Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Еуро Прајд у Србији

Шуми мани се балкан инфа, србин инфа,славија инфа и осталих "инфа",  где се врте исти ликови... Што би рек'о пок. Просветар (Бог да му душу прости) караконџуле.

Него времена су тешка, све мање времена нас ође конкретне ствари занимају а то су:.

Да ли ће се СИНОД и Патријаршија званично издати  званично саопштење и оградити се од еуропрајда.

Ја тврдим да неће?

А зашто???

Знаш и сам... Екуменизам је зло. Zagreb и ја се волимо је зло... ДБ кадрира у цркви..Патријарх не сме да се замери педеру председнику који га је устоличио...

Као што ће СПЦ прећутати, прећутаће и навијачи и сви они десничари које удба контролише...

Паметном доста.

Еурлпрајд ће проћи у миру и весељу....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(16-07-2022, 08:54 PM)Mekenzi Пише:  Шуми мани се балкан инфа, србин инфа,славија инфа и осталих "инфа",  где се врте исти ликови... Што би рек'о пок. Просветар (Бог да му душу прости) караконџуле.

Него времена су тешка, све мање времена нас ође конкретне ствари занимају а то су:.

Да ли ће се СИНОД и Патријаршија званично издати  званично саопштење и оградити се од еуропрајда.

Ја тврдим да неће?

А зашто???

Знаш и сам... Екуменизам је зло. Zagreb и ја се волимо је зло... ДБ кадрира у цркви..Патријарх не сме да се замери педеру председнику који га је устоличио...

Као што ће СПЦ прећутати, прећутаће и навијачи и сви они десничари које удба контролише...

Паметном доста.

Опет ти велим да "мислит' и срат'није исто". Прекјуче си их признао, па сходно томе можеш слободно да им се придружиш. Биће највише твојих жутаћа.  Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(16-07-2022, 09:09 PM)Шумадинац Пише:  
(16-07-2022, 08:54 PM)Mekenzi Пише:  Шуми мани се балкан инфа, србин инфа,славија инфа и осталих "инфа",  где се врте исти ликови... Што би рек'о пок. Просветар (Бог да му душу прости) караконџуле.

Ја тврдим да неће?

А зашто???

Паметном доста.

Опет ти велим да "мислит' и срат'није исто". Прекјуче си их признао, па сходно томе можеш слободно да им се придружиш. Биће највише твојих жутаћа.  Јок
Ja их " признајем" оног тренутка када не буде реакције или пак буде реакције Цркве типа:

Мир и они су Исусова ђеца, не треба их дирати...

To важи и за навијаче...

Биће леволибералних али у целој причи око педера је што ће велика већина прећутати и прогутати...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

E,  мој Шуми..

Каже у том видео поп ко хоће, хоће ко неће нек чита мали црквени календар.  Кидање

Него да се ми манемо неозбиљног Шумадрипца и вратимо се теми.

Педери ће мирно шетати. Нити ће иједна институција д их осуди. Биће осуде типа саопштења и неких 20-ак који ће се окупитини певати Ој Косово, Косово...

Срби су данас у ери капитализма, материјализма стомако и сребро угађања заборавили на више циљеве.

Данас у Србији нико озбиљан, али нико не жели да окупи критичну патриотску масу.

Све је на нивоу друштвених мрежа и препуцавања на твитеру.

Еуропрајд да је Србија нормална држава већ сада требало разбити. Међутим нема ко?

Црква неће ударити на педере. Јер цркву озбиљну ни немамо. Црква је страшно посрнула од смрти Павла. Шта да се очекује од Порфирија, екуменисте, љубитеља латина..Да он устане против педера?? Дај, немој да смо наивни.

Да је пок. Павле Патријарх, црква би сигурно реаговала..

Навијачи. Удба држи под контролом. Звезда игра Лигу Шампиона нананана  Звезда је шампион.

Имаш испод стадион Газиместан, Грачаницу, не мораш на Косово. Има макете...

Медији ћуте ови типа србин инфо, славија инфо, баклан инфо, хелмкаст, Жунић, Антоније и остали то је реално боранија која реално полуписмени свет који се тобоже нешто бори.

У принципу ријалити ликови

Све у свему.

Пошто бунта и растурања параде неће бити...

А председник и премијерка и пола државног врга декларисани педери и чланови ел, би, џи, ти популације

Срећан нам Еуропрајд, на много љета...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Шта се ти жалиш, Мекензи?!
Био си петооктобраш и Ђинђићев фан, желео си либералну демократију и у Србији.
Па, то ти је либерална демократија...
Одговори

(17-07-2022, 05:19 PM)ЛукаЛоко Пише:  Шта се ти жалиш, Мекензи?!
Био си петооктобраш и Ђинђићев фан, желео си либералну демократију и у Србији.
Па, то ти је либерална демократија...

Некад били млади, бунтовници, студентарија сад ушли већ у пету деценију па мудрији, озбиљније године..

Него, пита брат Лука из Италије што се жалимо?

Види жалимо се к'о што је СФРЈ УДБА стављала све "под контролу" тако и данас контролише све. Народ је анестезиран јер ако се побуниш ето ти три милиције на врата. Зависи зашта си се бунио дође комунална, ова плава и трећа је БИА или ти удба...

Е сад, разлика је у томе што је код Милошевића могло у зиму 95/96 да изађе 20 иљада гладних, обесправљених студената а данас у оваквом с*ању од државе где за Украјину шверцујемо оружје па авион крцат муницијом и борбеним возилима падне у Грчкој и ником ништа. Свуда криминал, корупција, разваљена држава, без институција. Државу коју води један човек.

Чак ни Милошевић није сам водио државу. Него је за сваку одлуку верификао или кроз референдум или кроз парламент.

Када је овај за неку одлуку питао народ, скупштину, никад. Сам доноси одлуке колико ћемо гаса, струје, нафте увести...

Упали смо у озбиљну титпистику диктатуру. Ђе је Председник и БИА изабрали Патријарха.  Где је Председник присуствовао заседању синода. Где задња два патријарха НИСУ одбила да и Патријаршијске дворе приме декларисану лрзбејку, полухрватицу, анархисту која се састаје са Патријархом.

Елем, хоћу да кажем да у диктатури, ђе један човек одлучује о животима 6 милиона Срба, може да ти пресуди и осуди, то ти говори да је ОН лично донео одлуку о еуропрајду и да ће то бити и то у миру и весељу. Ко удари на њега бива одмах прогоњен и хапшен или ликвидиран као Цвијан, Оливер итд..

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Шуми Пошто их СИНОД и Патријарх који воли Zagreb неће да  осуде геј параду, дај организуј неку туру обкласка манастира око Краљева

Планови 7-дневног промовисања педерастије! Поред обиласка Скупштине Србије и краљевског двора у плану им је посета манастирима на Фрушкој Гори, што ће ипак мало теже ићи, надам се.
Геј тоур: 
https://t.co/ljIeqlkxjN https://t.co/WsISMYSHb9

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Занимљиво питање:

Зашто су педери и од кога добили дозволу да посећују за време еуроорајда фрушкогорске манастире и српске цркве.

Зашто педери не oбилазе џамије, синагоге по Србији..

Које педере аминовао да могу бити гости манастира и цркава...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Д М
Одговори

Д М
Одговори

ШУМИ мани се караконџула.

Док се не изјасни СПЦ, Навијачи, познате личности дотле ништа.

Србин инфо, балкан инфо и остало тамо су караконџуле и људи са дна друштва.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

[Слика: Screenshot-2022-08-09-01-01-56-451-com-g...outube.jpg]

Богме Кизо, ништа без твог владике  Јок

Д М
Одговори

(09-08-2022, 01:19 AM)Шумадинац Пише:  [Слика: Screenshot-2022-08-09-01-01-56-451-com-g...outube.jpg]

Богме Кизо, ништа без твог владике  Јок

Кукууу и лелеееее... Јок

Иначе о Никанору немамо ни речи хвале ни речи критике...

Добро је што је по Банату изградио цркава јако пуно.
Што је привукао народ ка цркви.

Лоше је то што Епархија Банатска згрће силне паре. Огроман новац по неколико милијарди евра на годишњем нивоу епархија Банатска добије у кешу.

Зна се ође да сви тајкуни су дужни да плаћају као донацију Цркви тј. Владики.

Друго што је Никанор дозволио су новотарије и да је у литургију убацио новотарије.

Што је дозволио свештенству и парохијским свештеницима да немају и да могу да буду без браде поготово млађи и нови свештеници..

Вршачка парохија је изузетно богата и одана цркви. Сви богати вршчани иду и донирају цркви. Оно што је проблематично јесте црквени ценовник Епархије Банатске који је прескуп. 20 иљада крштење опело негде око 15 иљада и венчање мислим око 25 иљада.Прескупо!

Све у свему у Епархији Банатској се јако лепо живи. Поред богате парохије, богатих вршчана ту је и веронаука која се по школама дебелооо плаћа...

Све у свему свештеник у Вршцу изађе са веронауком преко иљаду еврова месечно.

Владика Никанор је добар човек. Мудар. Чврст. Оштроуман.
Мана му је што је ушао у среброугађање и што воли паре.

Цео владичански двор ту у центру је од Бакра, Мермера и злата. 

Немам ништа ни против њих. Ми ретко идемо у саборну цркву због комуно сатаниста из локалне власти који не знају ни да се прекрсте а ломе колач са Владиком и кад видимо ко долази нами се желудац окрене.

Ми идемо у манастир "средиште" ту се у миру и тишини молимо испред мироточиве икне Богородице. Јер је комуносатанистима далеко а друго литургија је права православна, без новотарија. Нема оно "скрати попе треба да се руча".

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним