Оцена Теме:
  • 6 Гласов(а) - 3.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Двери: Осмехом до победе

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

[Слика: IMG-b3187cb4135c433d6b69882ef73704e2-V.jpg]

Д М
Одговори

Ево јавно позивамо Бошка, да изађе из станчуге на дедињу које му снс плаћа ту изнад Партизановог стадиона и да

ОДЕ У КОСОВСКУ МИТРОВИЦУ СА ЂЕЦОМ ДА ЖИВИ!

Шта каже неће? Не напушта му се тола гајба, е јеби га..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(26-11-2022, 04:23 PM)Mekenzi Пише:  Ево јавно позивамо Бошка, да изађе из станчуге на дедињу које му снс плаћа ту изнад Партизановог стадиона и да

А зашто уопште мора Бошко или било ко други да оде са породицом у Митровицу да би она била српска?

Не ботујем ни за Бошка ни за Двери, него питам генерално... зашто Тадић мора да оде са породицом на Космет да би он био српски, ако ти је тако лакше да схватиш?
Зашто ја, зашто ти морамо да одемо да живимо било где на Косову и Метохији да би оно било наше?
И зашто оно није наше ако већ нисмо отишли да живимо доле?

И зашто нико није тако "саветовао" Хрвате, типа јел планираш ти да живиш у Книну? Не а? Што се онда палиш? У Крајини смо ионако, што би рекао мој стриц, могли да живимо само ми који смо рођени тамо и који смо тамо свикли и навикли, и који нисмо знали за "боље".

Зашто се такви "савети" као овај у вези Космета само нама Србима деле?

Ево ја никад нисам био у Вршцу. Не знам да ли ћу некад бити. И шта сад? Вршац није Србија?

А био сам и у Келну, Братислави, Трнави, Салцбургу, Пиреју... и у Монаку и у Монтекарлу   Смарање бре

Јел то даље значи по том накарадном критеријуму да су сви наведени градови Србија јер сам ја у њима био  5+5

Или например у Книћу, то ми згодно као игра речи Кнић и Книн. Никад нисам био у Книћу. Ал сам био у Книну. Више пута. И шта ћемо сад  Баја
Одговори

Наравно да нема везе.
Али јесте срамота да си био у Трнави у Словачкој, а вероватно ниси ни у једној Трнави у Сербству. А има их 15 или више. Оди једном у манастир Трнава на Јелици и помоли се за Трнавске мученике, оне који су подигли тзв Хаџи-Проданову буну, а после тога у оковима одведени пешице у Београд и тамо набијени на колац, на простору од Стамбол капије (данас Народно позориштe) до турског гробља (данас "Дом народне скупштине ") .
И генерално, никада ми неће бити јасно зашто Срби путују по Европи и свету, а нису земљу свог народа упознали. При томе не мислим само на данашњи географски појам који се назива Србија.
ПС а иначе идеја да српски политичари треба и примером да покажу да је Космет у Србији је врло оправдана. У том смислу, не морају они да живе доле, али неке установе су требали да пребаце на тај простор. То је под влашћу Овај наравно немогуће, јер је он и постављен да Космет не буде део Србије. Али, генерално тако раде све нације које желе да покажу ко су и шта су и докле је њихова имовина.
Одговори

Бенито све што си написао слажем се. Чуо сам, можда и од тебе раније на форуму за трнавске мученике, али на жалост а и на моју срамоту нисам обишао тај крај Србије. Међутим то што ја (још увек) нисам био тамо никако не значи да чувена планина Јелица није Србија како се иначе импутира на примеру Косова и Метохије. На ту мантру сам реаговао јер се "одомаћила" међ Србљем, ако ниси био на Космету, немој ни да причаш како је он српски. Е баш хоћу!
Одговори

Све јасно... Онако сам се мало убацио, да буде занимљивије.
Одговори

(26-11-2022, 07:10 PM)Почетник Пише:  
(26-11-2022, 04:23 PM)Mekenzi Пише:  Ево јавно позивамо Бошка, да изађе из станчуге на дедињу које му снс плаћа ту изнад Партизановог стадиона и да

А зашто уопште мора Бошко или било ко други да оде са породицом у Митровицу да би она била српска?

Не ботујем ни за Бошка ни за Двери, него питам генерално... зашто Тадић мора да оде са породицом на Космет да би он био српски, ако ти је тако лакше да схватиш?
Зашто ја, зашто ти морамо да одемо да живимо било где на Косову и Метохији да би оно било наше?
И зашто оно није наше ако већ нисмо отишли да живимо доле?

И зашто нико није тако "саветовао" Хрвате, типа јел планираш ти да живиш у Книну? Не а? Што се онда палиш? У Крајини смо ионако, што би рекао мој стриц, могли да живимо само ми који смо рођени тамо и који смо тамо свикли и навикли, и који нисмо знали за "боље".

Зашто се такви "савети" као овај у вези Космета само нама Србима деле?

Ево ја никад нисам био у Вршцу. Не знам да ли ћу некад бити. И шта сад? Вршац није Србија?

А био сам и у Келну, Братислави, Трнави, Салцбургу, Пиреју... и у Монаку и у Монтекарлу   Смарање бре

Јел то даље значи по том накарадном критеријуму да су сви наведени градови Србија јер сам ја у њима био  5+5

Или например у Книћу, то ми згодно као игра речи Кнић и Книн. Никад нисам био у Книћу. Ал сам био у Книну. Више пута. И шта ћемо сад  Баја

Види синовац, Све си од А до Ш написао против чега се ми боримо...

Ово је стандардно Ш у г о с л о в е н с к о  размишљање. Писали смо о томе али да не дужимо.

Ово је јако добро питање:

Цитат:А зашто уопште мора Бошко или било ко други да оде са породицом у Митровицу да би она била српска?

Е, видиш синовац четник-почетник. Ово је изјава свих верних титоиста, комуниста, шугословена и осталих Амброзових следбеника...О овоме можемо роман написати ал овде ћемо укратко...

Броз је био први србомрзац до Павелића. Као Србомрзац затирао где год је могао од медија, спорта, културе па до расејавања и опкољавања Срба непријатељима(писали смо детаљно о томе на форуму можеш пронаћи)

Србомрзац, цугофирер и мађарска чива Броз- Амброз је расејавао Србе са Косова. Од 45-те па на овамо Срби су мањина на Косову.... Срби су били ко амерички староседеоци били прогањани са Косова, да би на крају завршили у енклавама  или резервату ограђеном бодљикавом жицом.

Да би Срби вратили Косово морају се угледати на Албанце.
Сваки Албанац да ли живео у Џу Јокру, Цириху, Берлину, Паризу, Риму, илимј Пећи, Призрену има имање или неку некретнину на Косову. Сваки имућан Албансц има аманет да на светој српској земљи има имање..

Сваки богати, имућни Србин патриота морао би да има бар воћњак на Косову и Метохијинк да га не продаје.

Сви политичари који су се деведесетих проглашавали за војводе, проглашавали Велику Србију или  99-те су хтели да ратују против НАТО пакта су били из Б Е О Г Р А Д А.

Београдска политичка елита је издала 1945-те од оног заседања АВНОЈА и оставила Србе на милост и немилост Словенцима, Усташама,Балијама и Шиптарима. Шешељ је био удбаш и то прави..

Истим корацима корача Бошко Обрадовић. Бошку су пуна уста патриотизма,он би вратио Косово у састав Срније, ухапсио албанске лидере итд. А то све пише из стана у Београду 500 км од Косова, стана којег плаћају грађани Србији, а Бошко има око цц 2000 евра плату сваког месеца седи у мајици кратких рукава у топлом стану...А када је Бошку 1999 године стигао позив за војску на Косову,немој мене ја сам студент књижевности... Класичан дезертер.

Ово је исто врхунско питање

Цитат:Ево ја никад нисам био у Вршцу. Не знам да ли ћу некад бити. И шта сад? Вршац није Србија?

А јели да ли знаш где је добра кафана на Вождовцу, Славији итд...

Пре пар дана смо на једној друштвеној мрежи наша маленкост је предложила београџанима који пиждре на БеГе власт да дођу у Вршац да живе. Прво Вршац има најчистији ваздух од свих градова, ту су плућа града Брег, Све Вам је на 5 мин. Сви прикључци на комуналије постоје. Струја, вода,канализација, кабловска, имамо базен, кафиће, сауне, теретане, Владичански двор, две православне цркве, манастире све што се има у Београду.

Знаш које сам ја коментаре добио??
 Куку и леле...

Кој ћу к**ц у Вршац  Брате Бе Ге има душу.  Шта ћу Вршац тамо једино лудара ради и ветар дува,а нема кафић са индијским чајевма..и пуно увреда,омаловажавања итд...

Велика је срамота Београџана што не познају Србију и што омаловажавају Србију. На пример Београд и Нови Сад се величају а остало је провинција...

Замисли када би Вршац имао или било који други град у Србији Краљево, поготово Ваљево, Ариље,Рашка итд имали само делић подршке који има БеГе..

Вршац је Србија. Има пуно познатих личности Стерија, Паја Јовановић, Бора Костић + владике из Епархије итд...

Србомрзац, цугофирер, мађарска чива Броз Амброз је мрзео Србе и код београдских, урбаних, поготово из политичких и војних слуга, а касније ће се испоставити дасу њихова ђеца са дугим косама и гитарама у руци испали све Шугословен до шугословена и певали у глас "Рачунајте на нас"....и они су се дивили Загребу, Љубљани, Сарајеву а све што је било Ван гог домета Книн, Кнић је била провинција... За Книн већина Србс је сазнало да тамо живе Срби када је почео рат 90-те.

Љета господњег 2022 ге је српски патријарх изјавио да му једнс пд омиљених песама Zagreb i ja se volimo"  куку и леле...

Наставићемо...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Да наставимо одговор четнику-почетнику...

Види на пример Бошко Обрадовић (кога ође промовише његов бот, саће се јави),

Бошко НИКАДА НИЈЕ ПОСЕТИО ВРШАЦ! 

Чекај како Бошко или било који политичар може доћи на влас' а не обићи Ван кампање целу Србију, народ!

Велика већина београџанске политичке елите мисли да се српски народ налази на некаквим друштвеним мрежама, твитерима, фејсбуковима, јутубовима.
На тим мрежама је само политички активно 1-3% бирачког тела. Да би ти стекао нечије поверење и добио његов глас мораш ићи међ народ, а то су кафане, тргови, пијаце, све редом...Не можеш седети на твитеру и очекивати да ће неко из Црне Траве, Владичиног Хана, Трговишта, Српске Црње гласати за тебе...

Зоран Ђинђић (бог да му душу прости) је када је био опозиција целу Србију ишпартао уздуж и попреко, није било града, села, месташца које није посетио и када је био опозиција и када је био влас'.

Дође Ђинђић у Краљево у сред трга ту код хотела Турист, 90 и неке а Шумадинац и другари  из оног ћошка ударише јајима на Ђинђића, гађају га али Ђинђић није устукно одржао цео говор, ишао је испред кордона увек, увек је био међ и у народу. Никада се није скривао иза ботова, партијских активиста, друштвених мрежа.

Данас таквих политичара нема. Који политичар на власти или опозицији сме сада да уђе у народ, седне у кафану, пијац, трг. Нити један. Зато су на 1-3% јер их народ не познаје. Ко зна у Драгачеву, Поцерини, Банату, Јабланичком округу за Бошка Обрадовића нико никада није чуо за њега а камоли га видео уживо...

У народ, на улицу, трг, трпети увреде, претње, јаја, е тако се долази на власт а не из стана и на твитеру

Што се тиче (не)познавања Србије за то су криви комунисти. Који су извршили етничко чишћење српских вековних територија индустријализацијом Србије и уништавања српског корена, што Брозу-Амброзу био циљ.

Срби у Србији док рат није почео у Хрватској нису ни знали да у неком Книну, Бенковцу и у Крајини живе Србе. Срби-Шугословени су знали за Макарску, Дубровник, Загреб, Пулу...А тамо неки Книн је не  битан. Кад је кренула балван револуција, е онда је кренуло "вјековна огњишта" међутим и поред рата Шугословени у Србији додуше и дан данас пиждре за Шугооославијом и Хрватском...

Броз, другови и функционери партије су интензивно радили на стварању како их данас Шумадинац зове "другосрбијанци" а у народу познати као београдска политичка елита....
Чист пример је Бошко који је довео усташу Пернара директно у Парламент Србије..

Чак и Првослав Патријарх је у тој скупини који пиждри за Zagrebom. А у нас Zagreb када се спомене трк у нужник...

Дотле долазимо зашто четник-почетник не зна ни ђе је Вршац али зна ђе је Праг, Братислава, Рим, Беч и остале...Јер што би Шугословени знали ђе је неки Вршац, Ариље, Црна Трава, Ушће на Ибру, Биљановац, Баљевац, Лучани па даље...Што?
Београџани морају бити у тренду са светом. Београд је свет.

Проблем не познавање мањих српских места, градова, села, регија, области јесте да је то у подсвест усађено србима шугословенима да мрзе и са подцењивањем да се односе према свемо што је из Србије а да се са диве Zagrebu и Еуропским градовима...

Није исто Лучани и Братислава..

Не знати ђе је Кнић (Јако лепо чисто, прелепа природа) а знати ђе је нека еуропска наркоманска, смрдљива метропола...

Куку и леле....

Иначе 80% београџана никада није посетило Вршац а сада да упаднемо у било коју средњу школу и да нам на  мапи испред табле ђеца покажу ђе је Вршац на карти Србије нико не зна...

Да их питамо ко је био Стерија?

Ко је био Паја Јовановић?

Зашто је шахиста Бора Костић најпознатији у свету ?

Ко је и где направио Винка Лозића?

Који је један од најстаријих манастира се налази у околини Вршца?

итд....

Неби имали благе везе..

А да их питате који је нови видео Бака Прасета  и шта је рекао Жељку Митровићу сва ђеца ће поскакати и подићи руку...

Комунизам је остао само сада су методе заглупљивања и стварања "дебилане" не критичне, без храбрости нације да их баш брига за Србију за интернет сада то одрађују интернет и мас медији....

А да, када је оно Црни петак и које попусте даје Зара, Гигатрон, Техноманија, Laguna....

Мани ме Вршца, Бошка, дај реци ти мени ђе је шта на попусту у Тржним Центрима, иде "merry christmas" требају се поклони куповати, трошити масовно паре, гурати сеи тући се за парче тканине по тржним центрима....Ј*беш Косово и Метохију то је "изгубљено" дај народу тржне центре, радње, маркете, теретане, аеробик центре, куглане, кафиће, ресторане, попусте....Дај да се ишибају на покретним степеницама Тржног Центра да се угазе ко "волови"

Коће да чита неку "Пурпурну слободу" дај бре америчке списатељице еротских романа и бестселера из Лагуне. Три књиге за 999 динара и то све написано на ustašici.

Ko бре да ради и орезује воћке и винограде на ђедовини. Дај бре протеине и теретану, знаш колико дижем из "бенча"....

Ко бре да иде на Косово и Метохију да живи. Има све на маракани макете и Грачанице, Газиместан, чесма са Косова, Ракете за против ваздушну одбрану из 99-те, тенк, борбено возило....

Брате, испиждриш се на Северу Маракане, Певаш Ој Косово Косово, Видоооовддааннн и скандирашш Косовооо је срце Србијеее, Срце Србије или одеш у краљевачке кафане са Шумадинцем и буде одма' лакше", не мораш у Косовоску Митровицу да живиш , делиш и бориш сваки дан сза судбину свог народа, већ брате на Маракани и у кафани "излечиш" све патриотске болести...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Кизо машиш поенту.
Не морам ја или ти или било ко од нас да посети Вршац, Кнић, Митровицу, Пећ, Призрен или било који други град и крај у Србији да би наведени могао назвати српским. А нарочито ми нико не може одрицати да је то Србија чињеницом да ја лично нисам био тамо. То је злонамерно и лицемерно јер се такав "метод" не примењује ни у ком другом случају, осим кад треба ућуткати гласове како је Косово=Србија.
Одговори

(27-11-2022, 01:35 PM)Почетник Пише:  Кизо машиш поенту.
Не морам ја или ти или било ко од нас да посети Вршац, Кнић, Митровицу, Пећ, Призрен или било који други град и крај у Србији да би наведени могао назвати српским. А нарочито ми нико не може одрицати да је то Србија чињеницом да ја лично нисам био тамо. То је злонамерно и лицемерно јер се такав "метод" не примењује ни у ком другом случају, осим кад треба ућуткати гласове како је Косово=Србија.
Откуда ли си четниче-почетниче?

По писању и размишљању ми делује да си из БГ.

Мораш посетити Вршац, ако си Србин.

Јел знаш ти без гуглања ко је Јован Стерија Поповић? Не лектире. Него ко је био шта је радио и зашто је битан за Србе и Србију?

Ако не знаш куку и леле а aко и знаш ко је још веће куку и леле, а не посетити Вршац.

Доћи у Вршац је пре свега из патриотских разлога. Обићи Стеријин споменик,кућу, позориште...

Отићи у један од најстаријих манастира Месић помолити се.

Обићи Владичански двор, Саборну Цркву, малу цркву...

А за савет ође читај шта пишу уважени форумаши...

Иначе био је један форумаш из Канаде, уби га корона али остали његови записи па би ваљало ишчитати...

Е, да узми и од Бенита књига, он је из Драгачева, немо' ми рећи да не знаш ђе је Драгачево? Има добру патриотску триологију..

Уздравље.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(27-11-2022, 01:12 PM)Mekenzi Пише:  Да наставимо одговор четнику-почетнику...

Чекај како Бошко или било који политичар може доћи на влас' а не обићи Ван кампање целу Србију, народ!

Велика већина београџанске политичке елите мисли да се српски народ налази на некаквим друштвеним мрежама, твитерима, фејсбуковима, јутубовима.
На тим мрежама је само политички активно 1-3% бирачког тела. Да би ти стекао нечије поверење и добио његов глас мораш ићи међ народ, а то су кафане, тргови, пијаце, све редом...Не можеш седети на твитеру и очекивати да ће неко из Црне Траве, Владичиног Хана, Трговишта, Српске Црње гласати за тебе...

Зоран Ђинђић (бог да му душу прости) је када је био опозиција целу Србију ишпартао уздуж и попреко, није било града, села, месташца које није посетио и када је био опозиција и када је био влас'.

Дође Ђинђић у Краљево у сред трга ту код хотела Турист, 90 и неке а Шумадинац и другари  из оног ћошка ударише јајима на Ђинђића, гађају га али Ђинђић није устукно одржао цео говор, ишао је испред кордона увек, увек је био међ и у народу. Никада се није скривао иза ботова, партијских активиста, друштвених мрежа.

Данас таквих политичара нема. Који политичар на власти или опозицији сме сада да уђе у народ, седне у кафану, пијац, трг. Нити један. Зато су на 1-3% јер их народ не познаје. Ко зна у Драгачеву, Поцерини, Банату, Јабланичком округу за Бошка Обрадовића нико никада није чуо за њега а камоли га видео уживо...

У народ, на улицу, трг, трпети увреде, претње, јаја, е тако се долази на власт а не из стана и на твитеру

Што се тиче (не)познавања Србије за то су криви комунисти. Који су извршили етничко чишћење српских вековних територија индустријализацијом Србије и уништавања српског корена, што Брозу-Амброзу био циљ.

Срби у Србији док рат није почео у Хрватској нису ни знали да у неком Книну, Бенковцу и у Крајини живе Србе. Срби-Шугословени су знали за Макарску, Дубровник, Загреб, Пулу...А тамо неки Книн је не  битан. Кад је кренула балван револуција, е онда је кренуло "вјековна огњишта" међутим и поред рата Шугословени у Србији додуше и дан данас пиждре за Шугооославијом и Хрватском...

Броз, другови и функционери партије су интензивно радили на стварању како их данас Шумадинац зове "другосрбијанци" а у народу познати као београдска политичка елита....

Чак и Првослав Патријарх је у тој скупини који пиждри за Zagrebom. А у нас Zagreb када се спомене трк у нужник...

Дотле долазимо зашто четник-почетник не зна ни ђе је Вршац али зна ђе је Праг, Братислава, Рим, Беч и остале...Јер што би Шугословени знали ђе је неки Вршац, Ариље, Црна Трава, Ушће на Ибру, Биљановац, Баљевац, Лучани па даље...Што?

Проблем не познавање мањих српских места, градова, села, регија, области јесте да је то у подсвест усађено србима шугословенима да мрзе и са подцењивањем да се односе према свемо што је из Србије а да се са диве Zagrebu и Еуропским градовима...

Не знати ђе је Кнић (Јако лепо чисто, прелепа природа) а знати ђе је нека еуропска наркоманска, смрдљива метропола...

Куку и леле....

Иначе 80% београџана никада није посетило Вршац а сада да упаднемо у било коју средњу школу и да нам на  мапи испред табле ђеца покажу ђе је Вршац на карти Србије нико не зна...

итд....

Неби имали благе везе..

А да их питате који је нови видео Бака Прасета  и шта је рекао Жељку Митровићу сва ђеца ће поскакати и подићи руку...

Комунизам је остао само сада су методе заглупљивања и стварања "дебилане" не критичне, без храбрости нације да их баш брига за Србију за интернет сада то одрађују интернет и мас медији....

А да, када је оно Црни петак и које попусте даје Зара, Гигатрон, Техноманија, Laguna....

Мани ме Вршца, Бошка, дај реци ти мени ђе је шта на попусту у Тржним Центрима, иде "merry christmas" требају се поклони куповати, трошити масовно паре, гурати сеи тући се за парче тканине по тржним центрима....Ј*беш Косово и Метохију то је "изгубљено" дај народу тржне центре, радње, маркете, теретане, аеробик центре, куглане, кафиће, ресторане, попусте....Дај да се ишибају на покретним степеницама Тржног Центра да се угазе ко "волови"

Коће да чита неку "Пурпурну слободу" дај бре америчке списатељице еротских романа и бестселера из Лагуне. Три књиге за 999 динара и то све написано на ustašici.

Ko бре да ради и орезује воћке и винограде на ђедовини. Дај бре протеине и теретану, знаш колико дижем из "бенча"....

Ко бре да иде на Косово и Метохију да живи. Има све на маракани макете и Грачанице, Газиместан, чесма са Косова, Ракете за против ваздушну одбрану из 99-те, тенк, борбено возило....

Брате, испиждриш се на Северу Маракане, Певаш Ој Косово Косово, Видоооовддааннн и скандирашш Косовооо је срце Србијеее, Срце Србије или одеш у краљевачке кафане са Шумадинцем и буде одма' лакше", не мораш у Косовоску Митровицу да живиш , делиш и бориш сваки дан сза судбину свог народа, већ брате на Маракани и у кафани "излечиш" све патриотске болести...

Синовац, видиш ли да си у мањини и усамљен? Овде смо скоро сви у Дверима, ако не чланови, оно барем симпатизери. И лепо ти је гос'н Самарџић одговорио https://www.pogledi.rs/forum/thread-1021-lastpost.html

И зато не смарај тим комунистичким форама и флоскулама!

Д М
Одговори

(27-11-2022, 06:38 PM)Шумадинац Пише:  
(27-11-2022, 01:12 PM)Mekenzi Пише:  Да наставимо одговор четнику-почетнику...

Куку и леле....

итд....

Неби имали благе везе..

Синовац, видиш ли да си у мањини и усамљен? Овде смо скоро сви у Дверима, ако не чланови, оно барем симпатизери. И лепо ти је гос'н Самарџић одговорио https://www.pogledi.rs/forum/thread-1021-lastpost.html

И зато не смарај тим комунистичким форама и флоскулама!

Госн Самарџић није у дверима бави се чо'ек филмовима, само је на написао да је он ок човек.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним