(26-04-2023, 05:51 PM)luka.luke Пише: Ама Кизо не лажеш, откуд ти то?
Него иди на Равну Гору и проведи како мислиш да треба .
Не лажемо.
Па хтели смо драги мој Лука да се ми опет попнемо на Равну Гору, размишљали, размишљали ал не иде када смо видели план и програм.
Када смо још сазнали да је Бошко Обрадовић кренуо да се пење горе нами ноге отежале одједном...куку и леле...
Бошко има везе са четништвом ко теткица Мица са библиотеком. Лик дође горе да скупља капиларне гласове.
Иначе смо у годинама када резимирамо живот и полако се спремамо за пут вечни тако да нами место са симпатизерима, камперима, весељацима, ловцима и ратним ветеранима није место.
Не пијемо алкохол, не пушимо,не слушамо турбо фолк музику нити се веселимо и не идемо на весеља.Тихујемо у планинама Вршца. Ове и прошле године смо на онај свијет испратили доста родбине и пријатеља.
Каму не стављамо међ зубе, већ је чувамо наоштрену за ситуацију кад затреба.
Ено и госн. Самарџић диг'о руке од Сабора.
Међутим!
Да неби губили време ми смо донели одлуку да се пењемо оног тренутка када горе се попну људи од високог ауторитета и озбиљни људи
Српски Патријарх
Принц Филип.
Људи са овог форума који би држали Историјски час.
Са ђецом и пропалим политичарима, весељацима, ратним ветеранима, лажним Војводама, Комадантима, Председницима Четничких организација и осталим функционерима да слушамо "ловачке и ратне приче" не вреди да сепење и троши тешко зарађен новац.
Ми читамо озбиљну филозофску, психолошку, политичку и историјску литературу. Књижурине од 500+ страна..
Ђе је ријеч посјеч. Када неко изговори ријеч то мора бити јака, чврста духовна и филозофска када Патријарх држи реч о говор свака реч се дубоко слуша и размишља или када Принц дође горе то је ипак Велико Поштовање.
Према овим ликовима из организације не осећам никакву ауторитивност нити поштовање.
Гледали смо неког председника четника неки Љуба Ненадовић катастрофа. Лик је очајан скроз.
Да завршимо и нећемо се јављати на овој теми више за ријеч.
Свако ко иде на Равногорски Сабор желимо да се напоји воде, помоли, одслуша литургију и историјски час и да дође паметнији и духовно уздигнутији него што је био.
А горе се иде из Пијатета а не ради крканлука, "курчења" али то је велики проблем Сабора.
Свако добро и Срећно горе.