24-03-2022, 03:45 PM
Казачок.... Рас, два, три....
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
(01-03-2022, 03:59 PM)Бенито Пише:Нешто се слажем, нешто не. Да је Путин истински руски родољуб, не би био окружен лоповима. Верујем у његово родољубље као и Шешељево. Први КГБ-овац, други Удбаш. Обојица се преобукли у националне ношње, али су остали оно што јесу. Бивша комуњара не постоји (код Руса и Срба). Сваку наводно ”српски опредељену” личнот треба отписати уколико има комунистичку прошлост. Код Хрвата, Шиптара, итд важи супротно правило. То су националисти маскирани у комунизам - и свака им част на томе.(01-03-2022, 03:41 PM)Сербство Пише: Ми смо Срби и није наше да навијачки пратимо ратне догађаје у Украјини. Срби су претрпели бомбардовање моћних сила и 10 година санкција. Сврстати се на страну Путина у овом рату или увести санкције против Русије би било лицемерно од нас и упрљали бисмо се.На почетку теме написао сам зашто подржавам Путина. Дакле, зато што је коначно скинуо совјетски, а обукао руску бунду. Одрицање од бољшевизма није мали корак. "Русофили" у Србији, који су сви одреда Совјетофили, нису подржали руску војну у Украјини, и то је разлог зашто сам написао "Живео Путин" и "Живела Руска војска".
Мислим да је било примереније да напишеш овим тзв "русофилима" да треба да их буде срамота, јер су они своје "русофилство" наплатили дебело. Да не наводим за сваког појединачно на који начин, а сада не подржавају јавно руску војну у Украјини. А не подржавају је из два разлога: зато што Руси нису кренули у акцију у стилу Стаљина и спалили и порушили све пред собом; као и зато што су нашли новог спонзора, односно старог, српску удбу која им је скупила потписе за ове циркус изборе и обезбедили им већ место у скупштини Србије, у којој ће седети и фолирати као и до сада да су "русофили".
ПС мислим да је бесмислено да уопште објашњавам да сам против било каквих злочина, али то нисам објашњавао ни протеклих осам година када је непрестано трајао рат у Украјини и где је извршено море злочина које је несметано чинио режим из Кијева, и то не само у Донбасу, него широм Украјине.
(25-03-2022, 08:31 PM)Сербство Пише:(01-03-2022, 03:59 PM)Бенито Пише:Нешто се слажем, нешто не. Да је Путин истински руски родољуб, не би био окружен лоповима. Верујем у његово родољубље као и Шешељево. Први КГБ-овац, други Удбаш. Обојица се преобукли у националне ношње, али су остали оно што јесу. Бивша комуњара не постоји (код Руса и Срба). Сваку наводно ”српски опредељену” личнот треба отписати уколико има комунистичку прошлост. Код Хрвата, Шиптара, итд важи супротно правило. То су националисти маскирани у комунизам - и свака им част на томе.(01-03-2022, 03:41 PM)Сербство Пише: Ми смо Срби и није наше да навијачки пратимо ратне догађаје у Украјини. Срби су претрпели бомбардовање моћних сила и 10 година санкција. Сврстати се на страну Путина у овом рату или увести санкције против Русије би било лицемерно од нас и упрљали бисмо се.На почетку теме написао сам зашто подржавам Путина. Дакле, зато што је коначно скинуо совјетски, а обукао руску бунду. Одрицање од бољшевизма није мали корак. "Русофили" у Србији, који су сви одреда Совјетофили, нису подржали руску војну у Украјини, и то је разлог зашто сам написао "Живео Путин" и "Живела Руска војска".
Мислим да је било примереније да напишеш овим тзв "русофилима" да треба да их буде срамота, јер су они своје "русофилство" наплатили дебело. Да не наводим за сваког појединачно на који начин, а сада не подржавају јавно руску војну у Украјини. А не подржавају је из два разлога: зато што Руси нису кренули у акцију у стилу Стаљина и спалили и порушили све пред собом; као и зато што су нашли новог спонзора, односно старог, српску удбу која им је скупила потписе за ове циркус изборе и обезбедили им већ место у скупштини Србије, у којој ће седети и фолирати као и до сада да су "русофили".
ПС мислим да је бесмислено да уопште објашњавам да сам против било каквих злочина, али то нисам објашњавао ни протеклих осам година када је непрестано трајао рат у Украјини и где је извршено море злочина које је несметано чинио режим из Кијева, и то не само у Донбасу, него широм Украјине.
(25-03-2022, 09:34 PM)Авакс Пише: О чему ви то говорите? О некаквом родољубљу на државној разини...Тај део одговора се односи на ово: ”На почетку теме написао сам зашто подржавам Путина. Дакле, зато што је коначно скинуо совјетски, а обукао руску бунду. Одрицање од бољшевизма није мали корак.” Непажљиво читате или се правите луди.
(25-03-2022, 09:34 PM)Авакс Пише: Још сте написали да су сви старији обавезно комуњаре па сте то на "брзака" исправили.Написах да су готово сви од јавних личности који су имали чланску књижицу из старијих генерација. То се подразумева и сувишно је у реченици. Понављам, непажљиво читате или се правите луди.
(25-03-2022, 10:45 PM)Сербство Пише:(25-03-2022, 09:34 PM)Авакс Пише: О чему ви то говорите? О некаквом родољубљу на државној разини...Тај део одговора се односи на ово: ”На почетку теме написао сам зашто подржавам Путина. Дакле, зато што је коначно скинуо совјетски, а обукао руску бунду. Одрицање од бољшевизма није мали корак.” Непажљиво читате или се правите луди.
(25-03-2022, 09:34 PM)Авакс Пише: Још сте написали да су сви старији обавезно комуњаре па сте то на "брзака" исправили.Написах да су готово сви од јавних личности који су имали чланску књижицу из старијих генерација. То се подразумева и сувишно је у реченици. Понављам, непажљиво читате или се правите луди.
(25-03-2022, 10:36 PM)ЈВуО-КГ Пише:(22-02-2022, 08:38 PM)Јеремија Пише: Милошевић и Путин се не могу поредити из више разлога.
Па да, Путин није издајник народа свога,нема блесаву жену,децу неодегенерике,не сматра саговорнике будалама,није ђубриште комуњарско...У праву си потпуно, не могу да се пореде из милион разлога.
(26-03-2022, 12:37 AM)Mekenzi Пише: Милошевић је дебил ретадирани, пичкица плашљива и тупсон био који благе везе није имао о вођењу државе нити о поретку у свету и коме је жена одлучивала и водила политику.
Путин је светски играч. До сада је водио 6 ратова Ван Русије све лагано добио са 6:0.
Ово му је седми рат и најозбиљнији и тај ће да добије.
Путин никада не улази у борбу ако није сигуран да ће 100% да добије. Што би рек'о пок. Просветар Шах мат играч...
(28-03-2022, 10:47 AM)Бенито Пише: Сви српски медији личе на Бугарску за време Тодора Живкова у време СССР-А, или НДХ у време Хитлера. Католици већи од папе.
Новинарка РТС-а поставља питање Лаврову на енглеском језику.
И сличне егзибиције које јасно показују "ком делу света припадамо".