(09-05-2023, 09:24 PM)Mario Пише: (09-05-2023, 03:56 PM)Mekenzi Пише: И кад се гине певати треба...
Певај Србијо силније јаче,
Певај Србијо када ти се плаче
Туга! Побијена силна деца ови се веселе под шатру и пењу на столове 
Ово су све, само не четници! Велика је разлика између њих и нас - огромна...
![[Слика: Screenshot-2023-05-09-at-21-22-03-srpski...tagram.png]](https://i.postimg.cc/RMTX1M3f/Screenshot-2023-05-09-at-21-22-03-srpskicetnici1903-Instagram.png)
![[Слика: SAOP-page-0001.jpg]](https://i.postimg.cc/3KzT2Czz/SAOP-page-0001.jpg)
Туга, огорчење, бес...
Зато ми више не идемо горе од када је то примило пелцер лошег сеоског вашара...
Еј, бре како можеш јебено да се веселиш када је 20 деце побијено и 20 рањено..
Ја три дана не могу доћи к себи, као и цела нација од ова два масакра која су нас задесила и поразила као народ, као нацију, поготово оног у Рибникару.
Ови дилeтанти и пијанице се веселе на Равној Гори...
Као народ треба да нестанемо...
Што се Равне Горе тиче, сада је дефинитивно да горе нећемо ићи више док се то не доведе у ред и док горе не дођу Патријарх и Принц.
Сада свака "будала" и сваки "пијанац" назива себе четником.
Што се униформи тиче. Катастрофа. Ужас. Лош маскембал или сеоски маскембал униформи.
Оне јефтине копије униформи који људима ни не стоје. Не може пијанцу униформа да стоји. Оно све што би рекли стари "зарозано" изгужвано, неуредно. Глуме се на коњима неке Војводе, Степе Степановићи.
Да би био четнички војвода мораш имати завршену Војну Академију и бити официр, а не грађанин и алкохоличар у лошој копији униформе
Униформе из различитих периода од 1914 до 2023. Официрске униформе оз 1914, до црнокошуљаша преко униформи војске републике српске, преко СРЈ униформи до униформи војске Србије...
Прави четник зна када тугује, када жали, када се моли и када се весели...
Шатре, го го играчице, менталитет простаклука, турбофолк музике, пењање на астале и пијанства нас не интересује јер ми додуше са неким високим школама и много прочиитаних књига и који пратимо политику већ 25 година и који смо уз праве четнике били још средином 90-их и који смо међу првима ође дошли на форум а сада већ у озбиљној петој деценији живота за нас то није.
Да додамо и она магла није џабе била горе.
Равна Гора у ред се довести мора!