Поруке: 14,446
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
(09-05-2022, 10:46 PM)Бенито Пише: (09-05-2022, 08:52 AM)Бенито Пише: Шуми, пустите ту свађу, него да Те питам....
Набрао сам сремуша, дај неки рецепт шта да радим...
Увек ваља нешто ново сазнати.
Шумадинац, озбиљно сам Те питао...
https://www.pogledi.rs/forum/thread-3814-lastpost.html
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
877
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
877
Таман када сам износио ка путу воду у балонима са оног извора испод оне ледине на Равној Гори, кад оно гос'н Бенито прође са својим саборцем поред мене. Море бит'!
Иначе, на Сабору ове године је било много фракција. Народ је разједињен и дезорјентисан. Свако вуче на своју страну. Удба је добро одрадила свој посао. Бојим се да га још није завршила.
Д М
Углед:
877
Д М
Поруке: 14,529
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,065
Ово си ти двапут био ове године на Равној Гори?
Углед:
877
(31-05-2022, 10:28 PM)Бенито Пише: Ово си ти двапут био ове године на Равној Гори?
Не, једама
Д М
Поруке: 14,529
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,065
Како угледа Бенита и још неке које Бенито није видео тог дана?
Аферим, добро је било.
Волео би да је макар овако сваке године. Враћају се многи људи, а долази и много омладине.
Углед:
877
(31-05-2022, 11:00 PM)Бенито Пише: Како угледа Бенита и још неке које Бенито није видео тог дана?
Аферим, добро је било.
Волео би да је макар овако сваке године. Враћају се многи људи, а долази и много омладине.
Марковдан, тај дан.
А били су и ови ватрени навијачи комунистичких клубова.
Д М
Углед:
877
(01-06-2022, 04:26 AM)Mario Пише: Шумадинац, није лепо причати о људима које не познајете лично
Поздрав од четника са севера 
Немам ја ништа против навијача и њихових патриотских осећања. Али какве везе имају четници са Крцуновим фудбалским клубом Црвена Звезда? Или са другим комунистичким фудбалским клубом Партизан који је основан у Загребу (јер и навијачи тог клуба себе називају "четницима са југа)?
Д М
Углед:
877
(01-06-2022, 11:55 AM)Mario Пише: Па добро онда ако ћемо таквом логиком, зашто је четнички илегалац Рајко Митић играо за СД Црвена Звезда? Или зашто је кошаркашка легенда, а притом опет четнички илегалац Бора Станковић играо за КК Црвена Звезда? Живимо у 21. веку, зар мислите да у управи ЦЗ постоје и даље комунисти или не дај Боже на трибини? Мешате бабе и жабе не знам шта да вам кажем... 
Разлог је у томе што је Рајку Митићу и Бори Станковићу спорт био изнад идеолошке опредељености. Као и због каријере, преживљавања па и страха у оно време. Знали су они добро ко су творци тих спортских клубова и чија имена носе. Оно што је најбизарније је да испод тих стадиона, и Маракане и ЈНА, леже стотине моштију мученика које су комунисти, исти ти који су и основали та два клуба, поубијали и затрпали. И на њима се игра фудбал, навија, буса у груди, и сл. За ким? За чим? Па се са другим навијачима, на другој страни, бију, ударају, ломе и сл. Брат и брат, Србин и Србин, "патриота" и "патриота", "четник са севера" и "четник са југа"..... Зар је то четништво? Зар је то Чичин, Калабићев, Рачићев и Кесеров аманет?
Д М
(Последња измена: 01-06-2022, 12:15 PM од
Шумадинац.)