Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 4.33 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Равногорски сабор

Овим завршавам Smile
Што се тиче КФК Равна Гора, слободно могу рећи да је филијала ЦЗ. Ево приложићу фотографију мене на трибини "црне тројке"
[Слика: 284449058-395015499322435-5497811012725790357-n.jpg]
И још нешто. Ја нигде нисам рекао да сам "равногорац", пре свега сам четник који одржава традицију усташа, комита и четника од 1848 до данас Smile

[Слика: image.jpg]
Одговори

Најжалије ми што нема Раба Божијег који би објаснио млађарији шта и како...

Много недостаје на форуму ух ух ух какве би то дебате биле а тек око Украјине,нема дана да не помислим на њега...
Колико ми је само улепшао тешких животних дана овде на форуму са својим досеткама..

Ипак, ово је тема Равногорски сабор, теме о кфк равна гора и у вези комунистичких близанаца имате већ отворене на подфорум спорт па можете дебатовати тамо..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(02-06-2022, 12:40 AM)Mario Пише:  Овим завршавам Smile
Што се тиче КФК Равна Гора, слободно могу рећи да је филијала ЦЗ. Ево приложићу фотографију мене на трибини "црне тројке"
[Слика: 284449058-395015499322435-5497811012725790357-n.jpg]
И још нешто. Ја нигде нисам рекао да сам "равногорац", пре свега сам четник који одржава традицију усташа, комита и четника од 1848 до данас Smile

Тинејџерска лутања

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(02-06-2022, 01:03 AM)Mekenzi Пише:  Најжалије ми што нема Раба Божијег који би објаснио млађарији шта и како...

Много недостаје на форуму  ух ух ух какве би то дебате биле а тек око Украјине,нема дана да не помислим на њега...
Колико ми је само улепшао тешких животних дана овде на форуму са својим досеткама..

Ипак, ово је тема Равногорски сабор, теме о кфк равна гора и у вези комунистичких близанаца имате већ отворене на подфорум спорт па можете дебатовати тамо..

Да, управо.....

https://www.pogledi.rs/forum/thread-4434.html

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

ФК Слога из Баточине. За две године пуни 100 година.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Зашто "навијачи" комунистичких близанаца не воле репрезентацију Србије???

На пример четници север/југ подржавају пентаграме крваве србоубица а не пидрђавају Србију???

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Мекензи и остали, има тема везаних за фудбал. Немојте више овде о томе.
Одговори

Помаже Бог браћо,

Обзиром да се у неколико последњих објава помињао, углавном у негативном контексту, КФК Равна гора и изношене су паошалне изјаве људи који знају ко је чија филијала, шта би Рачић данас радио, знају шта су и како мислили и радили Рајко Митић и Бора Станковић и свако од њих има своју истину и знају баш само они тачно шта је истина, имамо обавезу испред клуба да се огласимо.

Прво, КФК Равна гора је основан пре годину ипо дана и није ничија филијала. Да би били нечија филијала требало би, да нам тај чији смо, у било ком облику помаже. Да ли финансијски, да ли играчки, да ли у опреми, инфраструктурно итд., али од тога нема ништа. И за сад, Богу хвала на томе. Клуб се одржава и постоји искључиво од наших личних финансијских средстава, као и донатора и спонзора који су желели да подрже једну здраву српску причу. Једна од идеја приликом оснивања клуба била је да нас све (овакви какви смо) име клуба Равна гора - спаја, што само ових последњих неколико објава појединаца на форуму, доказује да ће то бити Сизифовски тежак посао. Такође, на оснивачкој скупшини, сви смо се сложили да ћемо бити трн у оку свима. Прво, разним НВО организацијама, разним комунистичким удружењима, партијама итд, али се испоставило да су први кренули на нас они који би требали да буду први до нас и да буду бедем клуба који ће штитити од оних малопре поменутих. Зар ово није типично српски и већ безброј пута виђено?
Шта ће бити тек у наредних неколико година, уколико клуб настави са успесима као што је било ове сезоне?

Друго. Оснивачи клуба нису навијачка групација, било ког клуба, навијачки већ опредељена која се окупила и решила да оснује клуб, већ идеја неколико људи са Равне горе и из Београда да реализују давно осмишљену идеју, да се кроз спорт, за име Равне горе далеко чује. Наравно, међу нама има и људи који навијају за тренутно два најпопуларнија клуба у Србији, има и оних који су некада навијали за некога од њих и одавно не иду на утакмице, као и навијача других клубова по Србији. Има и оних које фудбал у опште не занима, већ су поред нас искључиво из патриотских разлога, због имена клуба. И Богу хвала на томе, јер то нам и јесте била идеја. Да нас све СПАЈА. И свако, коме је Равна гора на срцу је добродошао, без икаквих подела: да ли већ подржава неки клуб, да ли је члан једне или друге странке, да ли је републиканац или монархиста..

Треће. Ми историју и оно што се десило не можемо променити, колико год можда то желели. Оно што знамо и чега смо свесни то је циљ који је имао и величина жртве коју је поднео наш генерал са свим својим саобрцима. И то поштујемо. И желимо на наш начин, онако како знамо, како умемо и колико смо у могућности да име Равне горе проносимо што даље.

И за крај, што се нас тиче, ми смо за ову годину/сезону испунили свој циљ, име Равне горе смо часно представљали. Освојен је први трофеј у првој години постојања клуба, чиме се мало ко може похвалити и веома смо поносни на то. И то све самосталним радом, без ичије помоћи.
Следеће сезоне настављамо где смо стали, још јаче, још снажније, јер нас чекају многе битке. Неке ћемо губити, неке добијати. Трудићемо се да буде што више добијених. Позивамо све који поштују Равну гору да стану иза нас без икаквих предрасуда, јер је име Равне горе важније од било какве поделе.

Како радили тако нам и Бог помогао.

СА ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ
РАВНА ГОРА ПОБЕДИТИ МОРА

Краљевски Фудбалски Клуб РАВНА ГОРА
Одговори

На Здравље и на Спасење.
ПС Одмах да нагласим: НЕЋЕ БИТИ КОМЕНТАРА НА ОВО САОПШТЕЊЕ КФК РАВНА ГОРА, осим подршке клубу. Немојте покушавати да се расправљате, јер ће бити обрисано.
Одговори

(03-06-2022, 01:17 PM)Бенито Пише:  На Здравље и на Спасење.
ПС Одмах да нагласим: НЕЋЕ БИТИ КОМЕНТАРА НА ОВО САОПШТЕЊЕ КФК РАВНА ГОРА, осим подршке клубу. Немојте покушавати да се расправљате, јер ће бити обрисано.

Е мој Бенито, док ми овуден исправљамо криве Дрине, Немања Девић је држао слово на Равној Гори ове године....Видети од 5:20 - 32:00

Д М
Одговори

Видели смо се. Разменисмо по коју реч. Колико сујета дозвољава. Сујета или ђаво...  Шок
На Здравље и на Спасење.
Одговори

Пре неки дан питам бившег равногорца, тј. садашњег СПО- вца а симпатизера Овога: "А што твој председник није никад био на Равној Гори..... макар једном да дође, да посети?" А он ми вели: "Није време сад за то, јер не треба се замерати региону, да се не покваре добри односи са регионом због тога. Јер шта ће они рећи ако буду видели нашег председника да долазе на Равну Гору? После ће они да величају Усташе и томе нема краја. Требају нам добри односи са регионом да би смо били чланица ЕУ." 

Што би река' покојни Мија Алексић у Маратонцима "Кад се сад нисам шлогир'о никад нећу."  Тужан

Д М
Одговори

Д М
Одговори

Равногорски покрет,покрет за полагање венаца и помене.
30.година из грешке у грешку.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним