18-04-2023, 08:20 PM
Колико сам разумео у игри је и седми и осми мај.Седмог је "олимпијада",и "равногорски котлић",а осмог дефиле,и историјски час.
Ако сам добро разумео.
Ако сам добро разумео.
(18-04-2023, 08:20 PM)РежисерСтари Пише: Колико сам разумео у игри је и седми и осми мај.Седмог је "олимпијада",и "равногорски котлић",а осмог дефиле,и историјски час.
Ако сам добро разумео.
(18-04-2023, 09:38 PM)Бенито Пише:(18-04-2023, 08:20 PM)РежисерСтари Пише: Колико сам разумео у игри је и седми и осми мај.Седмог је "олимпијада",и "равногорски котлић",а осмог дефиле,и историјски час.
Ако сам добро разумео.
Ко држи "историјски час"?
(18-04-2023, 10:20 PM)Шумадинац Пише:(18-04-2023, 09:38 PM)Бенито Пише:(18-04-2023, 08:20 PM)РежисерСтари Пише: Колико сам разумео у игри је и седми и осми мај.Седмог је "олимпијада",и "равногорски котлић",а осмог дефиле,и историјски час.
Ако сам добро разумео.
Ко држи "историјски час"?
Да је среће да Ви држите "историјски час" сваке године. Ви или неко барем од вас... Бенито, гос'н Самарџић, Перун, Динча, Горски Штаб, Пуковник Крсмановић....
(23-04-2023, 02:22 PM)Mekenzi Пише: Четник 1942
Четници 2023
Нек ми неки стручњак за Равну Гору објасни ову генетичку мутацију у Срба за 70+ година?
Од горског кршног Калабића до ових дечијих карикатура и маскембала..
(23-04-2023, 03:54 PM)Vladinica Пише:(23-04-2023, 02:22 PM)Mekenzi Пише: Четник 1942
Четници 2023
Нек ми неки стручњак за Равну Гору објасни ову генетичку мутацију у Срба за 70+ година?
Од горског кршног Калабића до ових дечијих карикатура и маскембала..
ne razumem sta ste hteli time da kazete. pa i tada su postojali ljudi sitnije i krupnije gradje odnosno manje i vise razvijeni... konstitucija je kakva je takva je...
(22-04-2023, 01:13 PM)Mekenzi Пише: Једино што вреди је чути и видети тај говор на Историјском часу.Требало би да буде добар час. Човек ради у државној институцији и прилично је одан српској идеји због чега има и великих проблема.
Тај историјски час би требао прерасти у неку "трибину" или свечану академију и научни скуп. То треба бити окосница Сабора.
Остало исто ко прошлих година. Обичан вашар и маскембал различитих униформи, пијаних и полупаних ликова.
Биће котлић, бајкери, шатра, музика, мало ће се грувати патриотизам Србија до Токија...
Нијесмо ми у овим годинама за вашаре и тај вид сеоске забаве..
Више смо за озбиљнију литературу и научне ствари читати, гледати и слушати а не можемо се дивити више сеоском пијанцу који држи четнички нож међ зубима или како игра уз турбо фолк музику са чашом на глави или док вади пиштољ на астал..