih 100 svuda uglavnom iz  Beograda I Novogg Sada.

Na primer kod dveri koji se zaklinju za Kosovo I dje bi Bosko okacio pusku o rame I uputio na Prokletije da ratujе ima jednog sa Kosova pod r.b.21. Goran Milenkovic iz Leposavica.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Зове ли вас неко пред ове изборе, из агенција за истраживање јавног мњења или из неке политичке странке?
Одговори

(23-03-2022, 04:51 PM)Бенито Пише:  Зове ли вас неко пред ове изборе, из агенција за истраживање јавног мњења или из неке политичке странке?

Мене нико, мада сам мењао пре годину дана број и само проверени људи имају мој број.

Иначе, занимљиво да ми нико није био на врата, ни опозиција ни позиција. Пре био пуно сандуче летака, сад ниђе никог.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Хехе,код мене ови из власти не долазе,знају да немају шта да траже. Локални кмет(крме) неће некад ни да се јави на улици. Звали су некад на фиксни,сад у кампањи нису,али никад нисам имо ту част да се ја јавим. На претходном послу,тј позицији,у Петолетки нам је шеф донео папир,тзв сигуран глас,и од нас 18 у служби 14 се потписало а нас 4 не. То је било за претходне изборе.
Одговори

Управо гледам представљање листе Двери и ПОКС на РТС-У 2. Прва реченица Милоша Парандиловића:" Ми смо овде да демонтирамо антисрпски режим од 1944. године!!!"
Одмах га прекида водитељка (не би смела уопште да учествује у представљању, јер то није интервју) Ивана Чкоњевић:"Од 1944. године вама ништа не ваља?" И подсмех.
Све је пролазно, само је титоизам у Србији вечит...
Одговори

Не излазим на изборе. Вучић их организује, то аутоматски значи да су нерегуларни, а ова квази опозиција је ту само ради личне користи.Набијем и Удбашки ПОКС и сељаке из Двери и сву осталу багру и говнарију која учествује.
Одговори

(23-03-2022, 10:33 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Не излазим на изборе. Вучић их организује, то аутоматски значи да су нерегуларни, а ова квази опозиција је ту само ради личне користи.Набијем и Удбашки ПОКС и сељаке из Двери и сву осталу багру и говнарију која учествује.

Добродошао назад. Није те било скоро. Поздрав!
Одговори

(23-03-2022, 10:51 PM)Mitic Пише:  
(23-03-2022, 10:33 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Не излазим на изборе. Вучић их организује, то аутоматски значи да су нерегуларни, а ова квази опозиција је ту само ради личне користи.Набијем и Удбашки ПОКС и сељаке из Двери и сву осталу багру и говнарију која учествује.

Добродошао назад. Није те било скоро. Поздрав!

Хвала брате! Сад видех ово за Просветара...нека му је вечна слава.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 3 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним