Поруке: 42
Теме: 1
Придружен: Oct 2017
Углед:
16
Верујем,нисам ишао по Војводини па нисам знао,али баш ме изненадило.
Поруке: 14,523
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,062
Тачно је да се то говори од када ја памтим, а вероватно и раније, и да људи нису злонамерни када то кажу. Али, против тога се треба борити свим силама, и стално причати људима да то не чине. Јер, кога гуја уједе....
Поруке: 9,124
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
20 дана пред изборе у једном студију седе:
Чеда, Шешељ и брат од Радована Караџића
А у другом:
Милош Јовановић, нека госпођа из зелено левих и Синиша Ковачевић....
Туга и жалост. Политички слом и чемер.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 14,442
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
Судар две Србије, Русија или Нато, о Ђинђићу.....
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
3,062
Зна ли неко да ли има кандидата за посланика са Косова и Метохије на некој од листа?
Углед:
373
Mozda po koji ima Ali negde na 150-om mestu.
U prvih 100 svuda uglavnom iz Beograda I Novogg Sada.
Na primer kod dveri koji se zaklinju za Kosovo I dje bi Bosko okacio pusku o rame I uputio na Prokletije da ratujе ima jednog sa Kosova pod r.b.21. Goran Milenkovic iz Leposavica.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
3,062
Зове ли вас неко пред ове изборе, из агенција за истраживање јавног мњења или из неке политичке странке?
Углед:
373
(23-03-2022, 04:51 PM)Бенито Пише: Зове ли вас неко пред ове изборе, из агенција за истраживање јавног мњења или из неке политичке странке?
Мене нико, мада сам мењао пре годину дана број и само проверени људи имају мој број.
Иначе, занимљиво да ми нико није био на врата, ни опозиција ни позиција. Пре био пуно сандуче летака, сад ниђе никог.
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 42
Теме: 1
Придружен: Oct 2017
Углед:
16
Хехе,код мене ови из власти не долазе,знају да немају шта да траже. Локални кмет(крме) неће некад ни да се јави на улици. Звали су некад на фиксни,сад у кампањи нису,али никад нисам имо ту част да се ја јавим. На претходном послу,тј позицији,у Петолетки нам је шеф донео папир,тзв сигуран глас,и од нас 18 у служби 14 се потписало а нас 4 не. То је било за претходне изборе.
Углед:
3,062
Управо гледам представљање листе Двери и ПОКС на РТС-У 2. Прва реченица Милоша Парандиловића:" Ми смо овде да демонтирамо антисрпски режим од 1944. године!!!"
Одмах га прекида водитељка (не би смела уопште да учествује у представљању, јер то није интервју) Ивана Чкоњевић:"Од 1944. године вама ништа не ваља?" И подсмех.
Све је пролазно, само је титоизам у Србији вечит...
Поруке: 3,307
Теме: 9
Придружен: Jan 2017
Углед:
636
Не излазим на изборе. Вучић их организује, то аутоматски значи да су нерегуларни, а ова квази опозиција је ту само ради личне користи.Набијем и Удбашки ПОКС и сељаке из Двери и сву осталу багру и говнарију која учествује.